• Omake
    5.4k
    Vele para bome za Dahla

• Crni86
    7.6k
    a mozda ode za 0 eura? Sve je to relativno i pravit od tih 10% takvu pricu kao da je tu sigurnih 5 milijuna je cisto sranje. Mozda nikada ne ode, mozda ode besplatno. Sve je to relativno i nista nije sigurno.

Mi smo morali i trebali ispregovarati filsnu cijenu na odgovarajucoj razini. Ovih 14 milijuna je smijurija pa se sad to pokusava uvecat bonusima pricama i ostalim stvarima.

Ako peru prodamo za 14, zaboravite da cemo vise ikad ikog prodat za vise od 20 milijuna eura. Baturini je plafon onda 20. Umjesto da sami dizemo svojim igracima cifre mi ih spustamo….
    Te price kaao moramo prodat u neki razvojni klub pa da ga on preproda u neki veci i tako gradimo svoj image su price za malu djecu. Tako samo dokazujemo da nasi igraci nisu odmah spremni za najvise stepenice i da za njih ni ne treba nesto previse izdvojiti.

A mozda upravo zato jer necemo imat peru ne izborimo ulazak u grupu lp, pa cu vas onda pitat da li je bolje dobit 14 milja za peru ili 30 za lp.
  • ElDorado
    1.6k
    Tih 10% je vjerojatno na razliku u cijeni kao za Gvardiola tak da je to vjerojatno sića
  • Toni90d
    1.2k
    Zna netko kad je ta sjednica IO i hoće li se uopće održati? Sve ostalo je naklapanje i dovodi do svađa.
  • GeneralNapoleon
    559

Pa zato je Maric izpregovarao tako minijaturnu cijenu pa da bonus od prodaje bude veci. Heroj a ne zlocinac!
  • NitkoBitan
    22.4k
    A mozda upravo zato jer necemo imat peru ne izborimo ulazak u grupu lp, pa cu vas onda pitat da li je bolje dobit 14 milja za peru ili 30 za lp.Crni86

Ma ajde kao da je to bitno, tko gleda toliko dugorocno kad se niti ne zna oce li bit kise za vikend... Ma svejedno nama ostaje li Pero do proslave naslova prvaka na Trgu ili do kraja kolovoza, direktan upad u LP ili kvale od 2. pretkola isti k.
  • Droljo
    11.8k
    Da sam ja pregovarac i cujem samo tu ideju o nikakvom postotku odmah bi prekinuo pregovore jer bih smatrao drugu stranu neozbiljnom.NitkoBitan
    I još bih izjavio 'i hope inter crash and burn' za medije! :lol:
  • sebenico
    1.2k

Zato što klub mora osigurati novac za funkcioniranje. 60-ak milijuna eura se neće sami stvoriti. Ove godine smo uprihodovali 40-ak milijuna od uefe, ali smo prethodne dobili samo oko 5 milijuna koliko se sjećam. Sučić neće za dvije ili tri godine vrijediti više nego što vrijedi sada makar bio duplo bolji igrač. Iz hnl-a i drugih razvojnih liga se kupuje potencijal, a ne trenutna kvaliteta.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Ma za Sučića više ne treba ni slova potrošiti što se tiče jeli trebalo ili nije ga prodati. Priča o odlasku mladog momka traje već predugo. Ništa mi nebo dobili da smo ga na silu zadržali. On je odlučio otići a da smo mogli dobit više dobili bi. Da se razumijemo , on je neka turbo verzija mišketa ,i lakše je po meni njega zamjeniti nego što će biti Baturinu,ili istog Mišića .
  • Crni86
    7.6k
    pokazali su viziju odbijanjem ponude na jesen, u meni jos tinja nada da su zadrzali istu tu viziju u sebi.

Inace nemam komentara nikakvog.
  • Paggini
    36.8k

Pa prodan je za 16.5 milijuna eura, bonusi koje ima će se ispuniti, a stavljeni su vjerojatni radi odgode plaćanja.

Sad, još jednom ću napisati, ne paše ni meni ova ponuda, ali mi ovdje nemamo odgovornost za naš klub, ne vodimo ga. Ovo je klasični risk management - imaš igrača od 21 godine, ozlijeda stopala koja, ne daj dragi Bože, može postati kronična, nama visi Liga prvaka koja je primarni izlog za naše igrače.

