• Marktwain
    57
    Kplus plemenitaši tj. šljivari. :grin:
  • Draž
    1.5k
    Alo! Oprez sa lijepljenjem etiketa. Vjerojatno stanuješ na jednom od naših povijesnih posjeda koje smo dali narodu na korištenje. Nemoj da dolazimo po svoje :joke:
  • Marktwain
    57
    Samo dođite, vidimo se na sudu. :lol:
  • Draž
    1.5k
    plemenitaši tj. šljivari.Marktwain

To je inače naziv za kalničke plemiće. Šljivari ili jednoselci. :wink:
  • Sljeme
    2.7k
    A kaj da pjeva o Zagrebu ak rat nije ni došao do njega
    O rejvovima 90ih gdje su fakultetlije uživale u podrumima dok se ginulo na prvoj crti
    Probirštift

Kakvo si ti smeće od čovjeka i ovi koji ti lajkaju komentar. Slobodno odjebite iz Zagreba kad ga toliko mrzite.

Koji grad je dao više brigada i hrvatskih branitelja od Zagreba? Koji grad je primio više izbjeglica i poslao pomoći svim hrvatskim krajevima? Kolike naše zagrebačke obitelji su ostale bez svojih očeva, sinova, muževa koji su ginuli od Vukovara do Dubrovnika dok su mnogi iz gradova s prve crte bježali i vozili se po Zagrebu u bijesnim autima.
    Ovo je u rangu onoga poslije potresa kad su se radovali tipa "nek i Zagreb malo vidi kak je to". Skakao bi vam svima po glavama. Fuj.
  • Marktwain
    57
    Siguran? Bio sam uvjeren da ste to vi iz Turopolja, bar sam tak čitao u knjigama.
  • Marktwain
    57
    Bome, čovjek uči dok je živ. I umre glup
  • ShanKu
    1.3k
    Edit: neću o tome, jer je to politika... isprike
  • Droljo
    11.5k
    Nemre ova tema bez politike da ga jebeš. :grimace:
  • Nolifer
    9.2k

Pa to ti je tak, za šankom, kad te zrak preuzme :lol:
  • Droljo
    11.5k
    Zato imamo po gostionicama one plakate 'tko spomene politiku, plaća rundu cijeloj birtiji' :joke:
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    hrvatskih branitelja od Zagreba?Sljeme

@Paggini je već tu prijetio ako se uđe u ovu temu, ali moram čisto zbog fun facta.

Ne mogu ti pronaći sad, ali mislim da je Rijeka u pitanju. Znam da mi je stari imao nekakvu studiju prije sto godina o broju dragovoljaca po glavi stanovnika i mislim da je Rijeka bila prva. Kažem, podatak je bio broj dragovoljaca po broju stanovnika kad su gradovi u pitanju.

Što mi je odlično, jer je ostala ta stigma o "Srbima" i "srpski grad", a zapravo je grad koji je dao najviše dragovoljaca.
  • mali M
    6.5k
    Eto ti šta jedan Majki uradi od Šanka jer ga žulja kaj Thompson ne spominje zagač, sad već pričamo koji je grad dao više branitelja! Majki drugi put potegni temu rađe koji grad izbacuje najviše vizažista i koji vez čipke izabrati za podvezicu! Mirnije se sve završi

ja sam samo zaobišao komentar jer bi inače napisao vrlo slično tebi...
  • Chinaski
    141

Meanwhile turopoljsko plemenitaštvo:

8b791656-d5a1-4bea-9ddf-296d571b8384.jpg?width=765&height=428
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.