• Šteco
    844
    Ma sve 5, neka svak' ima pravo na svoje mišljenje. Ali reći da ak dovedu Mlakara i Šegu da su napravili ne znam kakav prijelazni rok i da je to bolje od Galešić & Franjić je meni za shit of the day. Eto, to je moje mišljenje.
  • Crni86
    7.2k
    djelomicno se slazem, ovisi iz kojeg kuta gledas. Oni su najavili da im je potrebno pojacanje na krilu i u spici. Krilo su doveli, spica je navodno blizu. Oni su svoje pozicije koje su htjeli popunili, dok mi i dalje trazimo napadaca, i dalje nemamo sesticu i dalje nemamo lijevog beka. Uz to kad uzmes u obzir da smo mi puni ko brod, a oni moraju vec sad nekog prodat.
  • Eduardo
    22k
    Rakitić u intervjuu za MARCU:

Usuđujem se reći da je Hajduk među 10-15 najpopularnijih klubova na svijetu.
  • Oluja
    4.8k
    ovo je za Shit of the shits.
  • Nolifer
    9.1k
    Raketa kao da je na bijelom ili nečem jačem. Na kojim je on drogama?
  • GeneralNapoleon
    390
    U njemackoj ima izrecica: "Herr lass Hirn regnen" sto u prijevodu otprilike znaci "Boze daj da pada mozga s neba". Mislim da je to prikladno za tu izjavu.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Osim s botoksom, izgleda da se Rakitić pika još s nečime.
  • NVKOD
    2.1k
    Rakitić u intervjuu za MARCU:

Usuđujem se reći da je Hajduk među 10-15 najpopularnijih klubova na svijetu.
    Eduardo

Pa prisjetimo se... još k tome je odlična faca ovog pored Beckhama.

Untitled-1.jpg
  • Izet Hajrović
    3.3k
    vjerojatno misli na Varaždin gdje su oborili rekord s oko 10500 gledatelja. Realno, nekih 2-3k nisu bili navijači Hajduka na toj utakmici tako da nije puno fulao Raketa.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Rakitić je lik sa ispodprosječnom inteligencijom koji bi da nije nogometaš čistio wc-e po švicarskoj ili u najboljem slučaju bio pomoćni radnik na gradilištu. Ukus u svemu mu je na razini prosječnog pripadnika romske nacionalne manjine.

Mislim, nije to slučaj samo kod njega, to je kod nogometaša općenito, ima i dinamo u svom kadru bisera.

Kad takav čovjek dođe u podneblje koje je abnormalno hvalisavo, koje ima neopisivu potrebu svakoga uvjeravati da su oni istovremeno najbolji i najgori (ovisno o potrebi), sasvim je očekivano da će ponavljati kao papagaj sve što čuje u okolini.
    Meni bi bilo čudno da nije tako...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.