• DrawTube
    5.9k
    Meni je super kak nitko do sad nije spomenuo da dio pjesme "Ajmo Istro i Zagorje" ne pjeva Thompaon već Vitasovic

Nazad na edukaciju
  • flexXy
    2.6k
    "Ajmo Istro i Zagorje" ne pjeva Thompaon već VitasovicDrawTube

Vitasovic se jedini u pjesmi pobunio i zagovara oslobodenje krajeva koje Thompson i njegova klika ne mogu smislit !!
  • miro
    5.3k
    Isuse, koliko upisa o jebenom Thompsonu.
    Nek dođe i nek napuni 10 Hipodroma za redom kaj se mene tiče.
    Ja to ne slušam, meni je to loše, ali sluša ga pun k ljudi, pa nek se vesele.
  • DrawTube
    5.9k
    Ostarije su mu zaprli
  • serbus
    4.5k

Evo baš podcast o našim dečkima iz Zagreba da se nadovežem na tebe. Sa tribine u Vukovar 18g dečki dotični zadužio snajper izvukao se u proboju... Jako dobar podcast i vrijedi ga poslušati.
  • Medvedgrad
    402
    Meni je super kak nitko do sad nije spomenuo da dio pjesme "Ajmo Istro i Zagorje" ne pjeva Thompaon već VitasovicDrawTube

Pjeva i Thompson, jer snimio je 2 verzije pjesme, a u jednoj pjeva samo Thompson, bez gostiju.
  • ksapi
    3.8k
    Slusajte onda milu kekina, ak vam Thompson ne pase.. On pjeva o zagrebackom pastuhu.
  • Nolifer
    9.2k

I bio je na kavi s "nogometašem" Nikicom... :lol:
  • don
    9.9k
    Thompson :heart:
  • Marley
    2.7k
    Doslo mi je kao naruceno. Nakon silnih seciranja utakmice i igraca, totalno ubijena u pojam. Ono, po prvi put bez volje za stisnut lajk, a kamoli napisati sto mislim. Samo tupo citanje. Mislim i na drustvene mreze. Teski mazohizam.

I onda se spasonosno ukaze Paggini, thank you very much :sparkle:
  • miro
    5.3k
    na stranu Mile Kekin kao politička ljiga, ali on je 5 klasa iznad Thompsona muzički i kantautorski
  • ksapi
    3.8k

Pa ne slusaju ljudi Thompsona zato jer ima dobar glas, logicno. Barem vecina
  • miro
    5.3k
    Govorim o tekstu i muzici, ne o pjevačkim vještinama (tu je bolji od Kekina)
  • Nolifer
    9.2k
    ali on je 5 klasa iznad Thompsona muzički i kantautorskimiro

Nije
  • miro
    5.3k
    imaš pravo, malo sam reko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.