• dd29
    742

Odlazit će uvijek, ubuduće vjerojatno i mlađi nego sad
    Takvo je tržište
    Danas bogataši kupuju talente od 16 godina
  • Droljo
    18k
    Nikad nije bio netko tko će sam pokrenuti momčad kao bati naprimjerLudovic IX

Bati neće otići ni blizu u klub te veličine. Možda ode za više para u neki rb lajpcig ili aston villu...
  • Pacho
    2k
    Schlupp u Celtic.

Schlupp can operate as both a left-sided defender and midfielder and would solve the problem they have at the left-back slot.

Greg Taylor is out of contract at the end of this season and Alex Valle has left for Como in Serie A, so the Hoops are thin in that position.

Ajmo Maricu, daj neke pare i dovedi Taylora vec sad.
  • El Madrigal
    515
    Nisam znao da su na zoni toliki manageri i sportski direktori, sportski djelatnici, treneri i lobisti. Igrač doveden za 200 tisuća €, nakon jedne ozbiljne sezone u dinamu, 2 gola u LP, pogotka i asistencije za reprezentaciju, vrijedan prema TM u 12 mil. eura, trenutno ozlijeđen, prodan za sveukupno realno ostvarivih 17-18 milijuna iz jedne HNL lige gdje klubovi izlijecu iz Europe od klubova s Malte, Kazahstana, Slovenije s 1 poštenim stadionom, iz 16. 17. Lige Europe, zbilja niste zadovoljni? Nismo Benfica Ajax ili Porto! Sagledate malo realno.
  • sebenico
    1.2k
    Klub mora osigurati novac za funkcioniranje kroz sponzore,prodaju ulaznica,prodaju godišnjih ulaznica,shop.Za svaki taj sektor je išla poruka iz kluba da nikad bolje nismo stajali.Praskaton

Pa naveo sam ti da klub cca. 25% proračuna puni iz navedenog, a ostalo od uefinih nagrada i transfera. Dakle, ako nam je proračun 60 milijuna, onda svega 15 milijuna imamo od prihoda koji nisu direktno vezani za rezultat i transfere. Ove godine smo igrali ligu prvaka pa se to popunilo, ali prošle nismo igrali, a vjerojatno nećemo ni iduće. Odakle onda uprihoditi 30-40 milijun eura nego kroz prodaju najboljih igrača. Da bi se to izbjeglo, trebalo bi povećati prihode od nenogometnih aktivnosti na 30-40 milijuna eura godišnje, a to je nerealno da ćemo ikada biti u mogućnosti jer nismo tržište koje nekoga zanima. Novac za otpremninu Jakiru, Bjelici i njihovom stožeru, zatim prevelike plaće igrača koji uopće ne participiraju u ekipi, promašeni ulazni transferi - sve to košta. Da se odgovornije i kvalitenije radi, možda se Sučić ne bi trebao prodati, ali to je direktna posljedica promašaja sportskog sektora koji se događaju u zadnje vrijeme.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Pa prosle smo napunili kroz raznorazne transfere gdje smo dobili vise od 40m eura. Ove znaci sa LP.

A sljedece cemo vidjet. Jesmo li proroci pa znamo da necemo uc u LP? Ako se "mora" cekat da se to vidi da bi se mogli dovodit igraci onda se i MORA cekat sa bilokakvim prodajama nositelja da se vidi jel nam je prodaja uopce potrebna.
  • ElDorado
    4.5k
    Mi trenutno pratimo tržište
  • austrijanac
    7.5k

Najdraža faza mog života. Iznad puberteta definitivno.
  • E46
    1.6k
    malo banaliziras. Je eto sigurno ce hajduk ostat na momcadi od 50 milijuna eura nakon ove sezone, nisi svjestan kakvi tamo rezovi slijede na ljeto. A Baturina ide na ljeto, tako da smo do ljeta na punoj vrijednosti ekipe. Da se razumijemo vidim i ja kud vodi ovo, momcad ce ako se nesto bitno ne promjeni u pola godine vrijedit 50 milja a donedavno je vrijedila 100, srozat cemo upola vrijednost ekipe a nema neke naznake nekog novog potencijala ili igracine koja ce vrijedit 20+ na transfermarktu da digne vrijednost ekipi, mislim da ovaj sportski sektor kurca ne zna i da nemaju nikakav plan za buducnost i dugorocno planiranje im je nula.
  • ElDorado
    4.5k
    Vidović se vraća u Bayern. Ok polusezona za kurac. Ja bi ga kupio bez razmisljanja.
  • Crni86
    12.2k
    Luka vuskovic je u totenham prodan za 12 milijuna eura. Mi zelimo prodat sucica za 14. Decko nakon 3 seniorske utakmice (i to nista ekstra) kojeg su skrivali na dalje da mu ne padne cijena vs. decko koji igra u reprezentaciji hrvatske za koju je vec odradio i neke fenomenalne utakmice, koji igra ligu prvaka i rjesava neke utakmice lige prvaka. Onaj gol protiv monaca samo dize cijenu za 5 milijuna eura.

