• Orc123
    10k
    Taylor je prihvatio dolazak u Dinamo tak da.....
  • Nogo
    4.8k

Ja se nadam da ide za 20 ako već mora otići. Neka ostane do ljeta ovdje.
  • rakurs
    597
    Ne sviđa mi se što ću sada napisati, ali možda bi se stvarno trebali okrenuti Oršiću, ne kao prvotimcu naravno jer tko zna koliko bi ovo moglo potrajatiJay

Ali to ne bi imalo nikakvog smisla, barem po meni. Oršić nam ne bi bio instant pojačanje, pa čak niti kao druga opcija, iza Pjace. Možda se u Rakowu ili gdje god da već ode pokaže odličan, ali po meni mi u ovom trenutku ne bi trebali gledati u tom smjeru. Možda sam lud, ali po meni Oršić sada ne bi donio ništa više od Hoxhe, ne znam jel bi se u slijedećoj sezoni vratio kao onaj stari Oršić, ali trenutno je to daleko od toga.

Ako ne bude ništa od Ivanušeca, ne treba trenutno dirati ništa, neka ostane Hoxha i to je to. Ivanušec bi nam prvenstveno legao jer bi s njim puno lakše probijali ove HNL bunkere, s Oršićem bi to vjerojatno izgledalo kao i na jesen.
  • don
    9.7k
    prije lita neće sigurno.
  • Pavinho
    195
    treba dobru lovu uzet i da ostane do ljeta, da smo sigurni u slucaju ozljede
  • Tranzicijski Napad
    306

Uz sav respekt, nije li licemjerno vjerovati liku sa ulazne rampe maksimira a ne nekom drugom.

Ps: ja sam se sprdo tako da, svako ko daje te informacije takozvanim insajderima bi mi letio odmah iz kluba
  • NitkoBitan
    21.9k
    Prodaja dva "kapitalca" u istoj godini pored potencijalnog direktnog ulaska u LP bi bio izrazito glup potez i sa financijske i sa svake druge strane. Ako udemo u LP jedan od njih dvojice ce ostat u Dinamu barem prvi dio iduce sezone, siguran sam u to.
  • scooniepenn
    3.7k

Smatraš li ti 15 milja dobrom lovom za igrača Sučićevih godina, rejtinga, razvojnih potencijala i na kraju kvalitete? Moje je mišljenje da je to miljama daleko od adekvatne ponude. I drugo što mi nije jasno je dio "da smo sigurni u slučaju ozljede". Čije točno ozljede i sigurni u koga ili što?
  • Pavinho
    195
    nisam rekao da uzmemo 15, nego da izvucemo dobru lovu i da ostane do ljeta kod nas...to bi bio win-win
    Neka idealna ponuda bi bila oko 20mil sa nekim bonusima
    U slucaju njegove ozljede ako ga sad ne zakapare gubimo i novac i igraca
  • Crni86
    7.2k
    A za kaj ce nam lova ak prodamo batija i izborimo lp?
  • NitkoBitan
    21.9k
    nego da izvucemo dobru lovu i da ostane do ljeta kod nas...to bi bio win-winPavinho

Meni se cini win win situacija da udemo u LP i zadrzimo Sucica pa nek mu dodatno raste vrijednost.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ovdje su najvjerodostojniji insajderi, zna se koji suIzet Hajrović

Ja ne znam niti jednog vjerodostojnog insajdera tu na zoni. Uostalom, bolje za klub da ih nema po forumima.
  • Pavinho
    195
    mislim da je vjerovatnost ostanak Sucica poslje ljeta vrlo mala
  • Vedraca
    63
    gdje je to pisalo....
  • hardek
    3.7k
    Nije Marotta lud, zna on zašto ga već sada želi zakaparit. Inače nakon Atletika i Dortmunda ovo je već 3. veliki klub koji se spominje za Sučića, nije slučajnost...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions