• Mentalni Gimnastičar
    1.1k

Evo novog kuta, čini mi se da nije prošla cijela
  • Paggini
    36.6k
    Jebemti, mogao je to Kanga poklopiti, samo da je očekivao izbijanje Malenice. :(
  • Marc
    293
    kad gledam ovo sad i ovo je jebena vratnica bila prije toga, da je lopta isla izravno u gol nema šanse da bi je Malenica uspio izvaditi..
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Sad sam se ohladio, rukomet je “dao ruke”, pa mogu u neku normalniju analizu.

Ljudi imaju pravo u porazima biti zadovoljni igrom i u redu je da prema tome kreiraju svoje stavove i zaključke. Ja sam rekao na početku da ću novom treneru samo brojati pobjede a danas se izgubilo, pa je onda jasno da zadovoljan nisam. I ne mogu biti.

Dio koji mene osobno najviše brine je da mi u momčadi imamo nekoliko prevaga, odnosno Petković, Mišić, Baturina (kad je voljni dio na svom mjestu) i Sučić. Petka i Pere, hvala Bogu, nema već mjesecima, Miške je u očiglednom padu. Ajde, ove sezone se mrtvom statiskom, odnosno važnim golovima i asistencijama (ne baš uvijek igrom u polju) sjajno pridodao i Pjaca, a ostatak svlačionice su doslovno sve kvalitativno isti igrači. Dakle, ne donose prevagu, a rade gotovo iste stvari na terenu. Jedna dobra partija, slabe tri. Asistencija, pa pet tekmi bez doprinosa. Gol, pa tri tekme bez doprinosa. To nam prate i golmani (Čavlina danas nema krimen, pričam općenito).

Stoperi nam recimo, ako su dobri u igri glavom ili duelima na zemlji, nogom znaju samo ući u autobus. Ako znaju s loptom, u duelu su pak na nivou zagića. Jednostavno sam dojma da nemamo taj balans kojeg smo imali godinama. Dakle, da ti KTC, Perić, Dilaver ili J. Šutalo od iza nude sigurnost i nadopunjuju se manama i vrlinama. Ako ti Petko nije klasičan golgeter, a nije, njegov dio nadomjestit će Gavro, Orša, uletavao bi tu i Hajrović, Ademi se sjajno pridodavao tih godina, Kadzior je bio brutalan asistent…

Da ne spominjem da na desnom krilu sad imamo Mbukua ili Cordobu (ako ga više i uzimamo relevantnim jer par minuta kod trećeg trenera u nizu je priličan indikativ) koji bi nam trebali biti glavne uzdanice, kad je sigurna rezerva, Dario Špikić, otišao.

Ne znam što je s Galešićem? Neću donositi nikakav malouman i histeričan zaključak da ga Cannavaro ne šmeka nakon što ga u prvoj optimalnoj tekmi nije stavio, jer se stvarno nadam da nije tako, ali ovo je danas bila postavka igre za njega.

Kanga. Iskreno ne znam što reći. U par poteza pokazao da je premoćan fizikalijama, da je dobar i u prilazu i da može ostaviti dosta prostora ostalima, ali one dvije promašane prilike mi izazivaju strah da smo dobili još jednog “dobar je ali ne zabija” tipa napadača u kadru. Nije da ih nemamo.

Sve u svemu, danas na trenutke solidno, na trenutke opet konfuzno, brine što su svaka polukontra i kontra u negativnoj tranziciji gol šansa, brinu prekidi i itekako brine što mi se opet čini da će nam trebati dvije godine da zabijemo gol. Kako god, danas je stvarno bila sjajna prilika za priključak, pogotovo u kontekstu Šibenika i idućeg kola koje je doma, ali što ćemo. Sad je tako.

Nadajmo se boljim vremenima.
  • Praskaton
    3.3k

Nevjerovatno kako mu je izbio loptu a da ovaj nije mogao pospremit to.Strašno šta se nama događa ove sezone kakve sve nesreće.
    I onda se tješimo da mora negdje krenut a kola prolaze i sve je manje sanse za stići.Morat cemo protiv Rijeke i Hajduka od 4 derbija uzet bar 3.

Gledao sam Osijeka sa Šibenikom kakvi antitalenti bezbroj krivih dodavanja nikakva ideja.
    I mi od takvih izgubimo.Ja sam jos jednako frustriran kao i tokom utakmice.
    Ne mogu pojmit da ovako gubimo
  • Jurki
    15k
    Moramo biti posteni i reci da smo danas igrali dobro.. pogodili 4 precke/stative.. gol jel bil ili nije..na kraju nebitno.
    Danas se desil dan da jednostvno nebi usla da ju jebes i da protivnicka momcad makne golmana.
    Kak nas je u nekim utakmicama prije pogledal dragi Bogek.. tak danas nije bil na nasoj strani.. da su 2-3 lopte usle u gol..koje su za milimetre van izasle.. pricalo bi se o fantasticnoj igri.. jbg ovo je nogomet, sport, kurva od lopte nekad da, a nekad neda. Nama danas nije dala.
    Omerovic kaj je pogodil danas.. to vise ne pogodil nikad..a taj rani gol nas je sjebal do kraja.

Da maknemo po strani rezultat.. odigrali smo vrlo dobru utakmicu..
    I kad meni kazu ljudi da smo odigrali vrlo dobro (kaj realno i nenavijacki jesmo) koji inace imaju obicaj da seru po Dinamu, samo i iskljucivo da meni tlak dignu i da popizdim..

