• Jurki
    15.8k

Da smo odigrali zakurac.. ja bi prvi to rekel.. ali nismo.. nije htela kucketina u gol i mores se jebat.

Evo samo da se referiram na rukomet.. protiv Francuza nam je sve ulazilo kaj smo god puknuli ... danas nismo uspeli pogoditi dvoranu.. tak je i ovo..

Nema druge.. nastaviti raditi, muciti se .... pa kaj dragi Bog da.. ak smo se sreci zamjerili.. da dopeljamo najboljeg napadaca, veznog, stopera, beka i golmana svijeta - mores se jebat.
  • Jaro
    9.2k
    Bome, i sve zamjene koje su usle danas - unazadile igru (osim ajd Hoxha koji je u ono kratko vrijeme napravio nesto tamo na krilu) - Rile gotovo sve krivo, Ademi nista, Kulenovic - djelovalo je da je Stojkovic izasao a nitko nije usao, ranije Mbuku - samo dokaz da nema bas nista za igrati krilo u Dinamu...
  • IstokKa96
    821
    Mmae je i protiv Milana bio najlosiji igrac obrane, dodatno je igrao zato kaj Galesic nije imao pravo nastupa kao ni Peric plus kaj se na njega uopce ne racuna.

KTC i Torrente igraju temeljem igrackih kvaliteta.

Ako cemo analogijom ekipe koja je srusila Milan, onda je trebalo izvesti istu ekipu u Os.
  • GeneralNapoleon
    909

Pa da igrali smo dobro napadacki i nije htijela lopta u gol. Ali kao sto nas je sad vec par napisalo nije prvi put nego vec ozbiljan uzorak takvih utakmica ovu sezonu. Nama je svaka 4. utakmica ovakva i prosipamo bodove.

Igrali smo dobro i protiv Osijeka na Maksimiru, i protiv Gorice, i protiv Slavena i protiv Hajduka smo bili puno bolji. A kolko smo na kraju bodova izvukli. Tocno dva od jebenih 15.

Al kljuc je da nam je to 25% svih utakmica koje smo odigrali. Ako na tome ostane mi cemo jos u 4 prosut tako bodove a to bi znacilo adio naslov.

Na osnovi cega mozemo donosit zakljucke da ce eto konacno procurit. Na dobroj igri ne mozemo jer ne mijenja se nista. Moze procurit sljedece kolo ali moze i ne procurit do kraja. Situacija je uzasno ozbiljna nakon sto smo ovu ogromnu priliku uspijeli zasrat.

Konkurencija uzasna a mi jos gori.
  • don
    11.2k
    Konkurencija uzasna a mi jos goriGeneralNapoleon

ne možemo bit gori jer barem igramo dobro za razliku od njih. U najgorem slučaju možemo bit podjednaki.
  • GeneralNapoleon
    909

Pa tablica je jasna i govori da smo gori. Uzalud nam sto igramo najbolji nogomet. Ubiti samo jos vise frustrirajuce zbog toga.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Kola je sve manje, bodova sve manje, vremena sve manje. Nije nas išlo, igrali smo dobro, neće u gol i ostale floskule sve manje imaju smisla.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Konkurencija je u problemima u idućem kolu. Rijeci će faliti par igrača radi kartona, a Hajduku dolazi "in form" Varaždin koji je bolja momčad i od Lokse i Belupa s kojima se Hajduk pošteno namučio. Miriši mi na novi remi na Poljudu. Samo nek mi u petak obavimo svoje protiv Šibenika i bit će lakše.
  • Keyser Soze
    12.7k
    Ja ne znam kako mi ovdje nismo barem x izvukli. Od ne znam više koje utakmice slušam da nemamo sreće s realizacijom, tu se slave kiksevi konkurencije, a mi smo nakon 20 kola na -7 i -5 od njih, prvi nismo bili valjda od 6. kola. Sve manje vjerujem u osvajanje prvenstva ove sezone jer ne možeš bit ozbiljan kad ne uspiješ povezat 5 hnl utakmica s pobjedom. O tome da smo sva 3 gola primili iz kornera neću ni govoriti, ako ne uzmemo naslov pored ovih liliputanaca koji su nam kao konkurenti to će bit epska sramota.
  • GeneralNapoleon
    909

Ja ne znam vise jel oni mogu toliko kiksat koliko mozemo mi. A sramotno je da se takvo sto moze izjavit. Ovako mora da se blitvari osijecaju zadnjih 20 godina. Konkurenti kiksaju i svaki put isto sranje neiskoristavanje prilike.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Konkurencija je u problemima u idućem kolu.Sibirski plavac

A mi, eto, nismo u problemu.
    Zaseremo u prvenstvu s kime god da igramo.
    Da igramo kod kuće protiv onakvog Rudeša od prošle sezone, ni tu ne bi bio uvjeren u pobjedu.
  • sebenico
    1.2k
    Ove godine nema Jakira da to sve posloži da pa zaredamo 10-ak pobjeda u nizu iako i tu je bilo vađenja zubi na živo. Ova godina je drugačija i vrlo je vjerojatno da ćemo se već početkom ožujka oprostiti od naslova.
  • Hnlovac
    1.6k
    navijac jakira, a ne navijač dinama
  • Ali
    2.5k
    Još jedno pitanje, što je bilo na petercu kod prvog gola Osijeka?
    Nisam vidio niti u jednoj jedinoj ponovljenoj snimci da je rezija vrtila onaj sudar KTC i RPG i jos jednog osjeckog igraca, samo je vidljivo da su nasa dva igrača ostala lezati na podu.

S obzirom da VAR kod svakog gola gleda sve, danas smo vidjeli i nekoliko dosira obje ekipe prije pogotka, kako to da s eodmah krenulo sa centra bez da s eprovjeri da nije mozda prekrsaj osijcki ograc napravio..
    Mislim posebno ker je u istom danu VAR vrtio dok nije pronasao ruku Grzana ili tko je vec bio od lokosa u napadu prije nego je hajduk probao u dva navrara izbaciti loptu (imao kontrolu, slabu ali oni ionak nemaju kontrolu nad loptom) i penal je ponisten.
    Cudno jer nisam vidio niti jednu ponovljenu a kamoli nekoliko kuteva kad su nasi pali na pod.
    Ne kazem da je bio faul, ali ne vidi se dobro
  • GeneralNapoleon
    909

Mislim da ljudi nisu svijesni da mi u 4 jebena derbija vjerojatno trebamo pobijede. A tko kaze da se ovakvo smece nece ponovit u barem jednom od tih. Ako nam se ovo dogodi protiv tovara ode naslov u tri pm.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.