• Mr Anderson
    22.7k
    Neke stvari je nemoguće zadržati u klubu i skrivati od javnosti, a očito je da ovdje postoje insajderi koji imaju točne informacije. — Izet Hajrović

Povremeno
  • Jay
    3.2k

Ne mogu Hoxhu nikako zamisliti kod nas do kraja sezone, imam osjećaj da je on prvi izbor za prodaju jer jednostavno ne donosi koliko može/treba. Nešto poput Oršića, jednim potezom sve prelomi, ali kada nema tog poteza je kriminalan i pitaš se što uopće radi na terenu. Mislim neka logika temeljena na člancima (znam...) ako Oršić odbija sve ponude i svjesno prihvaća biti zamjena ako Ivanušec ne upali onda se očito nešto kuha u tom smjeru. Da vidim neki upgrade apsolutno ne, Luka je po meni najbolji izbor, ali lagano se mirim s tim da od toga neće biti ništa.
  • Droljo
    32.5k
    Volim Inter, ali nedamo maloga! — masacusec

Isto i kod mene.
    Ima inter love i nek pljunu bar 25 mil za novog broza i može na ljeto.
  • ElDorado
    15.7k
    Ja mislim da Sule još nije dovoljno dobar za takve klubove i da je velika opasnost da se tamo izgubi. Pametno bi mu bilo odigrati još jednu LP.
  • BPAM
    347
    Tironi kaže da s Mikićem još nije ništa dogovoreno.
  • Paggini
    101k
    Ja mislim da Sule još nije dovoljno dobar za takve klubove i da je velika opasnost da se tamo izgubi — ElDorado

Iskreno, mislim da je spreman. Dobro bi mu zbog iskustva došla još jedna sezona ovdje, ali mislim da bi u prvih 11 Intera danas prije mogao uci Sucic nego Baturina.
  • Etto2006
    48

Kaj mali ide iz Dinama ipak? Nadam se da ne bu u tovariju, to bi bila sramota fakat za klub
  • blue heart 72
    3.8k
    Kaj se cijene za Sučića tiče, svima bi dao na znanje da nema ni početka pregovora ako ne dolaze sa ponudom koja je ispod 20 milijuna. A onda ćemo dalje vidjeti koji i kakvi bonusi bi bili u pitanju
  • ElDorado
    15.7k
    Demantirano je da mu Hajduk nudi 15k. Kamo god da ode može biti siguran da neće igrati u prvoj momčadi. Tak da smo mu mi još uvijek najbolja opcija.
  • Crni86
    25.1k
    Kaj mali ide iz Dinama ipak? — Etto2006

Pise da je sve otvoreno. Ne pise niti da je dogovorio s dinamom ista niti da su pregovori propali, vjerojatno su dobili ponudu o kojoj trebaju razmislit. Nagalsak je bio da se raspravljalo o planu razvoja Mikica i koji put mi vidimo za njega sto je sasvim legitimno jer je mali 4. bek, a mi nemamo niti filjalu niti dvojnu registraciju s nekim.
  • Haza
    12.3k
    Demantirano je da mu Hajduk nudi 15k. — ElDorado

Lijepo da je to po drugi put demantirano. Jer se ovdje na forumu stvarala histerija upravo zbog neistinitih navoda da Hajduk nudi 3 puta više love.

Gore je netko napisao da će biti sramota za Upravu ako mali ode u Hajduk, e pa ja sam stava da to nije sramota Uprave, nego je to sramota za Mikića (klinca rođenog u Zagrebu), ako do toga dođe.
  • Etto2006
    48

Volio bi da si u pravu al brijem da se kraj Pierrea i Rileta ne bu naigral. Na pripremama nije dobil 10 minuta kak spada.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Nadam se da ne bu u tovariju, to bi bila sramota fakat za klub — Etto2006

U prvom redu bi bila sramota za njega.
  • austrijanac
    14.2k
    Kruha gladan, za lijek trebalo, nikome od njih nikakav Hajduk nebi padao na pamet.

Sramota njima.
  • ElDorado
    15.7k
    Ok nemojte tolko na malog. To je igra njegovog mngra sumnjam da mali ima neke ozbiljne veze s tim. Osim kaj mu je familija izabrala debosa za mngra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.