• IvanS
    251
    Sve čestitke ekipi, treneru i Zoni na fantastičnom rezultatu, kako večeras tako i za cijelu ovu sezonu LP-a.

Bravo, bravo!

Oprostili smo se od LP-a časno i to s kakvom pobjedom! Pao je Milan na Maksimiru!
  • Jaro
    8.9k
    Gledam face igraca i svi pokisli nakon kaj smo dobili Milan! Ma to! Nisu dosli na skolovanje i uzivanje, zele ko pravi sportasi rezultat. Opce mi nije bed kaj se nije proslo dalje. Nakon Minhena, napravili su max, nije bilo dosta, ali dalinsu sve od sebe. Samo pristup prebaciti na HNL i zgazit sve sad...

Hint, da sam mod - dao bih si truda i prosao citav topic i podijelio nekoliko banova bez jebemti... Sramota kaj se sve nakotilo ovdje...
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Jebiga... Na kraju prvi ispod crte, kao na faksu :lol:
    Gorak osjećaj, ali časno smo se oprostili od LP, ovo bu nam jebeni boost, ajmo sada SHNL uzeti! :strong: :heart:
  • Laugreano
    3.1k
    Ne treba spominjat ni Jakira ni Monaco, ni nikoga. Jednostavno smo ispali zbog nesretnog spleta okolnosti drugih rezultata. Ja sam ponosan na svih 11 bodova koje bi svako od nas potpisao 100%. I to je neki nas maximum. Danas mi je najbitnije da smo dobro odigrali i da smo pobijedili. I mislim da svi trebamo bit sretni zbog toga.
  • ZrnTSCHeZ
    700
    Ovako dinamo treba uvijek izgledati na Maxu, s ovakvim gardom izaći i nadigravati se bez obzira kak se protivnik zval...i uvijek bumo ponosni na naše plave lavove!

Svaka čast svima na današnjoj tekmi...od taktičke pripreme do izvedbe na terenu.

Kak sam rekel i tada (pa su generalovi apologeti opravdavali na najjače), obil nam se o glavu nedopustivi trenerski kukavičluk protiv Celtica.

LP a/a za ovu sezonu...ajmo sada gaziti HNLom
  • Sbkbbb
    229
    Sta je bilo, proslo je. Drcki svaka cast. Najvise me veseli igra Pjace i Mmaea. Kulenovic klasicno los, nadajmo se dok se Bruno ne vrati, da ce Kanga pokazati zasto je doveden.
    Neka zivi dINAMO i majka Hrvatska!
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Dostojanstven oprostaj od europe za ovu sezonu, SRUSILI SMO SEDMEROSTRUKOG PRVAKA EUROPE !!!
    TI SE NEMAS SRAMIT KAJ
    :heart:
  • ljmaric
    20
    Kakvi licemjeri koji sad seru po Jakiru, fuj. Dvije krune riješio u jednoj od najtežih sezona za Dinamo. Tad je bio dobar.

I Bjelica je na neki način isto zaslužan.

11 bodova, lova u džepu, prodani igrači ili dignuta vrijednost, klupski koeficijent a sad gazit sve u HNLu.

Bravo dečki za danas!
  • Olmic
    4k
    Ponosan na ekipu
  • eol12
    650
    Nakon ovakve predstave uopće nisam razočaran, odigrali smo kampanju lige prvaka s playoffom s 5 pobjeda, 2 remija i 3 poraza, čudesna sezona kad gledaš koliko su druge momčadi skuplje od naše.
    Ovime smo dobili da se vise ne trošimo u ritmu srijeda subota, a osim toga imamo još jednu važnu stvar, momčadi će se brutalno dici samopouzdanje, trener je uz momčad, vidjelo se po scenama nakon utakmice, super je prihvaćen izgleda. Sve je sad na nama da razbijemo HNL i slavimo opet na trgu u petom mjesecu! Bravo dečki, skidam kapu još jednom za ovo večeras.
  • Dani Olmić
    851
    Bas sam sad gledao, da smo izgubili 6:2 a ne 9:2, sad bi prosli dalje…
  • Borovljanin
    203
    Sreća u nesreći je da se sada cijela ekipa u potpunosti može posvetiti HNL-u. Always look on the bright side of life.
  • vjeko1701
    11.8k
    Prestanite se ovdje svađat o bivšim trenerima.
  • blubach
    738
    JER TI SI PONOS MOG ZAGREBA GRADA!!!! BRAVO DINAMOOOOOO
  • Omake
    5.3k
    Utakmica za pamćenje. Fantastična sezona u ovom novom formatu. Osvojili isti broj bodova kao najbogatija momčad na svijetu i nažalost ispali.
    mislim da se dosta sfinktera duž cijele lijepe naše toliko stisklo da im ne bi iglu pneumatskim čekićem nabili gdje sunce ne sija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.