• Orc123
    10.1k
    Slusam ove na HRT komentatore to je za Bogu plakati...uzasno...
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Pojedini ljudi nakon "neuspjeha" traže žrtvenog jarca da bi im bilo lakše i da bi na nekog ispucali negativnu energiju.

Kriv je Neno jer nije napao Celtic.
    Krivi su Neva i Bernauer jer su kiksali protiv Monaca.
    Kriv je Jakir zbog Bayerna.
    Kriv je Juventus jer nije dobio Benficu.
    Krivi su i City, Bologna, Brugge.

Bolje vam je svima biti sretan zbog pobjede nad jednim Milanom zbog psihičke higijene i zdravlja nego tražiti krivca kojeg zapravo i nema ( krivi su svi, krivo je i more).

Ako ništa ovo može biti dobro zbog HNL-a koji bi nam puno lakše mogao izmigoljiti ako bi se još mjesec dana trošili protiv Dortmunda ili koga već. Treba biti sretan zbog pobjede protiv Milana i idemo dalje. Derbi sa Osijekom je već za 4 dana
  • Bernard
    652
    Ti se nemaš sramit kaj!!
    Ponosan do neba!!
    Putokaz za dalje, Fabio povedi nas u obranu naslova!!
  • hardek
    3.9k
    Stvarno ne znam kako vam se sada da tražiti krivca za ne prolazak dalje. Dečki su odigrali top tekmu i pobjedili Milan. Sada cijeli fokus na osvajanje HNLa da sljedeće sezone možemo opet rušiti velikane.
  • Boycie
    2.1k
    Ponosan. Volim te dinamo! A sad gazenje!

IMG-20250129-231501-066.jpg
  • Praskaton
    3.3k
    Slusam ove na HRT komentatore to je za Bogu plakati...uzasno...Orc123

Strasno kakp nas uzimaju zdravo za gotovo.Da neki drugi hrvatski klub upije ovo napravit skidali mi se do gola u studiju.
    Ovako bez nekih emocija.Ljigavci
  • Ludovic IX
    7.7k
    Ja ponosan idem sa stadiona
  • TV Serviser
    143
    Nepopularno misljenje: nije mi zao ispadanja u Lp. Fokus je na hnl. Ovo je Dinamo. Ovako se bori za svoj klub.
  • blue heart 72
    2.1k
    Dečki nemam riječi. Stvarno sam ponosan do neba na ekipu i njihov ovogodišnji nastup u LP. Ja nekako ne žalim toliko za Monacom, koliko na onaj kukavičluk kod kuće protiv BVB-a i Celtica.

A nikaj, od sada fokus prije svega na prvenstvo, kao i na kup

Vežite se, polijećemo
  • ŽacZgb
    64
    Bravo,odlična sezona u LP! :heart: Nakraju i velika pobjeda u zadnjem kolu. Žaliti možemo samo jer nam je sreća opet okrenula leđa. Uzeti 11 bodova i ispasti,nesreća sam takva. Svaka čast još jednom našem Dinamu! A sad idemo u HNLu pokazat tko je gazda.
  • FrenchMontana
    794
    Lagano 2m eurića u dzep, a sad fokus na HNL. Ponosan na sve veceras :heart:
  • vjeko1701
    11.8k
    Ne mislim više brisat. Svako sljedeće je za hlađenje.
  • El Madrigal
    46
    Likovi koji sada likuju i žive u prošlosti treba malo na hlađenje poslati. 1000 stvari "kad bi bilo što bi bilo"?!
  • nin0belan
    1
    Ponosan sam kaj sam Dinamovac! Sad očekujem redaljku, jedan po jedan !
  • Marc
    290
    Il Mestro složio danas momčad i taktiku za svaku pohvalu.. KTC strpao Leaa u Džep… na ovo smo navikli nažalost nekako stalno nam malo falilo, al vjerujem da ćemo i u LP probiti branu.. sjetite se Olympiakosa u LP devedestih, sjetite se Herenveena, PAOKa, jbga… ovo nam je škola za sve.. ajmo sad po to prvenstvo pa se vidimo iduce godine opet ovdje… a opet velike čestitke treneru F. Cannavaru.. ovako posložit taktički momčad… još na kraju Jakir junior.. možda talijan čita zonu.. nema kritika igračima.. nisu zaslužili bar danas… ostaje žal.. da smo barem od Bayerna dva gola manje primili.. ali opet sve čestitke igračima.. učinili su nas ponosnim i pokazali da mogu.. a sada idemo po niz i po titulu kod kuće… šećer na kraju… Marko Pjaca.. kao nekad.. radio je dar mar… a Bati… opet nam ga uvalio bez kondoma.. svima kritičarima i onima što su ga pljuvali nedavno poslije tekme na Maksimiru.. hvala ti Bati..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.