• E46
    1.1k
    Pod glupost sam mislio na ovo da kao na ljeto zicer dolazi, ako ne dode sad nece ni na ljeto jer ce potpisat ugovor,sad ga je trebalo slomit i dogovorit za ljeto.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    slažem se da nam treba jedan igrač sličnih karakteristika ali ne on.
    Mislim da ipak nije ta razina Dinama koji teži ligi prvaka,nije mi tehnički potkovan,ponekad ima neke glupe startove sa kojima dobije drugi žuti ili direktan crveni a i nije isto igrat u Rijeci i Dinamu(Drmić,Štefulj,Lešković...).
    Slažem se sa dovođenjem iz HNL bazena ako su to mladi hrvatski igrači(Galešić,Jurišić,Šotiček,Stojković...) ali dovodit kao pojačanje igrača od 26 godina kojem je vrhunac karijere HNL i nije baš neki posao.
    Kad je tako dobar zašto ga ne uzme neki Genk ili Lask za 1,2 mil odštete.
  • E46
    1.1k
    Necu reci sta mislim o tome i da netko uopce misli da je Franjic bolja opcija za Dinamo, ali dobro svatko ima svoje misljenje pa tako nazalost i nas SD.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Po čemu ne možeš? Ima igrača slične kvalitete koje možeš dovesti za sličnu ili čak manju cifru. Ponavljam se ko papagaj, ali opet ću spomenuti Besarda Šabovića. Zadnji vezni, donedavno igrao za Djurgarden, ali početkom ove godine mu je istekao ugovor i trenutno je slobodan igrač. Po komentarima ispod oproštajnog videa od kluba, navijači su uglavnom pokazivali žaljenje kaj im on odlazi i smatraju ga jednim od boljih igrača u klubu zadnjih xy godina. Top dodavač, dobar udarac, fizički jak, solidan u prekidima, duge lopte su mu u rangu našeg Maxa. Osim Švedske, čovjek ima iskustvo Turske i Rusije, a i europskih utakmica. Vrijednost na TM 1,5 milijun.
  • Ivdzo11
    5.2k
    ✍️ Novi igrač HŠK Zrinjski od danas je Toni Majić, 18-godišnji napadač koji je u redove Plemića stigao na jednogodišnju posudbu iz GNK Dinamo Zagreb.
  • ElDorado
    1.5k
    sori napisao sam odlazi. Znači mi nismo u igri.
  • Mikina lijeva kopačka
    95
    Edit: 3-4 komada Istri i Osijeku sanjam :pray:
    I jedna VHS kazeta za naseg Kruselja
    Dinamosaur

Točno to, ja sam već vizualizirao hat trick Istri
  • Maximo
    668
    Di je taj Wilfried? rade mu full liječnički? Mogli su ga samo s vrata pogledat...i reć dobar si...španaj..
  • brile86
    120
    Tako nekako je i s Drmićem bilo. Nakon te situacije doktoru Smodeku i njegovoj procjeni vjerujem više nego vlastitom obiteljskom doktoru.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Možda se snima video predstavaljanja? Tak je i lani za Ogija bila panika "di je više,jel gotov taj liječnički", a onda smo dobili jedan od boljih najavnih videa ikad kaj se tiče igrača Dinama. Ono Takijevo "di si brate, ajmo" je nezaboravno. :rofl:
  • Maximo
    668

A da...sad će valjda bit tako sa Bernauerom... isti su :D
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Ovaj put će ga Theo i RPG pokupiti autom i citirati Takija. :cool:
  • Yovitssa
    829
    Selahi će vjerojatno produžiti s Rijekom.Izet Hajrović

Ne bih se čudio da nakon potpisa bude prodan nama za 4+ mil EUR. :lol:
  • Rakovica1986
    836
    Jako puno, po mom mišljenju, čudnih upisa vezanih za potencijalni transfer Sučića.

Prvo - da se cijena ne može odrediti već da igrač vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti.
    Cijena igrača se itekako može odrediti, a može se započeti cijenom po TM koja je sa zadnjim ažuriranjem došla na EUR 12m. To je startna točka, znači to je cijena na koju ide premija od 25% bez da se razmisli jedne sekunde o tome (EUR 15m) pogotovo kada pričamo o sada već standardnom reprezentativcu jedne od najboljih reprezentacija svijeta te nasljedniku Brozovića, Modrića ili Kovačića.

Drugi korak je da se povuče neka paralela sa tzv. uspredivim transferima/transakcijama sa igračima koji su tek nedavno navršili 21 godinu, koji igraju istu poziciju. Naravno, ovdje Dinamo mora uzeti u obzir diskont zbog jačine lige.

Treća stvar s kojom ideš u pregovore - pogotovo jer je ponuđač Inter je činjenica da su iz Dinama za nevelike novce doveli igrače koji su po meni kroz karijeru bar u jednom periodu bili u top 5 igrača na svojoj poziciji u svijetu.

20+bonusi+postotak od transfera.

Ako to Interu ne paše, dečki hvala lijepa, bit će na ljeto ponuda i to kakvih. S druge strane totalno je nebitno što Sučić priželjkuje dok mu se eventualno može staviti na stol poboljšani ugovor i to je to.

Prije godinu dana nitko o tome nije razmišljao niti se nadao tome (ja sam prije početka ove sezone tvrdio da će Bati biti najveći transfer u povijesti kluba), ali jedini način da Baturina ostvari unosniji transfer za Dinamo od Sučića je zbog eventualnih menadžerskih relacija s kojima Bati raspolaže.

Onaj Petar Sučić kojeg smo gledali u dresu Dinama u LP i u dresu reprezentacije je kroz 3-5 godina top 10 veznih igrača svijeta ako pametno odabere sljedeću postaju u karijeri.
  • ElDorado
    1.5k
    Pašalić izgleda na kraju u MLS. Malo mi dođe žao lika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions