• rioda
    8.4k
    za ostale sam znao s čim se susrećem.Šteco

Spada li tu i Tironi? Ja nemam želuca da to pogledam, ali me za njega baš zanima, on mi djeluje okej
  • Šteco
    936
    Spada li tu i Tironi?rioda

Tironi je bio okej.
  • ElDorado
    3.7k
    Dosta je klimao glavom potvrdno na tog dedu
  • Šteco
    936
    Ha čuj, taj deda je najviše pričao, franja ga nadopunjavao, Tironi nije puno ni pričao. Nisam gledao puno u ekran, više sam slušao, tako da je meni bio čisto okej.
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Naletio sam na par klipova na fejsu, Balkan dede i Franje, pa meni je bilo neugodno umjesto njih.

Franja ne zna prostu rečenicu složiti, priča o Bišćanu kao da ga je ova garnitura potjerala,znaci totalno nesuvislo baljezganje, pa dio o Jakiru kao da nikad nitko prije nije dobio otkaz u Dinamu od trenera.

Mislim Denisove podcaste ne slušam vec odavno,jer je destruktivan, al da je nastavio sa destrukcijom je nevjerovatno iako ga je prošla sezona vec demantirala.
  • ZgDLions
    1.1k
    Vi ste ljubomorni, tak je lijepo kad deda zove Franju, Toni, samo fali ono moj ispred ili u umanjenicama.
    I ponešto se da naučilti o dedinoj karijeri, ja, ja, ja igrao ovdje ondje, šteta kaj ne govori o sebi u trećem licu, to bi dalo na težini.
    Malo ko da je i Tironiju bilo neugodno.
  • Sljeme
    3k
    Evo da i ja nešto napišem u shit of the day. Doslovno me na wc potjeralo kad je ovaj Franja populistički skoro zaplakao jer nitko iz kluba nije kontaktirao Orsica za povratak nazad. Okej kritike nekad su opravdane, Al da svaka susa gleda kako javno se nasrat po klubu to je već užas postaloMiro Vugrinec

Možda je oko nekih stvari neupućen ili nerealan ali Antonio Franja je čovjek čije ime je skandirala cijela Šalata, a ne "svaka šuša", a koji si ti kurac Miro Vugrinec koji si svu pamet svijeta popio?
  • Danko
    2.1k

Mogo mu je i cijeli Zagreb skandirat al lik je svejedno jedan obični polupismeni glupan.
  • Šteco
    936
    Možda je oko nekih stvari neupućen ili nerealan ali Antonio Franja je čovjek čije ime je skandirala cijela Šalata, a ne "svaka šuša", a koji si ti kurac Miro Vugrinec koji si svu pamet svijeta popio?Sljeme

Baš zbog ovoga mi je i bilo teško to sve slušati. Kako sam i rekao, od drugih sam sve to očekivao, onda pogledao isječak i reko idem ipak pogledat jer nisam znao da je i Franja gost. A onda jedno veliko razočaranje.
  • Cif
    337
    kaj mu znači kaj mu je cijela Šalata skandirala kad je tip lagano retardiran
  • K3p
    255

Antonio Franja je debil skupa s tobom. I da mu se skandiralo 20 puta zaslužio je hračak u facu za ovo brisanje poda s klubom skupa s nekim tamo debilima tipa balkan deda i skompleksirani denis. To su ljudi koji navodno vole klub. Riga mi se
  • Hrc-Vg
    680
    Denis je baš ljigavi negativac…Kao novinar je uvijek super pripremljen i ima zanimljiva pitanja, al mi smrdi na poluotvorenog mamićevca…Balkan Deda ima najgluplje ime na hrvatskom Youtubu, ali često se složim s njegovim komentarima…Nekad mi se čini kao da ima poguranac nekih naših nogometnih agenata, i da je iz one ekipe” Nisam za Mamića, ali…”
  • Sljeme
    3k

Brisanje poda klubom jer govori da treba popravit sportsku politiku. :up:
    Ne slažem se ni ja sa svim kaj priča ali sigurno nije zaslužio etikete koje mu se daju tu na forumu. Kaj ne odeš u klub pa hračni npr. Šokoti u facu koji je prije godinu dana u emisiji govorio svašta, pa je sad skaut za nagradu.
    Protiv mene osobno ak imaš nešto javi se u inbox za dogovor da uživo raspravimo. Nemam namjeru se tu s anonimnim nadjebavat ko je debil, a ko nije.
  • K3p
    255
    Šta je to govorio Šokota i u kojem trenutku? Tko je vodio klub u tim trenucima?

Meni nije jasno što se ti svi silni pametnjakovići nisu kandidirali, imali su priliku. Nego sad se sere bez imalo objektivnosti. Kao nije lik upučen pa ćemo mu progledat kroz prste. Pa tim gore ako nije upučen, valjda ga ni ne zanima, a daje si za pravo komentirati.

Pa cmoljenje za orsicem... Dinamo mora raskrstit sa Dinamom Nenada Bjelice i stvarati novi, jer ovaj potonji je izrauban, pročitan i star. A to ne ide u 1 roku.
  • Baltazar
    652
    cemu tenzije i vrijeđanje kolege s tribine ako uopce i ides na nju? Franja i njegova obitelj su sigurno veci dinamovci od tebe i takvih ko ti koji sam seru okolo i ne zele sagledat trenutni problem u klubu iz vise kuteva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.