• OsamŠest
    5.7k

Uvijek kontra Splita!
  • E46
    1.6k
    Hvata me euforija na pomisao da ce Ivanusec ic na Sigura a Cordoba na polomljenog Melnjaka.. Kanga na onu dvojicu padobranaca a iza svega vreba Baturina i Stojke... Auuuuuuuuu
  • penetrisac
    151
    Zvir je sletila , idemo Willy!
  • Dinamosaur
    2.3k
    a iza svega vreba Baturina i Stojke... AuuuuuuuuuE46

A iza njih jos i Selahi :wink:
    Jos kad bi Kanga Uremovica poslao po zubnu protezu - TOP
    .
  • Dino
    3.9k
    Prosle sezone je isto Jakir izjavio “Ja vjerujem da cemo mi biti prvaci” i na kraju smo bili. Procacko je Kanga malo prije dolaska. :cool:
  • Dinamosaur
    2.3k
    Bome gura ova kolica i pola kuce na njima :lol:

Edit: 3-4 komada Istri i Osijeku sanjam :pray:
    I jedna VHS kazeta za naseg Kruselja
  • mali M
    7.9k
    Treba napraviti trans sa orcom(kitom ubojicom) iza rešetaka kako reži i napisati "Free Willy" i ispod "Pustit ćemo Willya na vas!" :lol:
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Dobro jutro ,kakav mrcina na slici nas Kanga,moćno izgleda. Volim kad su ljudi nasmijani i dostupni već na početku. Samo da sve bude u redu sa zdravljem. Ubjedjen sam da će ovo biti pravo potez uprave a i njega samog. Svaka mu čast. Izabrao je naš i na tome naklon do poda . Zbog primanja samo sigurno nije došao. Ajmo pozitivooo ,od danas da se svi bar malo pozitivno je izražavamo. Na sve ostalo teško možemo uticati. Jedino pozitiva i zajedništvo nam donosi titulu ,najbitniji do sad. Gazi sve
  • rokikaciga
    2.6k
    Dam ruku u vatru da skoro svaki igrač ima nekakav bonus u vidu asistencije, gola, bez primljenog gola, a već u ovim pajcek ligama - županijskim - imaš i bonuse za pobjedu i to različite...ako si na klupi, ako uđeš s klupe, ako odigraš najmanje x minuta itd itd

Samo se kod nas čude ko pura dreku jer nikada nisu vidjeli niti poluprofesionalni ugovor za sportaša u timskom sportu.

A odštete se također inače uvijek i plaćaju na rate osim ako se ne radi o odštetnoj klauzuli. Jedan od razloga je i jer financijski amortizacija ide kroz godine prvog ugovora igrača (zato je i Chelsea potpisal sve igrače na 7-8 godina ugovore).
  • E46
    1.6k
    Moji mokri snovi su Selahi a ispred Stojke i Baturina, ali lagano se mirim da nece bit nista s tim
  • Zagi
    10.5k
    Ima kavih friških info oko dolaska Ivanušeca?
    Po meni, puno ovisi o tome...
  • Omake
    10.1k
    Po zahtjevu kolege @e46

Igrači iz Liga 5 Slični Kangi

Wilfried Kanga je imao dinamičnu karijeru. No kroz taj period postoje 3 statistička faktora u kojima je u skoro svim natjecanjima koja je igrao bio iznadprosječan. To su Zračni dueli s 39,7%, Dodiri u 16m s 4 i golovi po 0,29. Kada pogledam te 3 kategorije protiv momčadi slične kvalitete kao što su HNL klubovi, te brojke se popnu na

Zračnu dueli 43%
    Dodiri u 16m 4,4
    Golovi po 90 na 0,4

Sezona u Švicarskoj mu je bila baš impresivna. Šest dodira u 16m i 0,58 golova po 90 minuta uz odličnu realizaciju iako su šanse u kojima se nalazio bile prosječne. Kvaliteta šansi u Dinamu ne bi trebala biti upitna. Kroz karijeru ima više golova od očekivanih. BTW Cardiff je zadnji u Championshipu po očekivanim asistencijama s 0,6 po utakmici (RPG je skoro na četvrtini toga u HNLu), kao i očekivanim golovima s 0,97. Mislim da im je najmanji problem napadač koji je odigrao 400injak minuta.

Ispod je 5 igrača iz liga 5 koji ove sezone imaju statistiku sličnu ovoj mojoj projekciji Kangine u HNLu. S ozbirom da ne znam njegovo fizičko i Petkovićevo zdravstveno stanje. Recimo da će Kanga u drugom dijelu sezone odigrati 900 minuta (iznimno konvervativno). Neke moje 3 projekcije po toj (iznimno konzervativnoj) minutaži

Loša sezona 3 gola
    OK sezona 4 gola i 1 asistencija
    Odlična Sezona 6 golova i 1 asistencije

Igrači iz Liga 5 čiji bi učinak Kanga trebao imati u HNLu

Ludovic Ajorque

Zračni Dueli 51,4%
    Dodiri u 16m 3,14
    Golovi po 90 0,37
    Indeks Sličnosti 0,979
    TM Vrijednost 4 mil
    Klub Stade Brestois
    OX7Byqt.png

Lorenzo Lucca

Zračni Dueli 43,9%
    Dodiri u 16m 3,32
    Golovi po 90 0,46
    Indeks Sličnosti 1,01
    TM Vrijednost 18 mil
    Klub Udinese
    vSn3B7W.png

M'Bala Nzola

Zračni Dueli 44,4%
    Dodiri u 16m 4,52
    Golovi po 90 0,4
    Indeks Sličnosti 1,07
    TM Vrijednost 8 mil
    Klub Lens
    E6rW6G5.png

Alvaro Morata

Zračni Dueli 44,1
    Dodiri u 16m 4,7
    Golovi po 90 0,4
    Indeks Sličnosti 1,08
    TM Vrijednost 13 mil eura
    Klub AC Milan
    TFmaK0e.png

Tim Kleindienst

Zračni Dueli 46,4
    Dodiri u 16m 4,2
    Golovi po 90 0,44
    Indeks Sličnosti 1,09
    TM Vrijednost 12 mil
    Klub Borrusia Minchengladbach
    oRnZC2q.png
  • CastAway1986
    3.3k
    slažem se za Selahija, prodamo Sučića i uzmemo njega..
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Selahi će vjerojatno produžiti s Rijekom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.