• Beowulf112
    368
    Po meni je ljestvica za sucica trebala biti blize 20 milja...ovako ako ode za 15 djeluje mi malo ispod cijene...pogotovo sto je on reprezentativac i dokazao se u reprezentaciji i na klupskom nivou se pokazao u ozbiljnim utakmicama u europi...takviH DM/CM igraca koji znaju kreirarat akciju,asistirat pa i zabit nema puno.A ima samo 21 godinu!
  • rioda
    6.3k
    ali, ali.. zašto je Kangin bonus za golove problem kad ne zna zabiti već 9 mjeseci? to se zove pripremanje narativa - ako mu ne bude išlo ide pljuvačina jer su doveli igrača koji ne zna zabiti, a ako mu bude išlo onda kreće pljuvanje jer bonusi koje nitko nema, nered u svlačionici. što god se dogodilo, motiv za negativu je spreman. fuj.Sajla

Baš tako.

Ako će zabijati: "Kanga je dosad skupio 3 gola i 2 asistencije, evo koliko će to koštati Dinamo"

Ako neće: "Dinamo ga plaća po golovima i asistencijama. Zasad nije zaradio ništa"
  • E46
    1.1k
    Sutra bi mogla biti jasnija situacija i sa Ivanusecom, napad Cordoba Kanga Ivanusec aauuu ne znas ko je veca manga i gdje prijeti veca opasnost.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    "Ide Kanga u kontru, a ja i Šarlija sami u obrani."- Filip Uremović, proljeće 2025. :cool:
  • OsamŠest
    4.3k

Uvijek kontra Splita!
  • E46
    1.1k
    Hvata me euforija na pomisao da ce Ivanusec ic na Sigura a Cordoba na polomljenog Melnjaka.. Kanga na onu dvojicu padobranaca a iza svega vreba Baturina i Stojke... Auuuuuuuuu
  • penetrisac
    48
    Zvir je sletila , idemo Willy!
  • Dinamosaur
    1.8k
    a iza svega vreba Baturina i Stojke... AuuuuuuuuuE46

A iza njih jos i Selahi :wink:
    Jos kad bi Kanga Uremovica poslao po zubnu protezu - TOP
    .
  • Dino
    3.1k
    Prosle sezone je isto Jakir izjavio “Ja vjerujem da cemo mi biti prvaci” i na kraju smo bili. Procacko je Kanga malo prije dolaska. :cool:
  • Dinamosaur
    1.8k
    Bome gura ova kolica i pola kuce na njima :lol:

Edit: 3-4 komada Istri i Osijeku sanjam :pray:
    I jedna VHS kazeta za naseg Kruselja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions