• dzg7
    349

Neki bojkot je kod CS zbog načina prodaje karata
  • Špicpapak
    104
    Zahvaljujem!
  • Sajla
    6.9k
    Jeste li primjetili ovo? Sinoć nakon VAR pregleda je na semaforu napisano obrazloženje promjene odluke, poništenja penala i žutog za Nevistića. Je li to prvi put ili do sad nisam primjećivao? Što bi trebalo da se slično napravi i u HNLu?
  • Rakovica1986
    871
    mislim da bi im trebalo 5+ minuta da se usuglase i upišu to. Utakmice bi trajale vječno.
  • Krizy
    51.3k
    Predvidio hahaha, samo umjesto Thea u pitanju bio Tomori.
    Kako je ovdje Gattuso letio po ćevape
  • Krizy
    51.3k
    Tri fantastične akcije s iste strane u samo četiri i pol minute. Protiv Milana.
  • Jay
    374
    Jos uvijek mi je sve frisko, ono prvo poluvrijeme...
    Osjecaj kao dijete kojem je to prva utakmica u zivotu, igra na terenu takva da potajno mastas o iducem protivniku, navijanje prokleto dobro. Vrijedi bolovanja, temperature i sto sad gledam rukomet uz salicu caja.

Jesu krive ozljede, Munchen i onih 200 penala, golovi u nadoknadama protiv Arsenala i Dortmunda, Monaco ili Celtic, skroz mi je nebitno.
    Mozemo biti ponosni, bili smo primjer kriticarima novog formata LP nakon prvog kola, danas cijela Europa prica kako smo nesretni, kao Napoli s onih 12 bodova.
    Mozda je i bolje tako, oprostit se sa stilom i ostati u dobrom sjecanju, fokusirat se na ono sto nam donosi stabilnost jer s ovakvom igrom mozemo redati pobjede u HNL-u.

Hvala decki na super utakmici, samo borbeno dalje i vec na jesen opet LP. I hvala svima za jucerasnje navijanje, imam osjecaj da ste se culi i vi koji niste mogli doci. Predivno je okrenuti se oko sebe i vidjeti koliko ljudima znaci nas klub. Cak mi je i hot dog bio dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.