Tak je i lani za Ogija bila panika "di je više,jel gotov taj liječnički", a onda smo dobili jedan od boljih najavnih videa — Sibirski plavac
nama je dinamo najveći klub na svijetu i bit će zauvijek ali u očima velikih, mi smo mali..
p.s. igrači nisu robovi i na kraju oni imaju zadnju riječ. kako ja zbog love trenutno ne bi išao van radit iako bi umjesto tiguana vozio touareg da odem, znam da tamo nebi bio sretan sa ničim osim sa lovom a to mi nije broj 1 u životu, tako vjerujem da ni mladim igračima nije bitno dal bi zarađivali 1 ili 2 milje u klubu već dal bi bili sretn tam di idu. bar se nadam da tak razmišljaju — Ludovic IX
osim NBA lige ne postoji sport i natjecanje gdje te mogu tradeati i prodavati poput crnog roblja — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.