• nwankwo646
    422
    Znači, možemo smatrati da smo smanjili prednost. Svi su izgubili ali mi smo za razliku od rijeke i hajduka igrali dobro, neka pate. Dva gola iz kornera nisu bitna to je bezveze, takvi golovi se ne računaju u ocjenu igre, a sve ostalo je bilo odlično.
  • Vratite nam Istok
    403
    Znači, možemo smatrati da smo smanjili prednost. Svi su izgubili ali mi smo za razliku od rijeke i hajduka igrali dobro, neka pate. Dva gola iz kornera nisu bitna to je bezveze, takvi golovi se ne računaju u ocjenu igre, a sve ostalo je bilo odlično.nwankwo646

Ne, bolje je da odmah sad odustanemo i posaljemo pehar prvaka na Bosiljevo pa nek se oni dogovore ko ce ga preuzet, a mi cemo cekat jesen u parku Maksimir.
  • skener
    1.6k
    Znači, možemo smatrati da smo smanjili prednostnwankwo646

A tko je to rekao? Što pokušavaš dokazati i kome s ovakvim stvarima
  • veselko tenžera
    3.9k
    Mbukuov ulazak danas (Franjićev izlazak) je promijenilo momentum utakmice. Nije to jedini razlog, čak ni glavni (izmorilo nas je 35 minuta visokog presinga), ali Mbuku je danas općenito bio kriminalan. Svaki igrač što je ušao je napravilo bar nešto, on za skoro 70 minuta ništa, igrač manje.
    Omerović je izgledao kao Cafu, pojeo ga je, a čak je i nesretni Hoxha od Omerovićeve defenzive za 10 minuta napravio cirkus. Očekivao sam barem poneki dribling i ubacivanje, ovo što je pokazao je na razini 12godišnjaka.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Znači, možemo smatrati da smo smanjili prednost. Svi su izgubili ali mi smo za razliku od rijeke i hajduka igrali dobro, neka pate. Dva gola iz kornera nisu bitna to je bezveze, takvi golovi se ne računaju u ocjenu igre, a sve ostalo je bilo odlično.nwankwo646

Jebi ga, da sam likovno spretniji, nacrtao bih ti.
  • nwankwo646
    422
    Ko je spominja odustajanje, ali frustrirajuće je ako je rezultat truda 27 primljenih golova.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Vladimir Čohar o izboru sudaca za derbi:

"Mogu samo obećati da ćemo se potruditi da sva tehnička audio i video oprema bude također na maksimalnoj razini kako nakon utakmice ne bi bilo potrebe da se puštaju bilo kakve druge snimke, osim onih koje će jasno i nedvojbeno utvrđivati da je sve odrađeno sukladno već spomenutim pravilima."

Kakvi nedojebani jazavci iz selendre. Jakog im obecanja... Ulozili 80tak ili koliko milijuna eura u novi stadion a nemaju kameru iznad gola.
  • ElDorado
    1.6k
    ista stvar se desila Slaven Belupu
  • Ali
    2.4k

Kako vrijeme prolazi svw vise sam uvjeren da je lopta punim obujmom prešla crtu. Pogotovo nakon ovakve izjave.
    Na onakvom stadionu ima na desetke kamera nevezano za sluzbene tv-kuće, da nije presla već bi oni pustili sliku gdje se vidi da se drzi milimetrima za liniju, nemoguće da se ne snima tribina iz onog drugog kuta suprotno od ove gdje golman zakloni lijiju tijelom.
    I onda sad onio becavaju da ce... zadnji put kad se pricalo o penalu svu pustili na desetke snimki iz svih kuteva... a sad evo majke mi ubuduce cemo imati...
  • NitkoBitan
    22.4k
    Inace ovo je izjava od prije 2 dana kad se taj njihov sprdao na izbor sudaca. Kao sa njihove strane je sve savrseno napravljeno.

Dabogda ih na isti nacin ostetilo u buducnosti.
  • ElDorado
    1.6k
    Oko gola za sve je kriv Pajač i pomocnik. Da su oni signalizirali gol VAR ga ne bi ponistio jer nema jasnog dokaza da li je lopta presla liniju ili nije. Kako Pajač nista nije pokazao, kurčina.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Na tekmi Istre je sudac pokazao da je gol iako je lopta prosla pored gola, o cemu mi pricamo... Vecina nasih sudaca su tarabe te zato ih se niti ne angazira vani. Samo strani suci i nadam se da cemo nesto pokrenut po tom pitanju jer nam uskoro slijede kljucni derbiji.
  • Goran86
    163
    Ljudi moraju znati je hrvatska svetinja koja jedina ne bruka naš nogomet u Europi već prezentira na visokoj razini naš nogomet, brutalno pokradena u neću reći ključnoj, ali u veoma bitnoj tekmi za Hnl. Sramota je ovo. Ja bih rekao da se na snimci koju su gledali suci ne vidi da lopta dira liniju, tako da je gol regularan.
  • Ali
    2.4k
    Gledajući tretman sudaca danas u shnl , da je Kanga ugurao ovo nakon sto je Malenica gurao van gola, VAR bi 100% svirao faul Kange kod prvog udarca na stoperu Osijeka.
    Tako da jeli presla ili nije opet bi ponistili
  • Crni86
    7.6k
    Inace ovo je izjava od prije 2 dana kad se taj njihov sprdao na izbor sudaca.NitkoBitan

I onda se cudimo sto je dosuden nepostojeci korner. Takvi likovi vrse pritisak na suce, a savez gleda. Zamisli takvog komentara u premier ligi, dobili bi takvu kaznu da vise nikad u zivotu se ne bi usudili nesto bubnut bez da razmisle.

Po milijunti put je dokazano da je nasa liga na razini neke seoske lige po pitanju svega. Od organizacije do instrastrukture
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.