• Laugreano
    3k
    Ovakve poteze ocekujem od njega.

• NitkoBitan
    21.9k
    Nadam se da Kangu gledamo vec protiv Istre (mozda i u prvoj). Dosta mi je vise mantri o fazi prilagodbe i slicnim glupostima. Onaj crni iz Bugarske je "sutradan" poslije potpisa za Lens zabio gol i bio medu bolje ocijenjenim igracima (igrao u prvoj).
  • Mr Anderson
    9.7k
    Obzirom da će Kule vjerojatno igrat cijelu protiv Arsenala, za očekivati je Kangu protiv Istre. Ako bude sve po planu mogao bi i Bruno odigrati koju minutu.
  • scooniepenn
    3.7k
    A zašto bi uzimali ikakvu lovu sada ili na ljeto kad Sučić nije na pragu 23, 24 godine pa da će mu cijena pomalo padati u kontekstu transfera iz Dinama. S druge strane, ostati bez 2 od 3 ključna igrača naše vezne linije u jednom prijelaznom roku je u najmanju ruku bedasto, da ne kažem neku težu riječ.
  • masacusec
    4.4k
    Volim Inter, ali nedamo maloga!

sucic.jpg
  • Izet Hajrović
    3.4k
    svako ko daje te informacije takozvanim insajderima bi mi letio odmah iz klubaTranzicijski Napad

Koliko sam upratio, samo jedan insajder je djelomično otkrio svoj izvor. Nedavno je napisao da mu je jedan od izvora informacija kada Sanjin pošalje u grupu novinarima. Što ćemo sad? Organizirati prosvjed za izbacivanje Sanjina iz kluba? Na stranu što ga osobno ne simpatiziram, ali ljudi moraju shvatiti da je neke informacije nemoguće zadržati u klubu. Po samoj organizacijskoj strukturi ima hrpa ljudi koji su upleteni u npr. sportski sektor, pa i članovi IO su upoznati sa svakakvim događajima i sad će oni šutiti ko zaliveni do te mjere da ništa niti ženi neće govoriti? Ne živimo u nekom paralelnom svemiru. Dapače, ja mislim da su putem tzv. insajdera trebali pustiti neke informacije u javnost zbog kojih su smijenili Bjelicu jer je to bio jedini logičan potez. Ovako su primili napade svakakvih navijača koji će još neko vrijeme širiti okolo kako se Bjelici sapunala daska od prvog dana kako je došao itd. što u javnosti samo narušava ugled i kredibilitet nove vlasti.

možda sam se krivo izrazio, mislio sam vjerodostojno u smislu da su neke informacije točne koje dobivaju. Jedan insajder prije svih javi da je Bjelica novi trener da bi ga SN demantirale i na kraju on ispao u pravu. Drugi insajder iznese detalje o financijskim aspektima transfera, evo jučer iznese informacije koje je dobio od člana IO. Ako nije vjerodostojan kao što kažeš da niti jedan insajder na Zoni nije vjerodostojan, znači li to da mu je bilo dosadno pa je izmislio razgovor s članom IO? Nedavno se pojavio novi insajder koji je javio točno u minutu kad je predstavljanje Franjića i Galešića, znači niti on nije vjerodostojan, nego je izmislio vrijeme predstavljanja i slučajno pogodio? Neke stvari je nemoguće zadržati u klubu i skrivati od javnosti, a očito je da ovdje postoje insajderi koji imaju točne informacije.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Neke stvari je nemoguće zadržati u klubu i skrivati od javnosti, a očito je da ovdje postoje insajderi koji imaju točne informacije.Izet Hajrović

Povremeno
  • Jay
    328

Ne mogu Hoxhu nikako zamisliti kod nas do kraja sezone, imam osjećaj da je on prvi izbor za prodaju jer jednostavno ne donosi koliko može/treba. Nešto poput Oršića, jednim potezom sve prelomi, ali kada nema tog poteza je kriminalan i pitaš se što uopće radi na terenu. Mislim neka logika temeljena na člancima (znam...) ako Oršić odbija sve ponude i svjesno prihvaća biti zamjena ako Ivanušec ne upali onda se očito nešto kuha u tom smjeru. Da vidim neki upgrade apsolutno ne, Luka je po meni najbolji izbor, ali lagano se mirim s tim da od toga neće biti ništa.
  • Droljo
    11.2k
    Volim Inter, ali nedamo maloga!masacusec

Isto i kod mene.
    Ima inter love i nek pljunu bar 25 mil za novog broza i može na ljeto.
  • ElDorado
    1.4k
    Ja mislim da Sule još nije dovoljno dobar za takve klubove i da je velika opasnost da se tamo izgubi. Pametno bi mu bilo odigrati još jednu LP.
  • BPAM
    101
    Tironi kaže da s Mikićem još nije ništa dogovoreno.
  • Paggini
    34.4k
    Ja mislim da Sule još nije dovoljno dobar za takve klubove i da je velika opasnost da se tamo izgubiElDorado

Iskreno, mislim da je spreman. Dobro bi mu zbog iskustva došla još jedna sezona ovdje, ali mislim da bi u prvih 11 Intera danas prije mogao uci Sucic nego Baturina.
  • Etto2006
    18

Kaj mali ide iz Dinama ipak? Nadam se da ne bu u tovariju, to bi bila sramota fakat za klub
  • blue heart 72
    2k
    Kaj se cijene za Sučića tiče, svima bi dao na znanje da nema ni početka pregovora ako ne dolaze sa ponudom koja je ispod 20 milijuna. A onda ćemo dalje vidjeti koji i kakvi bonusi bi bili u pitanju
  • ElDorado
    1.4k
    Demantirano je da mu Hajduk nudi 15k. Kamo god da ode može biti siguran da neće igrati u prvoj momčadi. Tak da smo mu mi još uvijek najbolja opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions