A mozda upravo zato jer necemo imat peru ne izborimo ulazak u grupu lp, pa cu vas onda pitat da li je bolje dobit 14 milja za peru ili 30 za lp. — Crni86
I još bih izjavio 'i hope inter crash and burn' za medije! :lol:Da sam ja pregovarac i cujem samo tu ideju o nikakvom postotku odmah bi prekinuo pregovore jer bih smatrao drugu stranu neozbiljnom. — NitkoBitan
Sučić neće za dvije ili tri godine vrijediti više nego što vrijedi sada makar bio duplo bolji igrač. Iz hnl-a i drugih razvojnih liga se kupuje potencijal, a ne trenutna kvaliteta — sebenico
Ostat ce s nama do kraja ove nikad bitnije sezone, to isto da se ne zaboravi. — Paggini
Ja bih volio da je ovo ponuda od 22 milijuna, kao i svi ovdje, ali Sucic niti je potencijal kao Gvardiol, niti je dokazani generacijski potencijal kao Olmo, niti je dokazani vrlo mladi ekstra moderni stoper kao Šutalo, niti je mašina kao Pjaca, niti je suluda desetka kao Modrić. To su sve parametri koje ti klubovi gledaju. — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.