• rakurs
    596
    Pretpostavljam da se u slučaju dolaska Ivanušeca ne bi eksperimentiralo s njim u vezi ili nekoj drugoj poziciji, nego bi ga se stavilo tamo gdje se pokazao najboljim. Lijevo onda imaš Ivanušeca, Pjacu i Hoxhu, na desetki Baturinu i Stojkovića, a desno Špikića, Cordobu i Mbukua.

Hoxha bi se u tom slučaju vjerojatno prodao, a mislim da se sa Špikićem svakako ide u tom smjeru. Po meni je kvalitativno u tom scenariju upitna jedino pozicija desnog krila gdje ne znamo na čemu smo s ovom dvojicom.

A što se tiče dolaska Ivanušeca, možda će ga Nizozemci pustiti tek nakon Lige prvaka, sad im dolazi Bayern, a nakon toga idu u Lille. Znam da ga ovaj trenutni trener nimalo ne cijeni što pokazuje i ovaj potez od prekjučer, ali moguće da ne žele ništa riskirati prije završetka LP. Inače mi nema smisla ovo odugovlačenje s povlačenjem posudbe onog Kasanwirja, prije 17 dana je Tironi javio da je dogovor blizu, a od tada nema nikakvih pomaka, doslovno nikakvih vijesti o tom Kasanwirju niti ičemu vezanim za Ivanušeca.

S njim bi bili puno jači, uvjeren sam u to, on i Baturina imaju tu neku posebnu konekciju i mislim da bi i sam Baturina prodisao s dolaskom Luke. Al jbg, kak se ono veli, strpljen - spašen :sweat:
  • Pavinho
    194
    Kako novine pisu jadne clanke, prvi put vidim da broje placu u transfer...Kanga ce Dinamo kostati 4mil, jos samo fali da ubroje gorivo, hranu i stanarinu :meh:
  • Tranzicijski Napad
    306

Celtic ako proda Taylora ostaje na jednom staklenom novom beku, nebih previse polagao nade u to
  • sanjinlego
    3.1k
    “Pogodak bi trebao vrijediti tri tisuće, a asistencija tisuću i pol eura. To će ga, valjda, dodatno motivirati da u Maksimiru oživi karijeru.”

Igrač koji je ove sezone odigrao 15 utakmica u Championshipu, odnosno onaj koji je prošle zabio 12 golova i dodao 3 asistencije, dolazi “oživjeti karijeru” u Dinamu.

E moj Ničota, konjino. Oprostite, ali nekad ljudska glupost zaista zna zaboljeti.
  • modri7
    158
    Nisam fan Marića i smatram da Dinamo treba boljeg sportskog direktora, ali podrška za Kangu. Ima fine brojke iz YB-a i Standarda. Da je rizik, rizik je ali vjerujem da će zabijat u Dinamu. Sjetimo se brojki Petkovića prije nego je došo. Šteta što se nije dovelo Kevina Carlosa koji je dosta mlađi i ima veću perspektivu.

Nadam se dolasku Ivanušeca koji je odličan igrač za razbijanje bunkera. U tom slučaju se nadam i odlasku Hoxhe. Sumnjam da će se ići po lijevog beka i to smatram minusom pogotovo jer se odavno zna da nam je ta pozicija kritična.
  • Orc123
    10k
    imao bi Trinetiya i imao bi Vallea tako da ce sigurno Taylor moc otici nakon kaj i ako pobijede YB....
  • Zagi
    8.9k
    Sjetimo se brojki Petkovića prije nego je došomodri7

Nemre iznimka biti argument. Tako možemo probati sa bilo kojim napadačem, nema kriterija.
    No sretno nama sa novom crnom zvjeri.
  • dumitrumitu
    1.3k
    To je jedan bek više nego što mi imamo.
  • NB86
    15.3k

Malo je ekstremno rec ozivjet karijeru al shvacamo svi sta zeli rec, kanga se dosao vratit na put na kojem je bio s kojeg je epizodom u cardiffu ispao, vise manje je sve nase argumente prenio i u clanku (cardiff i herta nisu dobre sredine za uspjet, u drugim sredinama, liege-u i bernu se pokazao, itd.) tako da je zasad nicota napisao najnormalniji clanak po pitanju kange u hr medijima.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Je li ga Noa šarnuo, zna li se išta
  • scooniepenn
    3.7k

Sve drugo što si napisao je logično, osim dijela gdje bi se dolaskom Ivanušeca prodao Hoxha. Imajući u vidu kako Luka dolazi na polugodišnju posudbu, bez otkupne klauzule, prodaja Hoxhe nema nikakvog smisla, jer onda na ljeto ostajemo samo na Pjaci. Polugodišnja posudba Arbera bez mogućnosti otkupa negdje, da bude u punom ritmu do ljeta, može. Imati igrača Hoxhine kvalitete kao 2. opciju na lijevom krilu je za klub razine Dinama i više nego odlično. Minuta s obzirom na broj utakmica koje Dinamo odigra u sezoni će uvijek biti za 2 krila.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    @Izet Hajrović mislim da je jučer napisano ovdje da se neće ići po lijevog beka
    @Orc123 arsenal i Celtic su se dogovorili oko igrača a i on se dogovorio sa celticom smo se čeka da se objavi ali opet mislim iskreno i ako dobije dozvolu da ide ranije da Taylor ide u Hull
  • Nogo
    4.8k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-hajduk-i-rijeka-zele-istog-napadaca-vec-je-igrao-u-shnlu/2633730.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m&index_tid=625007

Nisam znao gdje ovo staviti?! U shit of the day ili...
    Ugl. Hajduk i Rijeka nemaju za biber, a ne da mogu nekoga dovesti. Jedino posudba ali čisto sumnjam.
    Mi ako dovodimo Kangu, čisto sumnjam da ćemo i Bakrara dovesti.
  • scooniepenn
    3.7k

Nešto što traje pola godine (u ovom slučaju loša epizoda Kange u Cardiffu) se nikad pa ni onda ne može stavljati u duhu hrvatskog jezika pod egidu "oživljavanja karijere". To bi mogao recimo Oršić koji 2 godine nije odigrao poštenu utakmicu ili Kačavenda nakon 2 operacije i skoro 2 godine neigranja, Kanga zasigurno ne.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    mislim da je jučer napisano ovdje da se neće ići po lijevog bekaKujtim Shalla

Mislim da je to napisao kolega @Tranzicijski Napad. Uz sav respekt prema njemu, ali zašto bi tu izjavu trebali uzimati kao vjerodostojnu informaciju? Ovdje su najvjerodostojniji insajderi, zna se koji su, iako i oni imaju promašaja. Tako da ne vidim potrebu da se nešto napisano ovdje uzima kao "Sveto pismo".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions