• Droljo
    11.1k
    Ja sam još veći bolesnik koji idem čitati komentare na toj objavi. Zazivanje Oršića pa Sopića pa na kraju i Mamića pa standard pričanje o UDBI i Možemo u klubu...rakurs

Jebo me mozak blesavi. Isto napravio. Kakvi debili... A ja još veći što to pročitam.
  • Nolifer
    9.1k
    pa standard pričanje o UDBI i Možemo u klubu..rakurs

Pa standard pričanje u UDBi, hdzu, nemožemo u klubu... Pa da uvijek isto sranje čitamo...
  • austrijanac
    5.1k
    Najveci problem nastane kad ne znaju da li je HDZ ili Mozemo u klubu

Tu ih prebrika sve.
  • Paggini
    34.2k

Jebote, da su udarali po mamiću koliko udaraju po ljudima koji su u klubu ni godinu dana, di bi nam sad kraj bio...

Problem s prosječnim navijačem Dinama na Facebooku jest što im nije smetao mamić, kriminal niti stanje unutar kluba. Možda ga nisu voljeli baš, ali Dinamo je bio jak, hajduk je bio propao, sve što je bitno. Jebe im se za članstvo jer nisu članovi. Jebe im se za izbore jer ne žele birati tko će ih voditi. Jebe im se za dolaznost jer ne idu na tekme. Oni bi jebenog Andya Baru da im vodi klub jer """"ON ZNA POSAO""", a gdje smo gledali mutnog menadzera koji vodi klub već? Ah da...

Sad svaki mrtvi transfer zazivaju i prozivaju ma koliko se platio - od Oliverasa do Mmaeea, a da ih pitaš za Lee Addya, Doumbiu, Čabraju, Bockaja, Atienwena, ne bi vjerojatno ni znali da su igrali u Dinamu, a jos manje koliko su plaćeni.
  • DrawTube
    5.8k
    Taj lik je klasicni primjer hdzovskog mamicevskog "navijača" koji ni u vrijeme "kad je Dinamo bio jak s jakom glavom na čelu) kad su ulaznice bile 10kuna nije u životu na tekmi bio

Da se njega pita, trebalo bi se znati koje tenisice ima uprava, ulaznice bi trebale biti BESPLATNE , Kule bi trebao biti izlazni transfer od "30 miljona" a ulazni transferu bi trebali biti Palmer i Haaland

Sere mi se od takvih ljudi. Ne od takvih dinamovaca, nego ljudi općenito. Zbog takvih smo kao država u k**cu
  • Keyser Soze
    11.7k
    Ja se oko takvih ne živciram jer da sutra mogu vratit Mamića u klub preko izbora i da ih ima milijun možda bi jedan izašao glasovati, ostalima se ne bi dalo dići s kauča.
  • Droljo
    11.1k
    jos manje koliko su plaćeni.Paggini

Pa ovo ne znamo ni mi a moguće ni sami igrači :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.