Nije ni cudo kaj dode juve i ponudi milju i pol za malog jakira.

Pa vi i dalje pisite da je to odlicna ponuda za sucica. Odbijam vjerovat da cemo to prihvatit. Nista nema smisla ako to prihvatimo s obzirom na cjelokupan kontekts u kojem se klub nalazi (financijski stabilan, moguci napad na ligu prvaka iduce sezone, baturina u izlogu za ljeto). Rjesavat se 2/3 kljucna igraca u veznom redu uz to da ovaj treci nema zamjene i vec je presao 30, a ja nasljednike bome ne vidim ni na jednoj poziciji. Vidli smo svi sta se zbiva kad nema pere i batija.
  • Chempers
    710

Ne volim se previše referirati na transfermarkt ali u ovom slučaju to odlično oslikava našu situaciju. Spustamo se polako već dugo vremena i realno već zadnje 2 sezone mi nismo bolji od naših konkurenata u Hnlu, istina da još uvijek imamo individualno najbolju ekipu ali i to će doći u pitanje kad ode i Baturina.

Najgore je to što jedina vizija koju vidim je gomilanje stranaca upitne kvalitete za milju do dvije. Druge momčadi još uvijek nema, skrtarimo na dovođenju i zadrzavanju mladih igrača koji tek ulaze u seniorski nogomet i jasno je ko dan da tu Dinamo više nema primat a ne želimo ni ulaziti u neke jače investicije što se tiče dokazanih igrača, uz rijetke izuzetke. Ako se nesto ne promijeni takav model kroz duži period nas samo može izjednačiti s domaćom konkurencijom i na euro planu.
  • GOAT
    3.2k
    Bacili ste svaku mogucu floskulu i sad jos cekam onu kako igrac vrijedi koliko je netko spreman platiti za njega i krug je zavrsen.

Ko nas jebe ako nismo sposobni nekoga uvjeriti da plati malo vise za naseg igraca i prezentiramo ga bolje. Uzalud nam trud kad ce to zauvijek ostati isto, bit cemo sretni jer nas igrac ide u veliki klub za male pare i onda cemo se zalit kako nema novca za pojacanja.. pa meni je to odlicno.

Slobodno branite sve moguce uprave, neka nam najskuplji igraci odlaze za par milijuna manje ali kad to zbrojis kroz godine ostali smo bez preko 15ak mil sigurno. Eto sve nam je super u klubu i nista nije vrijedno kritike nego cemo se medusobno lagat i lajkat upise da se osjecamo bolje. Izgleda da smo zaboravili sta su to standardi i odgovornost jer sa tolikim parama mi trebamo osvojit ligu bez jebemti.

Ocito da nam pase svake godine kasnit 7-10 bodova i svodit prvenstvo na zadnjih par utakmica dok znamo koliko novca Liga Prvaka donosi.. zanima me samo kako ce to izgledati ako ne budemo igrali ligu prvaka, a budemo prodavali po ovim cijenama
  • Dudu9
    1.8k
    Nema brige bude Marić od zarade na Sučiću doveo 6,7 pojačanja da griju klupu
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Mislim da je prodaja Sucica u globali ok, puno je veći problem što smo vidjeli sada protiv Osijeka, nama nedostaje još dosta toga za naslov. Ne smijemo zaboraviti da smo na -7 i da moramo dodati gasa. Ivanusec bi nam došao kao budali šamar, može na krilo, može povezati vezni red, točno što nam je trebalo protiv Osijeka, nakon što su izašli Stojke i Bati. Lijevi bek isto, Franjić je dobar, ali nastavi li ovako redati ozlijede džabe nam. Također ne znam šta je s Brunom, ako ga nema do kraja sezone treba nama i špica. Danas završavaju prijelazni rokovi u velikim ligama, idući tjedan bi se dalo naći neke pojačanja kojima će danas propasti transferi. Ovo je stvarno premalo, a dosta igrača koje imamo ne mogu raditi razliku u HNLu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.