• don
    10.5k
    Lopta se odbila pod nekim cudnim kutem, cak ne znas niti od koga, niti kako i jedva dokoturala do gola, pa se ocesala stativu s vanjske stranePlavo Srce

pričaš za Kanginu stativu? Oprosti ali Mišić - lopta na stranu za Ristovskog koji ubacuje i Kanga glavom sasvim normalno pogađa stativu.

Dosle su na silu iz nekog naguravanja.Plavo Srce

nisu došle na nikakvu silu već je to bia rezultat opsade gola Osijeka.

Ono što je bila poanta mojeg komentara da za toliku premoć u trećini protivnika nismo stvorili dovoljan broj nečega što bi nazvali čistom izrađenom prilikom za golPlavo Srce

9. min, Malenica čupa odbijenu loptu tik ispod grede.

14. min, Mišić pribacuje stranu na RPG-a, koji gura Stojkovića u šansu za ubačaj pasom u for, nakon toga ide pas za Kangu koji sa igračem na leđima odlično izgurava igrača Osijeka i sebi namiruje loptu za šut te još jedna obrana Malenice.

19. min, Mišić šalje loptu na Kangu koji opet sa igračem na leđima odlično ostavlja loptu Baturini te zatim napada prostor i još jedna odlična obrana Malenice.

20. min, Baturina i Stojković kombiniraju uz aut liniju, zatom Stojković šalje centaršut u peterac di lopta dolazi do KTC-a koji to odlično šalje na stativu, i onda nestvarni promašaj Mmaeea o kojem se malo priča, sa 2 metra od gola je uspia pribacit cili gol, ovo je stvarno bilo teže promašit nego zabit.

49. min, stativa Pjace, uz ajde, odbijanac ali je i taj odbijanac doša nakon našeg silovanja polovice Osijeka, zatim gol ali i zaleđe.

51. min nakon ubačaja Mišića lopta dolazi do Stojkovića i još jedna obrana Malenice.

56. min odlična kombinatorika Pjace, Baturine i Mišića koji vraća loptu na krilo Pjaci nakon kojeg slijedi odličan ubačaj i gol Stojkovića.

63. min Pjaca daje loptu RPG-u koji pronalazi Ristovskog koji proslijeđuje Mbukuu i onda šut koji prolazi malo pored stative.

66. min sam već na početku spomenia, Mbuku šalje unutra loptu koju Kanga po već zna koji put odlično gradi sa igračem na leđima, zatim tu loptu kupi Kulenović koji ju daje za Mišića - lopta na stranu za Ristovskog koji ubacuje i Kanga glavom sasvim normalno pogađa stativu.

82. min, centaršut Mbukua, Hoxha glavom iz blizine i opet odlično brani Malenica, zatim Kanga i lopta koja je po mnogima prešla liniju, ali eto, reć ćemo da nije.

85. min Hoxha šalje oštru i nisku loptu u peterac di igrač Osijeka izbacuje u korner, a iza njega su bila 3 igrača Dinama, do jednog bi lopta sigurno došla te završila u golu.

94. min šut Mišića i ajde, odbijanac i greda.

suma sumarum, oprosti, ali previše sereš.
  • blubach
    755
    Odigrali smo generalno odličnu utakmicu, stvorili puno šansi, bili poletni naprijed i to je veliki zalog za blisku budućnost da ništa još nije gotovo. Apsolutno vjerujem u naslov, ali neke stvari treba popraviti u roku odmah:
    1. Vidim li još jednom trio KTC, Mmaee i Torrente u najavi HNL utakmice, tu utakmicu gotovo sigurno neću gledati.
    Jučer je na TVu bila i slika prosječnih pozicija naših igrača i Mmaee i Torrente stoje valjda na 10 metara od centra, KTC čak i preko (što je ispravno jer stalno napadamo), ali gospodine Cannavaro, kog će to oni uhvatit u kontri? Ubrzanje im je u rikverc, a jučer je bilo minimalno 4 situacije gdje su šarani došli 4 na 2 gdje samo njihovom nesposobnošću sa predajom zadnjeg pasa nisu došli do 100%tne prilike. Matković nam je čak i gol dao iz polukontre, srećom da je bilo zaleđe za 1mm. U toj zadnjoj situaciji ne tvrdim da bi bilo nešto drukčije da je Galešić igrao, ali u ostalim situacijama sigurno bi.
    2. Neki igrači previše guše loptu u zadnjoj trećini da bi je vratili prema natrag u nedostatku rješenja. Porazno je to što vide (bar se nadam da vide) slobodnog igrača (npr Stojković x2) u odličnoj poziciji, ali potraže drugo rješenje i onda akcija propadne.
    3. Izmjene - po meni apsolutno promašeno. Gdje je nestao Kača koji nam je bio među najboljim igračima prošle polusezone i koji je uvijek donio veliku energiju u ekipu? Rista i Ademi totalno ispuhani i minimalno su doprinjeli igri. Jel stvarno Mbuku toliko bolji od Cordobe na treningu da je Cannavaro vidio da bi on mogao pomoći puno više od potonjeg? Vadi se i Baturina i Stojković, ko će vodit igru?

Jako puno pitanja, ali pomaka ima, to je bitno. Sad razbit Šibenik i idemo u niz.
  • Crni86
    7.7k
    Vidiš, ja bi na koncu bio sretniji da je Osijek pogodio 3 stative i 1 gredu, a da smo mi pobijedili 2:1.
    Ko te pita na kraju za statistiku? Ne broje se stative, grede, posjed lopte i ostale gluposti. Broje se golovi, a na kraju bodovi.
    Blueshadow86

Dugorocno je rezultat oblikovan igrom i zato svi to naglasavju jer im daje optimizam za dalje. Sta mi vrijedi da smo jucer dobili kada bi izgledali kao cibalija, dugorocno bi znali svi skupa da nemamo apsolutno nikakve sanse i da dugorocno nas rezultat nece mazit.

Jebote mi smo ovakvu tekmu odigrali nakon lige prvaka protiv milana. Pogledajte protiv rijeke ili hajduka kako smo izgledali nakon lige prvaka. Jucer je samo nogomet pokazao svoje drugo lice, mi ako nastavimo s ovakvim izvedbama (+20/30% ce te izvedbe biti bolje jer cemo biti svjeziji jer nemamo vise lp u tjednu) bit cemo strah i trepet u hnlu. Razbit cemo sve redom.
  • BBBaranja
    3k
    Moze li netko napraviti gif kornera koji je osijek dobio prije drugog gola?
  • Crni86
    7.7k
    Pogledo opet tekmu i iskreno jako jako jako dugo nisam vidio da dinamo izgleda ovako ozbiljno. Trener je tu tek mjesec dana i vide se mehanizmi, vidi se ideja, igraci se ne vuku po terenu. Bit ce sve dobro, vidimo se u svibnju na trgu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.