• Paggini
    36.6k
    U 9 od 10 utakmica bi ono uslo, i u isto tolko utakmica Omerovic bi onu loptu nabil u 3 pm.. U 9 od 10 utakmica bi onaj korner zavrsil u autu...Jurki

I složio bih se, i sam guram tu priču, ali koji je ovo put ove sezone da istu priču pričamo?

Gorica 2:2 - decki su jebeni, 27 udaraca, Banić manijak, ovi prošli dvalut centar, koji smo mi paceri pa to je nemoguce, koja nesreca, mora proci

Belupo 1:1 - a jebote, dva mrtvaca, 17 udaraca, ovi prođu jednom centar, jel moguce da smo takvi paceri, ne moze nas toliko nesrece udarati

Osijek 4:2 - a majku mu jebem, dva eurogola, glupi penal, da je Baturina ono zabio, pa nemos vjerovati koji smo paceri, koju srecu nemamo

Rijeka 1:1 na rujevici - pa jebemu da je usla barem ona lopta Kuleta sto je na precki zavrsila, pa bi bilo 2:0 tada, Rijeka u raspadu i 3 boda nama

Monaco 2:2 - pa jel moguca takva nesreca, takav mrljavi penal u 90. minuti, samo nama se to dogodi, mora ta nesreca proci

Hajduk 1:0 na Maksimiru - pa majku mu, pređu jednom centar, Livaja zabije iz jedinog udarca, mi dva mrtva zicera na kraju promasimo, pa koja nesreća, ali mora proći taj baksuzluk

Kad to prestaje biti nesreća, a postaje obrazac?
  • IstokKa96
    817
    Bjelica je Mmaeu odredio ispravnu 'dijagnozu' vezanu za Dinamo. Jedini razlog njegovih nastupa moze biti vjerojatno skup ugovor, igracke kvalitete nikako ne.
    FC je danas izgubio utakmicu, sve ostalo su isprike
  • Paggini
    36.6k
    Jedini razlog njegovih nastupa moze biti vjerojatno skup ugovor, igracke kvalitete nikako ne.IstokKa96

Ili možda razlog može biti izlaženje s istom obranom koja je tri dana prije srušila Milan? Možda je to razlog? Zašto onda igraju KTC i Torrente, koji imaju nemjerljivo manje ugovore od Galesica, Perića?
  • Jurki
    15k

Da smo odigrali zakurac.. ja bi prvi to rekel.. ali nismo.. nije htela kucketina u gol i mores se jebat.

Evo samo da se referiram na rukomet.. protiv Francuza nam je sve ulazilo kaj smo god puknuli ... danas nismo uspeli pogoditi dvoranu.. tak je i ovo..

Nema druge.. nastaviti raditi, muciti se .... pa kaj dragi Bog da.. ak smo se sreci zamjerili.. da dopeljamo najboljeg napadaca, veznog, stopera, beka i golmana svijeta - mores se jebat.
  • Jaro
    9k
    Bome, i sve zamjene koje su usle danas - unazadile igru (osim ajd Hoxha koji je u ono kratko vrijeme napravio nesto tamo na krilu) - Rile gotovo sve krivo, Ademi nista, Kulenovic - djelovalo je da je Stojkovic izasao a nitko nije usao, ranije Mbuku - samo dokaz da nema bas nista za igrati krilo u Dinamu...
  • IstokKa96
    817
    Mmae je i protiv Milana bio najlosiji igrac obrane, dodatno je igrao zato kaj Galesic nije imao pravo nastupa kao ni Peric plus kaj se na njega uopce ne racuna.

KTC i Torrente igraju temeljem igrackih kvaliteta.

Ako cemo analogijom ekipe koja je srusila Milan, onda je trebalo izvesti istu ekipu u Os.
  • GeneralNapoleon
    536

Pa da igrali smo dobro napadacki i nije htijela lopta u gol. Ali kao sto nas je sad vec par napisalo nije prvi put nego vec ozbiljan uzorak takvih utakmica ovu sezonu. Nama je svaka 4. utakmica ovakva i prosipamo bodove.

Igrali smo dobro i protiv Osijeka na Maksimiru, i protiv Gorice, i protiv Slavena i protiv Hajduka smo bili puno bolji. A kolko smo na kraju bodova izvukli. Tocno dva od jebenih 15.

Al kljuc je da nam je to 25% svih utakmica koje smo odigrali. Ako na tome ostane mi cemo jos u 4 prosut tako bodove a to bi znacilo adio naslov.

Na osnovi cega mozemo donosit zakljucke da ce eto konacno procurit. Na dobroj igri ne mozemo jer ne mijenja se nista. Moze procurit sljedece kolo ali moze i ne procurit do kraja. Situacija je uzasno ozbiljna nakon sto smo ovu ogromnu priliku uspijeli zasrat.

Konkurencija uzasna a mi jos gori.
  • don
    10.4k
    Konkurencija uzasna a mi jos goriGeneralNapoleon

ne možemo bit gori jer barem igramo dobro za razliku od njih. U najgorem slučaju možemo bit podjednaki.
  • GeneralNapoleon
    536

Pa tablica je jasna i govori da smo gori. Uzalud nam sto igramo najbolji nogomet. Ubiti samo jos vise frustrirajuce zbog toga.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Kola je sve manje, bodova sve manje, vremena sve manje. Nije nas išlo, igrali smo dobro, neće u gol i ostale floskule sve manje imaju smisla.
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Konkurencija je u problemima u idućem kolu. Rijeci će faliti par igrača radi kartona, a Hajduku dolazi "in form" Varaždin koji je bolja momčad i od Lokse i Belupa s kojima se Hajduk pošteno namučio. Miriši mi na novi remi na Poljudu. Samo nek mi u petak obavimo svoje protiv Šibenika i bit će lakše.
  • Keyser Soze
    12.1k
    Ja ne znam kako mi ovdje nismo barem x izvukli. Od ne znam više koje utakmice slušam da nemamo sreće s realizacijom, tu se slave kiksevi konkurencije, a mi smo nakon 20 kola na -7 i -5 od njih, prvi nismo bili valjda od 6. kola. Sve manje vjerujem u osvajanje prvenstva ove sezone jer ne možeš bit ozbiljan kad ne uspiješ povezat 5 hnl utakmica s pobjedom. O tome da smo sva 3 gola primili iz kornera neću ni govoriti, ako ne uzmemo naslov pored ovih liliputanaca koji su nam kao konkurenti to će bit epska sramota.
  • GeneralNapoleon
    536

Ja ne znam vise jel oni mogu toliko kiksat koliko mozemo mi. A sramotno je da se takvo sto moze izjavit. Ovako mora da se blitvari osijecaju zadnjih 20 godina. Konkurenti kiksaju i svaki put isto sranje neiskoristavanje prilike.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Konkurencija je u problemima u idućem kolu.Sibirski plavac

A mi, eto, nismo u problemu.
    Zaseremo u prvenstvu s kime god da igramo.
    Da igramo kod kuće protiv onakvog Rudeša od prošle sezone, ni tu ne bi bio uvjeren u pobjedu.
  • sebenico
    1.2k
    Ove godine nema Jakira da to sve posloži da pa zaredamo 10-ak pobjeda u nizu iako i tu je bilo vađenja zubi na živo. Ova godina je drugačija i vrlo je vjerojatno da ćemo se već početkom ožujka oprostiti od naslova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.