• Blueshadow86
    2.4k
    Ono što su rukometaši jučer napravili, to su večeras igrači Dinama - ostavili su srce na terenu, izginuli... odigrali disciplinirano, zrelo, fajterski.

Usprkos tome što nismo prošli, ja sam ponosan i privilegija je navijati za Dinamo!
  • Marc
    290
    I da… VOLIM TE DINAMOOOOOO!!!!!
    Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!!!!!
  • TV Serviser
    143
    Marko Pjaca pokisao… A brate moj glavu gore!
  • Twisted1
    609
    Bravo DINAMO!

Ispali smo kao frajeri. Samo borba i ponos do neba.

Idemo pokoriti HNL!
  • DrawTube
    5.9k
    Hvala roditeljima kaj su me odgojili da navijam za Dinamo.
  • Facke
    5k
    Ne treba nikoga kriviti. Niti Jakirovica niti Bjelicu. Ljudi, mi sme v Lige Prvaka osvojili 11 bodova. Odigrali sme stvarne sjajnu sezonu v europe. I ko slag na tortu sme dobili denes pobjedu protiv Milana. Budite ponosni.
    Ova pobjeda je jake bitna za nastavak HNLa i sezone.

Cannavaro je te sjajne odradil, perfektne je pripremil momcad. Stim i takvim utakmicama ti dobis i momcad koja veruje treneru.
  • Tom Hanks
    3.4k
    Canavaro je najbolji trener ikada u dinamuGoran86

Polako s ovim uzdizanjem,ima par tekmi u Dinamu
  • Mrvica
    4k
    Ko je kriv Jakir ili Bjelica sad je kasno i uzaludno lajat. Idemo dalje, na ovaj način nek nastave u prvenstvu i nema straha! Iskreno, ko je od vas očekivao ovoliki broj bodova u LP? Za ovo se treba skinuti kapa, a šta bi bilo kad bi bilo je nebitno trenutno.
  • Vedraca
    84
    Presudna je bila nakraju nazalost Utakmica vs. Monaca....kolko me bolio taj 2:2 remi....sad znam i zasto.
  • E46
    1.1k
    Mozda i bolje ovako, da smo sad prosli dalje morali bi namazat Barcelonu u polufinalu a onda bi vec prvenstvo bilo upitno.
  • Vedraca
    84
    kako je Bjelica zasluzan u LP?!? Pa zbog njega smo imali uopce 8 bodova....ajd Mi objasni
  • E46
    1.1k
    Zamisli igro je bunker protiv Borrusie, a sta Canavarro nije? Jedini Nenin zajeb je celtic i to je manji zajeb nego jakirov, al vidim da ti se ne moze objasnit, zanemari.
  • MarK
    839
    Vrhunska utakmica, mislim da je i rukometno ludilo malo nabrijalo naše domaće dečke, posebno trojac Pjaca-Baturina-Stojković koji su letjeli terenom. Ademi je dao maksimum, Mišić standardan. Pohvala za strance u ekipi svi redom bili sjajni. Nevistić izgleda uzdrmano/pokislo/nesretno nzn kako bih ga procijenio. Kule nažalost igra svoj limit, previše je tehnički inferioran za nešto više. Čestitke i don Fabiju na velikom skalpu. Ovako izgleda prvak Hrvatske! Rezultatski pirova pobjeda ali ipak ogroman putokaz za dalje.
  • Vedraca
    84
    tad smo bili Bas U losem mentalnom stanju i imali dodatno Jos povrjeda....steta je Ali nije Bas krivica....Jednostavno je tada Celtic, protivnik kojeg bi inace dobili s ekipom ko protiv Monaca npr. Jbg
  • Hectorharatti
    271
    Evo Misic zali za Monacom.
    Al jednostavno nam nije sudjeno.
    Pa kolega je stavio tu par stranica iza da je na pocetku u postoticima 1% bilo da sa 11 bodova neces proci.
    Alo.
    Znaci dobijes, i sve se poklopi da ne prodjes.
    Nemoguce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.