Boli ovo... ali bit cemo prvaci..
    i svi vi koji serete danas.. aj nemojte biti picke od ljudi, dojdite na Maksimir protiv Šibenika (kolko vas ima kaj serete i da svi dođete na tekmu, 3 Maksimira nebi bila dosta).
  • Marc
    293
    I tako još jedna Nedjelja gdje sa gorčinom moram ići na spavanje, tko zna koja u zadnje vrijeme.. bio sam uvjeren da ćemo dobiti.. u jednom trenutku im doslovce nismo dali disati i na neki jebeni način nas dobiju, ne znam ni sam kako i zašto i sve.. jebna sezona, a mislio sam da je prošla bila luda, kad ova još luđa.. ne znam jednostavno što da kažem osim da ne mogu vjerovat da smo izgubili.. mislim da nismo zaslužili, premda.. gledam sažetke prvi gol Osijeka Omerović sam samcat nitko oko njega na tri metra može što hoće.. ne razumijem takvo branjenje.. korner jbga isto tako Soldo sam ne razumijem.. frustrira ovo sve..
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Sramotne uvrede na forumu za Ristovskog, čovjek ušao u 65 min.,kad se vec pocelo igrat na divlje.

S druge strane RPG kod prvog gola loša reakcija na prvoj stativi gdje slabo čisti, kod drugog gola još lošije pokrivanje igraca u srcu peterca za kojeg je bio zadužen.

Kao desni bek nijedan suvisli prodor ni centaršut,više je KTC radio ofenzivnog nereda po desnoj strani prvih 25 min nego RPG,kao lijevi bek totalno beskoristan igrac al tu ima vec dugotrajan alibi.

Mmae je posebna prica to je čak i Jakir uvidio na vrijeme, zastrasujuce je da on kod kornera nije u srcu peterca kao najkorpulentniji štoper.
  • Mr Anderson
    10.2k

Nema veze, Rile je uvijek kriv. Kriv je za oba gola i za poraz.
  • Paggini
    36.6k
    Jakir uvidio na vrijeme,Svi na Sjever

Toliko uvidio da mu je svaku utakmicu igrao. :lol:
  • El Madrigal
    53
    Vidim tu komentare da su RI i HAJ dobili i mi da smo dobili bilo bi isto. Poanta i je što su oni igrali prije nas i nisu dobili.... Zato smo mi danas morali dobiti. Ok, sudac je srao, tu nema dileme. Ok, statistički smo ih ubili, 3 precke.... Ali obranu ne složiti s Galešićem, je veliki krimen. Oba gola iz kornera, oba mogla biti spriječena... Mmae kao da se boji ući u blok, a drugi gol je strašni sud. Mbuku je igrac za Goricu. Cordoba očito ima problema s disciplinom i zalaganjem zato i ne igra kod vec 3. trenera. U svakom slučaju doći na 2 boda Hajduku i na 4 Rijeci bila je prilika. Sad ti odi za tri kola na Rujevicu i tamo pobijedi pa tjedan dana kasnije i Hajduka. Naravno bez kiksa protiv Gorice i Šibenika.
  • Jurki
    15k
    Citam komentare.. pa ljudi Bozji.. dal je vama jasno da su to takve tekme kad se posere.. da jebeni City, Arsenal ili Liverpool ovo danas nebi dobili na Pampersu.
    Nije htela u gol i mores se jebat.. a njima su usla 2/2 suta u gol.
    U 9 od 10 utakmica bi ono uslo, i u isto tolko utakmica Omerovic bi onu loptu nabil u 3 pm.. U 9 od 10 utakmica bi onaj korner zavrsil u autu...
  • Zagreb1992
    2k

Pa ne mogu sami oni postaviti kamere iza gola ..to sve mora u dogovoru sa savezima ići
  • GeneralNapoleon
    530

Ja se slazem u principu. Ali stari moj ovo nam je valjda peta tekma ove sezone gdje "nece uc" i gdje nam je "los dan". To je svaka cetvrta utakmica. Gdje je uzrok za takav uzas? Ja se nadam da je iskljucivo igranje europe.

Ali to je zabrinjavajuce i cinjenica da ti se u 99% iznivelira i dode sve na svoje. Ali ima i ta jedna posrana sezone gdje ti se do kraja ne otvori. I gdje si na terenu bio bolji ali na kraju si imao pre vise ovakvih usranih utakmica gdje ti "ne ude".

Bayern je naprimjer prekproslu sezonu bio statisticki najdominantija momcad pa su na jedvite muke i na kraju srecu spasili naslov u zadnjim minutama.

Mi ponavljamo jedno te isto 20 kola, da ce kad tad sve morat sjest na svoje. Ali nitko nam to ne garantira. Konkurenti kiksaju a mi ih pratimo i sve ostaje kako je. A vremena je sve manje. Situacija je mozda dosta ozbiljnija nego sto smo jos svijesni. U sljedeca 4 kola mi trebamo 4 pobijede inace je naslov vjerojatno adio. A od toga su dve tekme protiv izravnih konkurenta. Sranje se dobrano zakuhalo.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Okej načelno je to istina, al pogledaj sezonu do sad, malo previše puta nam se ovo dogodilo. Da znam zašto evo ne znam, mislija sam da je to zbog pravog napadaca. Sad imamo i to al opet muke Isusove zabit. Dal je neko zakla kakvu živinu u krugu Maksimirske 128 i bacija crne magije, moguće. Najviše mi ide na k šta nez koji je ovo put da nismo uzeli bodove kad direktna konkurencija nije. Jednostavno moramo šta prije zaboravit i krenut dalje, nema vrimena za kukanje. Nadam se da će nas srica vise pomazit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.