• Danko
    1.3k

Mogo mu je i cijeli Zagreb skandirat al lik je svejedno jedan obični polupismeni glupan.
  • Šteco
    853
    Možda je oko nekih stvari neupućen ili nerealan ali Antonio Franja je čovjek čije ime je skandirala cijela Šalata, a ne "svaka šuša", a koji si ti kurac Miro Vugrinec koji si svu pamet svijeta popio?Sljeme

Baš zbog ovoga mi je i bilo teško to sve slušati. Kako sam i rekao, od drugih sam sve to očekivao, onda pogledao isječak i reko idem ipak pogledat jer nisam znao da je i Franja gost. A onda jedno veliko razočaranje.
  • Cif
    224
    kaj mu znači kaj mu je cijela Šalata skandirala kad je tip lagano retardiran
  • K3p
    204

Antonio Franja je debil skupa s tobom. I da mu se skandiralo 20 puta zaslužio je hračak u facu za ovo brisanje poda s klubom skupa s nekim tamo debilima tipa balkan deda i skompleksirani denis. To su ljudi koji navodno vole klub. Riga mi se
  • Hrc-Vg
    469
    Denis je baš ljigavi negativac…Kao novinar je uvijek super pripremljen i ima zanimljiva pitanja, al mi smrdi na poluotvorenog mamićevca…Balkan Deda ima najgluplje ime na hrvatskom Youtubu, ali često se složim s njegovim komentarima…Nekad mi se čini kao da ima poguranac nekih naših nogometnih agenata, i da je iz one ekipe” Nisam za Mamića, ali…”
  • Sljeme
    2.7k

Brisanje poda klubom jer govori da treba popravit sportsku politiku. :up:
    Ne slažem se ni ja sa svim kaj priča ali sigurno nije zaslužio etikete koje mu se daju tu na forumu. Kaj ne odeš u klub pa hračni npr. Šokoti u facu koji je prije godinu dana u emisiji govorio svašta, pa je sad skaut za nagradu.
    Protiv mene osobno ak imaš nešto javi se u inbox za dogovor da uživo raspravimo. Nemam namjeru se tu s anonimnim nadjebavat ko je debil, a ko nije.
  • K3p
    204
    Šta je to govorio Šokota i u kojem trenutku? Tko je vodio klub u tim trenucima?

Meni nije jasno što se ti svi silni pametnjakovići nisu kandidirali, imali su priliku. Nego sad se sere bez imalo objektivnosti. Kao nije lik upučen pa ćemo mu progledat kroz prste. Pa tim gore ako nije upučen, valjda ga ni ne zanima, a daje si za pravo komentirati.

Pa cmoljenje za orsicem... Dinamo mora raskrstit sa Dinamom Nenada Bjelice i stvarati novi, jer ovaj potonji je izrauban, pročitan i star. A to ne ide u 1 roku.
  • Baltazar
    649
    cemu tenzije i vrijeđanje kolege s tribine ako uopce i ides na nju? Franja i njegova obitelj su sigurno veci dinamovci od tebe i takvih ko ti koji sam seru okolo i ne zele sagledat trenutni problem u klubu iz vise kuteva
  • K3p
    204
    Aha, ćemu tenzije i vrijeđanje, pa onda nastaviš mojim stopama. Idem od 00/01 više manje bez prestanka tako da si omašio.
    Ja sam serem okolo, a ne ovi koji hodaju po potkastima i pljucaju na klub, pa hrane i daju ideje retardima po fb komentarima i svim ostalim inačicama. To su valjda heroji s vizijom.
  • ElDorado
    1.4k
    Može se i raspravljat bez vređanja.
    Dakle prvi dio podcasta su jaukali za trenerima prije svega Bišćanom i Jakirom i njihovom gorkom sudbinom. Onda su nakon trenera 10 min pričali kak nam je igra već dvije godine tragedija, kao da ta igra nije rezultat uspješnostti tih istih trenera za kojima se plakalo. A vrhunac je bio naricanje za Oršom koji bi poginuo za Dinamo a eto jadnika nije nitko ni nazvao. To je bilo na razini "a mene ako se sete sete".
    I onda naravno niski start i Zdravko ovo Zdravko ono. Svi ti likovi su prikriveni mamićevci jer su od njega svi imali nekakvu korist, nemojmo se lagat. Od novinara do bivših nogometaša.
    I za kraj, zanimljivo je kak svi serendaju a nitko ne spominje financijski minus, rješavanja rikverca i kriminalnih financijskih aranžmana koje je u kratkom roku rješila nova Uprava.
  • dBK
    159
    Ikonska je fotografija HNL-a ona na kojoj poput Ramba branite suigrače tijekom tučnjave na Dvoranskom prvenstvu protiv Dinama, kao i ona na kojoj Dinamov Guela 'moli za oprost'. Krivac je bio Carlos, zar ne?

Tako je. Podlo je i kukavički udario Dragu Gabrića. Najviše me razbjesnila činjenica što je došao iz neke vukoje*ine i onda odlučio ovdje dijeliti pravdu. Da je to napravio netko od pravih dinamovaca, naravno da bih stao u obranu suigrača, ali sigurno da ne bih bio onako bijesan. Šteta je što ga nisam uhvatio jer bi dobio nekoliko šamara koje bi zapamtio za cijeli život. Ta fotografija mene i malog Guele, koji kleči i moli za oprost, puno je više od fotografije jer savršeno pokazuje veličinu Hajduka prema Dinamu.

:vomit:
  • Oluja
    4.9k
    Opet Balić sere? Tko je objavio ovaj proljev?
  • dBK
    159
    Ne linkam...ali vlasnici prava na HNL
  • Mp841
    1
    Balić u svakom svom javnom istupu iznova dokazuje da je oličenje sušte inteligencije.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Meni je drago da tak priča, godine naše dominacije im izaziva frustracije i to je ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.