• Praskaton
    3.3k
    možda nam je sudbina ovako namistila i možda ćemo u 5. misecu Bogu zahvaljivat jer smo ispali.don

Zašto bi ikad zahvaljivao Bogu za ispadanje.Ok lakse je igrati u ritmu jedne utakmice tjedno al nije da bi ovom pobjedom dobili jos 8 utakmica Lp.

Imali bi dvomeč s nekim velikanom,nova prilika za dokazivanje,dodatan novac zarađen,gostovanje za navijače i šansa za povjesni uspjeh kluba.

Ponavljam imamo tridesetak igrača i sramota je uopce pricat da ne možemo igrat na dva fronta.

Ne mogu shvatit da je nekome svejedno ili se cak veseli sto nismo prosli
  • Agramer86
    415
    Ljudi kolko god smo tužni kaj nismo prošli ovo je možda i dobra stvar. Dokazali smo da možemo da i protiv najvećih i sad je sav fokus na HNL-u. Ovo će definitivno bit najslađa titula...
  • din
    598
    Kakav čudan osjećaj, dobili smo Milan, kultni klub, osvojili 11 bodova, ono svaka čast, a s druge strane neki osjećaj tuge što nismo prošli, nemoguće opisati..
    Ništa, vidimo se u Osijeku!
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Mi smo igrali run&gun s Milanom, na to sam najviše ponosan i dobili takvu utakmicu!
  • don
    10.3k
    Zašto bi ikad zahvaljivao Bogu za ispadanjePraskaton

zato jer neki ljudi misle da smo ovim ispadanjem drastično povećali šanse za osvajanje HNLA.
    Isto ka šta smo "neočekivano" posli ispadanja od Paoka prošle sezone nanizali 11 pobjeda za redom.

ritam srijeda-subota je jako težak, i tu nije sve do umora već i do same glave igrača, a niti ne možeš bilo šta trenirat i uigravat za razliku od sad.

Ne mogu shvatit da je nekome svejedno ili se cak veseli sto nismo prosliPraskaton

nitko se ne veseli, samo neki nisu tužni već ponosni.
  • Dani Olmić
    851
    to i ja nemogu shvatit…tolko bi lijepo bilo da smo prosli…
    A ovak i onak ce bit tesko stic tih -7, igrali mi LP ili ne … vec sam naveo na drugoj temi da rijetko ko igra tako otvoreno protiv nas u HNL-u, tako da ova tekma bas i ne donosi ne zakljucke… to ce se vec vidit u nedjelju…poslje slovana i salzburga su isto bili zesci kiksevi… drugo je igrat protiv 11 igraca u bloku a drugo protiv ekipe koja se otvara… Bit ce to jos jako teski mjeseci…
  • Salva
    2.6k
    Povijest se i danas pisala, još jedan od velikana koji su pali na Maksimiru.

Baturina Bože, Mišić doktor.

Napokon jedna prava utakmica Marka Pjace.

Čestitke i treneru, teško je posložit taktiku za utakmicu u kojoj ganjaš tri boda protiv Milana i trebaš golove a igraš bez špice.
  • Zagreb1992
    2k
    Nije problem kad ispadneš radi kvalitete drugih protivnika , ali isto tako bijes jer si ispao radi svojih glupih kikseva...Za ovo danas kapa dolje igračima ..baš lavovska utakmica
  • rioda
    6.5k
    Bas sam sad gledao, da smo izgubili 6:2 a ne 9:2, sad bi prosli dalje…Dani Olmić

Ili da smo Slovan pobijedili 1:7
  • Dani Olmić
    851
    ovo sto sam ja napisao je dosta realnije… zar se poraz od 2:6 nije mogao dogodit? Nez bas da su 7:1 bila moguca, ali 2/3 gola manje od bayerna sigurno jesu
  • Ludovic IX
    7.7k
    Protiv klubova u 3. I 4. Potu 8 bodova i 3 boda protiv klubova iz 1. I 2. Pota. Reklo bi se baš ono što ti treba za prolaz. I jebiga. Osim slovana i rbs, svi naši protivnici prošli dalje. Celticovih recimo 4 ili 5 nije prošlo.

Možda smo imali dobar zdrijeb, možda nismo ali da smo bili blizu, jesmo.
  • Navijač Dinama
    9.2k
    Napokon jedna prava utakmica Marka Pjace.Salva

A Qarabag i pogotovo Slovan. :smile:
  • Aggro
    654
    Znam da mnogi vole srati po senatorima, ali Dinamo s Ademijem i bez njega je kompletno drugacija zvijer.
  • Salva
    2.6k
    A Qarabag i pogotovo Slovan.Navijač Dinama

Znaci tri utakmice u 6 mjeseci…no ne želim ga pljuvati, nadam se da je ovo prvi vjesnik proljeća i da će nastaviti s ovakvim igrama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.