• Paggini
    34.4k

Pa ok, sta se onda trazi od kange? Da zabije penal rijeci i par golova gorici u kupu?
  • JakovK6
    41
    Ali dok vidim komentare da 90% ljudi misli da su Andrić i Brodić bolje rješanje od Kange...ljudi moji, pa gledamo li mi isti sport? Brodič i Andrić bi bili 3. napadači. Imamo love, uprava dovede dobrog napadača s iskustvom u top 5 liga koji je definitivno 2. napadač, a njime i Petko dobiva konkurenciju tako da više "grize". Ali nekima opet nije po volji..
  • Kermit
    188
    Da je Brodić ostao ne bi mi sada o ovome pričali. Bilo pa prošlo....

Kanga sigurno nije došao biti 3, a niti 2 napadač. Ako mu se otvori, vrlo brzo će on postati prvi izbor.
  • CastAway1986
    2.4k
    gdje sam ja rekao da se to traži? Ja sam samo rekao da je Brodić s obzirom na ulogu treceg napadača sasvim solidan doprinos dao u borbi za titulu.
    Kanga je puno veće ime , njega uopce ne vidim kao trećeg napadača štoviše očekujem da će se izboriti za prvih jedanaest i vratiti se u formu
  • dinamo vitez
    530
    Dobro je pa je bar netko došao. Ali, mislim da je ovo jedan od onih klasičnih 'trgovačkih putnika' koji dođu, pokupe lovu i zbrišu nakon pola godine. Slično recimo Papadopoulosu koji je imao i veći pedigre.
  • Paggini
    34.4k

Pa ne znam čemu onda usporedba s Brodićem, to mi je jedini problem. Brodić je dao svoj obol, ali govoriti da je dokazan u Dinamu je daleko od toga, osobno.
  • Mihaljević
    11.1k
    Kanga je rank RPG i Mmaee, solidan CV, dobar je zadnje dvije sezone bio sa golovima. On je tip igrača ili zabije 25 golova ili ne zabije nijedan, nema između. Nikad nismo imali ovakav profil napadača. Sretno.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Od danas jedino je sigurno da tuširanje neće bit baš lako suigracimaDani Olmić

Upoznat si s mjerama Kange?
  • CastAway1986
    2.4k
    nisam njih krenuo uspoređivati nego sam odgovorio na post kolege koji mi se činio malo podcjenjivacki prema Brodiću, kažem moje mišljenje je s obzirom na ulogu trećeg napadača koju je imao da je dao lijep doprinos klubu..Ne mislim niti sam igdje spomenuo da je kvalitetom kao Kanga ili slicno niti smatram da je ova statistika iz Cardiffa odraz njegove prave kvalitete !
  • ElDorado
    1.4k
    Vidim vec puno ekipe zna koliko ce ostati i kak ce zajebati klub. Neki su već napravili i njegov psiholodki profil. Čestitam!
    Liku je ocito pun kuac Herthe tog kretena tamo, pun mu je kuac polovnjaka iz championshipa i želi igrat nogomet. Zato i nije htio posudbu jer mu se neda vracat tam di je za njega bilo traumaticno.
    Dobili smo napadača odredjenog potencijala i iskustva i pricekajmo ga viditi.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    slažem se, lijevi bek mora doći svakako i ako to bude rang Taylor, onda se isplati čekati. Ali, ako je lijevi bek npr. Jurišić, onda će to biti katastrofa samo zato što nije doveden odmah.
  • K3p
    196

Ko ovaj sa tvoje profilne?
  • noezg
    12
    Baš pročitao naslov jednog podcasta koji me rastužio: Ako je Dinamo sedam mjeseci skautirao tržište i došao do tog igrača, onda smo u problemu.
    Upravo to, mi imamo kao neke scoute i radimo neku analizu, čemu? Zar nam za ovakve igrače trabaju neki scouti i ne znam šta? Pa valjda nam scout treba za neke mlade igrače ili igrače koji mogu iskazivati elitne stvari, ali ih još nitko nije prepoznao ili angažirao i možemo ih dobiti za male do nikakve novce. Ili pak imaju veliki potencijal razvoja. Tugica.
  • Paggini
    34.4k
    Zar nam za ovakve igrače trabaju neki scouti i ne znam šta?noezg

Pa trebaju, da.

Skaut nije samo da uzima klince od 7 godina, nego da nađe igrače koji su odigrali jebenih par sezona, ali zapeli negdje u razvoju i može ih se dovesti ispod tržišne vrijednosti kao određeni rizik, a skaut procijeni bi li taj igrač odgovarao sustavu Dinama.
  • Dinaminjo
    1.2k

That smile. That damned smile.

#nohomo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions