• Vedraca
    84
    to je za sve one Koji Su tada govorili....svejedno je Dal izgubio 1:0 ili 9:2
  • Paggini
    35.9k
    Uletim na temu, da se okupam u ekstazi foruma - ekipa se svađa oko Jakira i Bjelice, jel Monaco, jel Bayern.

Nestvarni ste, stvarno. Poslije ovakve utakmice koju ćemo prepričavati unucima, vi imate snage za prepiranje...
  • emilperska
    8.1k
    Stavimo sa strane Monaco..
    Dortmund 3. gol
    Arsenal 3. gol
    Bayern sve nakon 5:2
    Slovan smo na 4:1 imali par sansi jebačkih za 5. gol
    3 situacije da su drukcije ispale..

Izvrtili smo i mi na manageru solucije. Nikad se nije desilo :lol:
  • Marley
    2.8k
    Sto se tice tekme, ponos i nista drugo :heart:
    Srusiti Milan i to bez par kljucnih igraca. Kakva borba, zelja, deckima kapa do poda! Zao mi je kad vidim koliko su razocarani na kraju, ali samo nek oni prenesu ovaj pristup i u HNL, i na konju smo.

Ali ovo ovdje...sramotni su neki pojedinci. Sramotniiii. Kakoooo mozete toliko srati za vrijeme ovakve utakmice?! Pa jel nemate nekog pored sebe ili neke whatsapp grupe u kojima mozete dijeliti svoje otrovne frustracije?! Samo da je nekoga krivit za nesto, nevjerojatno :down:
  • Dani Olmić
    851
    ja sam to odmah predvidjao … nakon tih 2:9 sam imao jako gorak ukus… i mislio sam si da bi nam to moglo bit kobno na kraju… i onda jos sljede 2-0 protiv monaca koje smo ispustili

ne mozemo tako gledat… al da su 9 jednostavno previse… jesu
  • njurci10
    54
    Briga me što je bilo prije, šta je bilo bilo je
    Danas su odigrali lavovski.
    Falilo je više sreće za prolaz.

Cannavaro mi se čini kao pogodak, jako je realno još rano.
  • M94
    1.5k
    Sto reci...
    Cestitke na borbi, Cannavaro pokazao da zna i moze. Ekipa dala sve od sebe al pisljiva gol razlika... koja steta uh.

Al sve u svemu ovo je ogromni psiholoski boost za nastavak prvenstva.

Dok na terenu srce ostavljas...
  • KtcGoat
    136
    Leao u dzepu laganom
  • Nogo
    5k
    Ovo je pobjeda kolektiva i odlična priprema utakmice Cannavara.
    Ovo danas je bilo nestvarno! Dečki su pustile srce na terenu.

Žao mi je prolaska ali opet 11 bodova imati to bi 100% ljudi pristalo odmah na početku.

Ovo neka nam bude putokaz za dalje i iduću godinu.
    Sada ide naše doigravanja, sada ide Pampas, sada ide Osijek!

Ajmo dečki, ovakav pristup i Osijek nema šta tražiti protiv nas.
  • Orc123
    10.1k
    Danas zaradili 2,1mil eura plus rangiranje po konacnom poretku gdje smo zavrsili na 25. Mjestu, tu jos imamo pravo na cca 3mil eura ili malo vise!? Nek me netko ispravi.....solidna svotica....
  • miro
    5.4k
    Ne znam koji mi je kurac, ali uopće nisam tužan.

Prvo kaj mi je palo na pamet sam rekao na glas - tko zna kad ćemo ovakvu šansu imat

I na to mi sin kaže "to si isto reko i poslije Šahtara, a odmah druge godine smo Tottenham okrenuli"

Nekaj se ipak mijenja i u tom našem Dinamu.
    Netko će reć prokletstvo se nastavlja, ali ja mislim da je baš obrnuto

Laku noć plava braćo
  • Paggini
    35.9k
    Stvarno lijepo da ima optimista, ali danas nas očekuje još jedna utakmica slična Dortmundu i Arsenalu, dakle nećemo doc ni do konkretnog udarca po golu, a kamoli pobjede.tigric

Ali čekao sam cijeli dan i večer da te citiram.
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Ali čekao sam cijeli dan i večer da te citiram.Paggini

A lijepo sam mu rekao da ćemo ih nabit.

o čemu ja pričam uopće, nabit ćemo ih.Mathiasovi Chageri
  • don
    10.3k
    možda nam je sudbina ovako namistila i možda ćemo u 5. misecu Bogu zahvaljivat jer smo ispali.

:pray: :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.