• Vedraca
    68
    Ako Ivanuseca dovedemo jos onda je to po meni Jako dobar i uspjesan zimski Rok....osim ljevog Beka smo onda sve doveli Sto smo Si zacrtali....Jos Ako Kanga stvarno Bude Lukaku za Sirotinju onda Top. Ljevog beka cu prezalit do ljeta
  • Mr Anderson
    9.8k
    Jel ga dr. Smodek zapratio?
  • Infinity
    17.2k
    Nadam se da grijesim, ali Kanga mi se ne svidja ni najmanje. Ocekivao sam u spicu tesku klasu, a mislim da smo dobili novog Wilsona. Bio bih zadovoljniji da smo doveli drugog Kangu.
  • Droljo
    11.3k
    Ocekivao sam u spicu tesku klasu,Infinity

Daj neki primjer. Nemam pojma koga bi mi, sa našim financijama, u ovom trenutku mogli dovesti a da je teška klasa?
  • E46
    1.1k
    Kako ne znas koga? Evo Duje Cop koji se zna borit s krticnjacima u gorici ceka ko puska. Salu na stranu, misljenja su razlicita, ja recimo mislim da ce Kanga isporucit svoje a da je teski promasaj bilo dovoditi Franjica, da to nikada nije bio a niti ce biti igrac kvalitete za Dinamo, recimo smatram da je Selahi 5 puta bolji igrac, ali to sam samo ja.
  • tomi-pds
    85
    Kolegi nije jasno da nam za tešku klasu trebaju proračun i pol do 2 a di je još plaća
  • wolfgang14
    1.9k
    Brijem da nam je za veće klase najveći problem infrastruktura, odnosno očajni tereni u ligi a i naš stadion
  • OsamŠest
    4.3k
    Najveća klasa nam je trener.
  • Infinity
    17.2k
    Pod tesku klasu nisam mislio na igraca koji je klasa kad pricamo o Barceloni, nego da je klasa kad pricamo o Dinamu.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kanga kasni sa predstavljanjem jer mu šiju veći šorc za mangu,odmah je pitao gdje je ovdje roba za odrasle
  • emreli21
    173
    Danas navecer ce bit predstavljanje Kange
  • Vedraca
    68
    Ako Pasalic ode u MLS....mogo bi se Spikic preselit Jos do kraja Roka u Rijeku
  • don
    9.7k
    kad skužite koliko je malo falilo da ostanemo bez ikakvog napadača, bit ćete sritni.

dapače, mislin da će Kanga bit odličan. Jednostavno triba samo pospremat lopte, prilika će bit ka i u prošloj polusezoni.
  • Dani Olmić
    758
    samo ako nam daju selahija

Edit: Ništa ni od Taylora na ljeto vjerovatno -
    Trabzon je konkretniji od Dinama
  • Mr Anderson
    9.8k
    Pod tesku klasu nisam mislio na igraca koji je klasa kad pricamo o Barceloni, nego da je klasa kad pricamo o Dinamu.Infinity

Klasu u špici mi teško možemo kupiti. Možemo se nadati da će Kanga na kraju ispasti ko Bruno. Iste su bile sumnje kad je Bruno dolazio, s tim da je on imao još duži post za golove i općenito puno lošiju statistiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions