• Mr Anderson
    12.6k
    Ima nešto i u tome da je prije jedan čovjek sam odlučivao o svemu i nitko se nije usudio pisnuti, bilo je kako on kaže bez obzira jeli to loše za klub.
  • Jurki
    18.3k
    Ne mislim da su dečki unutarnji neprijatelji, da žele loše ili da ne znajuJos-Optimus

Mislim da je problem u samo jednoj osobi. Glupo je sve ljude u klubu trpati u isti koš.
    Najbitniji dio šteka poprilicno.. a to je sportski sektor.
  • ElDorado
    4.5k
    Pratimo tržište
  • Droljo
    18k
    Ti dolasci igrača kod nas, pa brate mili svaki nam dolazi po pola godine, kao vađenje umnjakaJos-Optimus

Možda sada bude brže kad je završio prijelazni rok na većim tržištima. Ako nam i treba itko osim petka i sučića...
  • Jos-Optimus
    6.3k
    joj koliko Petko nedostaje, to je prestrašno, nadam se samo da ova ozljeda ne znači neku još goru komplikaciju
  • emilperska
    10.9k
    Ja i dalje ne vidim ništa službeno da je Sučić potpisao išta.
    PR služba je dosad bila reprezentativna. Za svaku sjednicu IO-a su izdali kratko priopćenje. Sad priopćenja nema.
    Ako se sjednica nije desila, prodaja još nije odobrena..
  • Mr Anderson
    12.6k
    Barišić otišao na posudbu u Leganes. I ta je priča zaključena ako je uopće bilo zrna istine da smo zainteresirani.
  • Zagi
    10.5k
    Grgić , jel ...
    Decko je zanimljiv, ali sumnjam da ce doci u Dinamo i otici na posudbu u LoksuDinaminjo

Zapravo, ovo bi dečku ako vjeruje u sebe bilo odlično.
    Ugovor sa dinamom, 6 mjeseci igranja i na ljeto pripreme i borba za prvu 9ku.
  • Ludovic IX
    9.1k
    nema on 18-19 godina da se proda kao potencijal više.. za njega se već sve zna.. koje su mu mane i koje su mu prednosti. inter vjerojatno vjeruje da može ispraviti mane..

vušković je prodan za toliko jer ih je je onaj pino uvjerio da je mali sljedeći gvardijol a ispast će simunović
  • Mali Zeus
    18.2k
    Ne zanima me sto on zeliGOAT

Ovo mi je genijalno. :lol:
  • Fan
    1.2k
    Usporedbe radi - veće prodaje su bile Pjaca, Olmo, Gvardiol, Šutalo i Modrić. Jel misliš da je Sučić njihova razina? I talenta i potencijala? Da Sucic sad ima ovakvih godinu i po dana, a da ima 18 godina - to je već 20+ milijuna.Paggini

Šutalo je ovdje pravi primjer zašto je Sučić mogao ići za 20m+. Jer je prodan u doba kad su cijele već bile napumpane 30-50% više nego kad su prodani svi ostali, inače bi išao za sličnu cifru 14-15m. Pisao sam već o tome prije da Benkovićevih 14.5 danas vrijedi oko 25.
    Nakon ulaska u repku i par odličnih utakmica, nakon odličnih izdanja u LP, kada se svaki debil plaća 10m+ za par tekmi, 16.5m je nažalost premalo.
    I btw, otkud 16.5 na kraju? Transfer je 14, kako se računaju ostali bonusi? 4x po 10 tekmi za 2m + 500k za osvojen naslov Intera?
  • Krizy
    58.8k
    nema on 18-19 godina da se proda kao potencijal više.. zaLudovic IX

Ovo su transferi u ovom i ljetnom prijelaznom roku, od strane klubova koji su slabiji od nas. Kopenhagen ima dosta bolje financijsko stanje, ali ostali baš i ne.

Prodali su igrače za slične ili bolje iznose, a nisu ni igrali Ligu prvaka na razini na kojoj smo mi i Sučić.

Óskarsson (CF, 20) - Kopenhagen > Sociedad (20M €)
    Kinský (GK, 21) - Slavia Prag > Tottenham (16,5M €)
    Grønbaek (CM, 23) - Bodø/Glimt > Rennes (15M €)
    Barry (CF, 21) - Basel > Villarreal (14M €)
    Veiga (CB, 20) - Basel > Chelsea (14M €)
    Grabara (GK, 25) - Kopenhagen > Wolfsburg (13,5M €)
    Djiga (CB, 22) - Crvena Z. > Wolverhampton (12M €)
    Nanasi (LW, 22) - Malmö > Strasbourg (11M €)

Ima tu još transfera i puno manjih klubova od nas koji prodaju igrače za slične iznose kao Dinamo.

Osman (RW, 19) - Nordsjaelland > Brighton (19, 5M €)
    Harder (CF, 19) - Nordsjaelland > Sporting (19M €)
    Bergvall (CM, 18) - Djurgården > Tottenham (10M €)
    Touré (LW, 18) - Hammarby > Hoffenheim (10M €)

Itd.
  • Droljo
    18k

Da sad vidim argumente zašto je prodaja za 14 mil dobra! Živo me zanima. Ako sučić vrijedi kao kopenhagenov golman od 25 godina onda ok...
  • FrenchMontana
    1.4k
    Maric je nesposoban i kraj priče. Nadam se da ga IO skida s funkcije još danas.
  • Ludovic IX
    9.1k
    a ja tu samo vidim ono što se znalo i ranije.. danska, švedska, norveška je doslovno izlog za premierligu i to nije od jučer..

zvezda se hvali nekim rezultatima a ne mogu prismrdit ciframa dinamovim..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.