Da se dogodi da Sucic se vrati u režim utakmica, nanovo se ozlijedi u travnju, ovaj put mora biti duže odsutan, da mi ne uđemo u LP zbog nesreće u playoffu - mislis da bi dolazile ponude u ovom rangu?

Ne bi.

Ostali bi s pimpekom u rukama, kao i tovari sa Pukstasom. Ne bi se dogodio takav dramatičan pad, ali ne bi ni Inter kucao opet na vrata sa podebljanom ponudom za igrača koji igra Euroligu i raspali HNL.

Ja bih volio da je ovo ponuda od 22 milijuna, kao i svi ovdje, ali Sucic niti je potencijal kao Gvardiol, niti je dokazani generacijski potencijal kao Olmo, niti je dokazani vrlo mladi ekstra moderni stoper kao Šutalo, niti je mašina kao Pjaca, niti je suluda desetka kao Modrić. To su sve parametri koje ti klubovi gledaju.

Sucic je ozbiljan igrac i jako ga volim, ali mislim da je ovo realna cijena. Da riskiramo i cekamo ljeto za jos tri-cetiri milijuna, a potencijalno možemo ispušiti 8-9 mi nema smisla, što si duže razmišljam.

A treba i reći da vjerojatno i igrač ima izrazitu želju za odlaskom, Inter je Inter...

Ostat ce s nama do kraja ove nikad bitnije sezone, to isto da se ne zaboravi.
  • Praskaton
    3.4k

Klub mora osigurati novac za funkcioniranje kroz sponzore,prodaju ulaznica,prodaju godišnjih ulaznica,shop.Za svaki taj sektor je išla poruka iz kluba da nikad bolje nismo stajali.

Prodaje mora biti toga je svak svjestan.Baturina je odavno u izlogu i vrijeme je da napusti klub na ljeto ako dode zadovoljavajuca ponuda.Klub ima zamjenu za njega.

Takoder klub ima Ristovskog,Mohu,Bočkaja,Perica,Zagorca,Filipovica,Mbukua,Hoxhu.
    Dio njih možes prodat,dijelu ističe ugovor.Tu su dodatne uštede na plaćama a kad odu nitko neće plakat nit ce rezultat patit.

Sučić neće za dvije ili tri godine vrijediti više nego što vrijedi sada makar bio duplo bolji igrač. Iz hnl-a i drugih razvojnih liga se kupuje potencijal, a ne trenutna kvalitetasebenico

Oprosti al za koga navijaš? Za tetu u računovodstvu?

Nek nama Sučić kroz te dvije tri godine donese pobjedu protiv Milana i Salzburga,remi sa Celticom i Monacom to je već više od razlike koju će on izgubit na cijeni s obzirom na godine.

Prika braniš neobranjivo.Ovo je potez Zdravka Mamića.Neki su se borili i glas dali za ove ljude da bi klub bio otvoreniji prema javnosti,neki su htjeli taj članski dan,brojanje prodanih ulaznica članova..
    Ja sam svoj glas i glasove svojih bližnjih odlučio dati da prestane sumanuta prodaja obiteljskog srebra po dinskontnim cijenama,klub prestane biti import/export i dignemo sve ovo na veću razinu.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Ostat ce s nama do kraja ove nikad bitnije sezone, to isto da se ne zaboravi.Paggini

Najbolje da se i ovo proglasi uspjehom kao i smijesnih 10% od buduce prodaje :sweat:

Znaci vjeruje se kako ce nam Sucic bit od koristi pred kraj sezone ali smo istovremeno skepticni oce li igrac poslije ozljede izgubit performanse i smanjit prodajni potencijal. Sami smo sebi kontradiktorni.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Ja bih volio da je ovo ponuda od 22 milijuna, kao i svi ovdje, ali Sucic niti je potencijal kao Gvardiol, niti je dokazani generacijski potencijal kao Olmo, niti je dokazani vrlo mladi ekstra moderni stoper kao Šutalo, niti je mašina kao Pjaca, niti je suluda desetka kao Modrić. To su sve parametri koje ti klubovi gledaju.Paggini

Fizički izgled isto ulazi u kalkulacije, kako Pero stoji s tim?
  • keppi
    288
    Ponekad mi je stvarno muka od odlazaka naših najboljih igrača. Evo sada kada odu Sučić i Baturina na Transfermarktu će mo vrijediti oko 50 milja.... gotovo kao naši konkurenti iz HNLa..... pa onda opet ispočetka dok nam nekoga novoga ne uzmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions