• Paggini
    34.4k
    Ja mislim da Sule još nije dovoljno dobar za takve klubove i da je velika opasnost da se tamo izgubiElDorado

Iskreno, mislim da je spreman. Dobro bi mu zbog iskustva došla još jedna sezona ovdje, ali mislim da bi u prvih 11 Intera danas prije mogao uci Sucic nego Baturina.
  • Etto2006
    17

Kaj mali ide iz Dinama ipak? Nadam se da ne bu u tovariju, to bi bila sramota fakat za klub
  • blue heart 72
    2k
    Kaj se cijene za Sučića tiče, svima bi dao na znanje da nema ni početka pregovora ako ne dolaze sa ponudom koja je ispod 20 milijuna. A onda ćemo dalje vidjeti koji i kakvi bonusi bi bili u pitanju
  • ElDorado
    1.4k
    Demantirano je da mu Hajduk nudi 15k. Kamo god da ode može biti siguran da neće igrati u prvoj momčadi. Tak da smo mu mi još uvijek najbolja opcija.
  • Crni86
    7.2k
    Kaj mali ide iz Dinama ipak?Etto2006

Pise da je sve otvoreno. Ne pise niti da je dogovorio s dinamom ista niti da su pregovori propali, vjerojatno su dobili ponudu o kojoj trebaju razmislit. Nagalsak je bio da se raspravljalo o planu razvoja Mikica i koji put mi vidimo za njega sto je sasvim legitimno jer je mali 4. bek, a mi nemamo niti filjalu niti dvojnu registraciju s nekim.
  • Haza
    7.7k
    Demantirano je da mu Hajduk nudi 15k.ElDorado

Lijepo da je to po drugi put demantirano. Jer se ovdje na forumu stvarala histerija upravo zbog neistinitih navoda da Hajduk nudi 3 puta više love.

Gore je netko napisao da će biti sramota za Upravu ako mali ode u Hajduk, e pa ja sam stava da to nije sramota Uprave, nego je to sramota za Mikića (klinca rođenog u Zagrebu), ako do toga dođe.
  • Etto2006
    17

Volio bi da si u pravu al brijem da se kraj Pierrea i Rileta ne bu naigral. Na pripremama nije dobil 10 minuta kak spada.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Nadam se da ne bu u tovariju, to bi bila sramota fakat za klubEtto2006

U prvom redu bi bila sramota za njega.
  • austrijanac
    5.2k
    Kruha gladan, za lijek trebalo, nikome od njih nikakav Hajduk nebi padao na pamet.

Sramota njima.
  • ElDorado
    1.4k
    Ok nemojte tolko na malog. To je igra njegovog mngra sumnjam da mali ima neke ozbiljne veze s tim. Osim kaj mu je familija izabrala debosa za mngra.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Pa i roditelji su mu bili na sastanku. Sumnjam da mali nije na istoj valnoj duljini sa roditeljima koji su mu vjerojatno izabrali agenta.

Em je agent los em je na xy primjera dokazano da nije dobro kada se roditelji (pogotovo umisljeni tatice) umijesaju u stvar.
  • Medvedgrad
    389
    Gore je netko napisao da će biti sramota za Upravu ako mali ode u Hajduk, e pa ja sam stava da to nije sramota Uprave, nego je to sramota za Mikića (klinca rođenog u Zagrebu), ako do toga dođe.Haza

Mjesto rođenja Varaždin. (Na makedonski: Вараждин).
  • Etto2006
    17
    Čim je Škegro spomenul Hajduk kao neku instituciju meni je tu već taj deal ispal nepovoljan po naš Dinamo. Mali može bit Dinamovac koliko hoćeš kad ti sad manageri vode svaku riječ, a on ima 17 i može itekako bit povodljiv.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Za dobar prijelazni rok nama treba još lijevi bek. Uloženo je 3 milijuna u Galešića i 1,7 u Kangu, moglo bi se naći još 2-3 milijuna za beka, nije da trošimo ko pijani milijarderi.

Ne bih htio opet gledati ofenzivno preskromne bekove Gabriela i Ristovskog. Lijepo je vidjeti Gabriela kad tu i tamo uradi prodor ali on nije bek koji će hraniti napadače centaršutevima. Nije to ni Rile koji je obrambeno dobar ali mu se faza napada svodi na primanje lopte, okretanje guzice protivničkom golu i povratni pas stoperima ili veznjacima. Ni Rile ni Gabriel ni Franjić nisu bekovi koji će hraniti Kangu nabačajima kao što bi bekovi to trebali raditi. Oni su dobri za utakmice sa Arsenalom i Milanom gdje je 90 posto posla beka obrana i gdje ne prelazimo centar ali u HNL-u nam trebaju napadački bekovi.

Zato ću reći da bih čak dao šansu Peri Bočkaju (govorim za HNL, LP me ne zanima) jer je on idealan partner Kangi. Netko će reći da u obrani curi kada igra Pero ali curilo je svakako i uvijek, ko god je igrao. Jedina je razlika što Pero u HNL utakmicama daje itekako puno prema naprijed. Lik je kao bek bio prvi asistent lige. Ako se već neće dovoditi novi bek onda treba dati šansu Bočkaju, protiv Lokse (sad u predzadnjem kolu) kada je ušao je bio među boljima i poslao je u to jedno poluvrijeme više opasnih centaršuteva nego RPG i Rile u cijeloj polusezoni.
  • Crni86
    7.2k
    Napadate bezveze Mikica, spominju se novci, agenti i sl. A sa vise strana je vec receno da mali smao zeli plan za svoj razvoj. I prije mjesec dana i sada kada to pisu mediji.

I tko ga moze kriviti, nemamo filjalu, nenamo dvojnu registraciju, godinu dana stariji pavic koji pokriva deficitarnu poziciju sestice sjedio cijelu jesen na klupi. I tko se nakon svega toga nebi premisljao?

Nije Noa ni prvi ni zadnji koji ce se predomisljat oko potpisa ugovora s nama, ako se nesto na tom planu ne promijeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions