• Šteco
    2.1k
    Ja i dalje stojim pri tome da je organizator kriv, a to je IHF, a mi smo samo domaćini. No, idemo biti konkretni i usporediti brojke kad već ulazimo u detalje. Pogledajmo činjenice. Na njihovom Eventimu, sutrašnja dnevna karta za utakmice na kojoj u jednoj igra i Norveška, domaćin, kreće od 465 NOK (otprilike 40 EUR). S druge strane, na našim Ulaznicama, za sutrašnji dan minimalna cijena ulaznice iznosi 60 EUR.

Ako još dublje zaronimo, oni nude obiteljske pakete ulaznica od 307 NOK (oko 26 EUR) za 3-6 osoba. Mi takve opcije nemamo. Dakle, toliko o "maksimalnom spuštanju cijena", činjenice jasno pokazuju da su cijene kod nas drastično više. Ravnoteža cijena? Teško bih to tako nazvao.
  • rioda
    18.5k
    Definitivni shit of the day mi je komentar nekog lika na objavu da smo raskinuli s Menalom: "Iz dana u dan pogrešni potezi.

A meni najdraži dan u godini što smo ga se riješili :rofl:
  • Jurki
    27.8k
    isel sam citat komentare.. e bome mi je zal kaj u tom segmentu nismo ko tovari.. pa da se iskljuce komentari.
    Kaj ljudi drobe to je strava i uzas.
    Rijesili smo se jedne place koja se isplacivala previse.
    Nist osobno protiv Menala.. al nije za Dinamo i tocka.
  • NVKOD
    14k
    Jeličić o Cannavaru: Kaput, šal, preplanuo, transplantacija kose uspjela...

Navodno trebala biti neka fora. I svi se grohotom nasmijaše!

Mičite tog klauna više...
  • Benito
    1.6k
    jazavi i bijedni Jeličić se sprda sa osvajačem zlatne lopte...a jesmo jad
  • Jurki
    27.8k
    https://www.instagram.com/reel/DFUsEElMo0C/?igsh=NDVubzhucjBrdWFt

O kompleksima tovara prica Jelicic..
    i onda takav covjek radi na televiziji i koji bi kakti trebal biti neutralan.

Nadam se da neces ni ti ni tvoja djeca dozivjeti tovarski naslov prvaka.. a zelim tebi i tvojoj djeci da zivite minimalno 100 godina.. bez obzira kaj si krme tovarsko.
  • miro
    9.9k
    Ali odlično ih je opisao
  • Oluja
    7.3k
    meni se cini da si ti krivo protumacio sto je on htio reci
  • criticus
    9.5k
    Pa dobro može jedan hnl analitičar nositelja prava bit hajdukovac al bar je drugi... aha ma ništa. Al dobro bar nisu u direktnom dealu s klubom. Šta kažeš kanal im dali? Zaboravi.
  • Jurki
    27.8k
    ma kuzim da ih zali i da bi im on dal titulu da zacepe.. al to tak degutantno zvuci ... ko najveci klosari kad cmolje za necim kaj nisu zasluzili.
  • Mathiasovi Chageri
    9.4k
    ni ti ni tvoja djeca dozivjeti tovarski naslovJurki

Na koga misli? Na njegova tri sina koji su svi odreda rođeni i odrasli u Zagrebu i žive tu cijeli život?

Baš zbog njih trojice koji kad otvore usta i dalje pričaju kao da su jučer došli iz Solina u Zagreb a tu su rođeni i čekaju naslov Hajduka se nadam da neće još dugo dugo uzeti naslov.

EDIT: možda najstariji nije rođen u Zagrebu, sad u glavi računam, ali druga dvojica sigurno jesu
  • Crni86
    24.9k
    A tko kaze da su sva tri hajdukovci?

Ne treba djeci sudit po roditeljima i to diranje u neciju djecu je najjadnije sto se moze napravit.
  • Hrc-Vg
    1.5k
    to kaj su tu rođeni niš ne znači…Znam ih hrpu kaj navijaju za Hajduk jer im je stari hajdukovac…Moj stari je dalmoš i stara Torcida i probao me navesti na to zlo, al se nisam dao
  • Paggini
    99k
    probao me navesti na to zlo, al se nisam daoHrc-Vg

Nanio si najgoru bol hajdukovcu - da ima sina dinamovca. Bravo brate! Sad i kojeg unuka boysića hehehe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.