• Paggini
    36.8k

Ma čak i da stavimo na stranu njegovo zdravlje, to mi je čak i najmanji strah - šta ako odemo u PO lige prvaka, zakaci nas neki usrani Galatasaray, igramo EL? Ili ne daj dragi Bože, ne budemo prvaci, pa se taracamo u Konferencijskoj? Jel bi mu to diglo cijenu? A godine idu...

Sve su to neke varijable rizika kojeg treba uzeti u obzir. Ne sumnjam ni sekunde da uprava kluba vjeruje u naslov prvaka i LP iduće godine, ali biznis se ne radi u vjeri u dobro, nego u onome što imaš.

Da uđemo u LP, on tamo odigra kao ove godine, dobili bi mozda 2-3 milijuna više, možda. A da se ostvari najcrnji scenarij, ne bi dobili više od 10, možda 11 milijuna.

Jbg, volio bih da Sucic ne ide nigdje ikad, da ostane vječno, ovo me ne veseli, ali ne ispunjava me ni bijesom. Barem znam di tih 16.5 milijuna ide, ako išta.
  • GOAT
    2k
    zakaci nas neki usrani GalatasarayPaggini

Ova ekipa je pobjedivala i jace od Galatasaraya, a onda padala na puno laganijim testovima.

Ako uđemo u ligu prvaka dobili bi 2-3 milijuna vise od transfera Sucica pretposavljam? S time sam okej ako nam omoguci novih 30 mil od LP.
  • Pacho
    162
    Znam da smo popunjeni na tim pozicijima, pogotovo ako dode Ivanusec, ali volio bi kad bi probali nesto iskombinirati s Bayernom za Vidovica.
  • miro
    5.5k
    Barem znam di tih 16.5 milijuna ide, ako išta.Paggini

Jesi ziher? :grin:
  • Haza
    8.1k
    Na temu Sučić, onako trezveno ako razmislite, lova je ok, nije čudo, ali nije ni bruka. Mene najviše zanima koliko je klubu ostalo od transfera, ako se agent odrekao postotka, onda bi rekao vrlo dobar transfer.
    Trenutno Sučić vrijedi trenutno maks 20 milja eura, možda bi to i dobili da se nije ozlijedio.
    Ono što mi nije jasno je samo tajming transfera, mogli smo komotno to odgoditi na ljeto pa licitirati.
    Ne djeluje mi da nam baš toliko treba sad lova.
    Na stranu sve, bio sam uzbuđen i jako pozitivan na početku prijelaznog roka, ali ako je nama doseg u sezoni kad imamo na zimu -7 dovesti Franjića koji je poluozlijeđen i Kangu, koji je top fizički, ali vidi se da nije tehničar, a niti killer, onda smo stvarno limitirani u sportskom sektoru. Dat ću bolju ocjenu ako dovedemo Ivanušeca, ali i to se odužilo kao turska sapunica.
    Nama je jedina sreća da je Hajduk užasan i da je Rijeka komičan klub bez ambicija, u suprotnom, nisam siguran da bi se izvukli ove sezone.
  • Paggini
    36.8k

I Galešića brale, budućeg reprezentativca, kao i Cannavara! :cool: nemoj izuzimat hehe.

Al da se Ivanusec ispuni, ovaj rok bi svatko sa Zone potpisao prije pocetka roka. Minus Cannavaro...
  • Laugreano
    3.2k
    Ja se nadam da cemo mi dovesti jos neko pojacanje, sad kada se zavrse prijelazni rokovi u ligama petice
  • Haza
    8.1k
    Al da se Ivanusec ispuni, ovaj rok bi svatko sa Zone potpisao prije pocetka roka. Minus Cannavaro...Paggini

Cannavaro mi je za sad veliki palac gore. Ajde neka sleti Ivanušec i neću gunđati, iako, moglo se malo bolje, ali definitivno nije prijelazni rok za depresiju ako dođe Luka.
    Galešić, i ti HNL igrači, mislim to i nas dvoje možemo dovesti (mi ćemo Galešića na kraju platiti 5 mil eura, a na ljeto smo ga mogli dobiti za upola manje, nekako sam dojma da bi ga i nas dvoje za 5 mil eura doveli) pravi skauting mi je ipak dovesti dobrog igrača izvana.
    Mene brine da smo izgubili one sitne transfere od par milja eura. Rijeka je tu top, oni uvale Smolčića za 2 mil eura, Pašalića za 5, a mi Bulata, Bernauera i Špikića posudimo...
  • Hrc-Vg
    530
    Treba nam ozbiljni napadač i ljevi bek. Mierez i Jurišić. Neko je pisao da ovaj klub u kojem
    Mierez igra ide u likvidaciju, ak je to istina, kaj se čeka?
  • Orc123
    10.2k
    Jurisica ne bi doveo Nikad! Pokazuje u svakoj utakmici protiv nas obraz, kojeg btw..nema, a kao navijac Dinama. Nek pita Soldu kako se ipak dostojanstveno moze odigrat protiv kluba za kojeg navijas.
  • vjeko1701
    11.9k
    Po ne znam koji put, Mierez je ove sezone nastupao za dva kluba.
  • Haza
    8.1k
    Nek pita Soldu kako se ipak dostojanstveno moze odigrat protiv kluba za kojeg navijas.Orc123

Potpisujem.
  • Kaktus Car
    926
    Treba nam ozbiljni napadač i ljevi bek. Mierez i Jurišić.Hrc-Vg

OK, ali koje veze ima druga rečenica s prvom? Po čemu su ta dvojica pojačanja za Dinamo, za Ligu prvaka?
  • ElDorado
    1.6k
    Jurišić je protiv nas pokazao da je mali crv, a jučer u prvih pol sata protiv RPGa izgledao je smiješno. Nije to nasa razina.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Koji bi vam.plan bio za Grgica?

Drugi napadac iza Kange, Kule treci, Petka ne racunamo?

Znam, prodat Kuleta, Grgic i Kanga jedini, ako se netko id njih ozlijedi psovat upravu, sda, trenera i sve..genijalno.

Decko je zanimljiv, ali sumnjam da ce doci u Dinamo i otici na posudbu u Loksu ili Sibenik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions