• Olmic
    3.9k
    Ajmo sad kukanje kako nemamo lijevog beka..

kukanje za spicu je bilo na vrhu usijanja, banovi badali, a Maric stisnuo gas

Ajmo tako za lijevog beka
  • austrijanac
    5.2k
    Zamisli komentiraju glupi britanci sa dna tablice kak je lik taraba. U cijeloj toj ligi nemaš 15 igrača vrijednih spomena.

Njihovo mišljenje uvažavam kao i ono Mihovila Topića, Losa, Lesija, Droljivarija i svih ostalih kvazi znalaca željnih pažnje.

Ajde ajde... kao i svako u Dinamu, velika podrška prvo pa ćemo vidjet.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Vidjeli smo kako su navijači Southamptona pisali o Oršiću. Ne znači mi njihovo mišljenje previše.
    Ne može nitko biti dobar kada je cijela ekipa loša.
  • Orc123
    10k
    Englezi i objektivnost...to bas ide ruku pod ruku...
  • CastAway1986
    2.4k
    dokazao se Brodic u kratko vrijeme u Dinamu a Kanga to tek treba napraviti..Usporedbe njihovih karijera me ne zanimaju , zanima me samo ono što će donijeti Dinamu
  • Paggini
    34.6k
    dokazao se Brodic u kratko vrijeme u DinamuCastAway1986

Kako točno? Nije da umanjujem sad Brodića da uzvisim Kangu, ali stvarno u Dinamu nije bio ništa vanserijski osim jokera s klupe...
  • GOAT
    1.8k

Pat Nevin opravdao ime

Jos malo otocke objektivnosti
  • Orc123
    10k
    Kanga se vec dokazao na toj razini i napravio transfer od 5 mil eura. A kaj Brodic dokazao? Da moze biti rotacija u Dinamu bas kao i Spikic, za Ujpest je on Petkovic....
  • CastAway1986
    2.4k
    za ono malo vremena što je igrao zabio je neke važne golove ! Dovoljno je vidjeti koliko nam to fali ove sezone , ali vjerujem da Kanga može isporučiti ono što se od njega trazi
    @Orc123 ponavljam nije me briga šta je Kanga donio Standardu i Young Boysima , njega ću vrednovati samo po onom što pruži u dresu Dinama !
  • ElDorado
    1.5k
    Brodić se uopće nije dokazao. Odigrao je puno više loše nego dobro. Pokazao je da je treći napadač i da će to i ostati.
  • CastAway1986
    2.4k
    pa s ulogom trećeg napadača je odradio posao koji se od njega trazi ! Nije valjda da očekujes da treći napadač za polusezonu da 15komada?
  • Paggini
    34.6k

Pa ok, sta se onda trazi od kange? Da zabije penal rijeci i par golova gorici u kupu?
  • JakovK6
    41
    Ali dok vidim komentare da 90% ljudi misli da su Andrić i Brodić bolje rješanje od Kange...ljudi moji, pa gledamo li mi isti sport? Brodič i Andrić bi bili 3. napadači. Imamo love, uprava dovede dobrog napadača s iskustvom u top 5 liga koji je definitivno 2. napadač, a njime i Petko dobiva konkurenciju tako da više "grize". Ali nekima opet nije po volji..
  • Kermit
    188
    Da je Brodić ostao ne bi mi sada o ovome pričali. Bilo pa prošlo....

Kanga sigurno nije došao biti 3, a niti 2 napadač. Ako mu se otvori, vrlo brzo će on postati prvi izbor.
  • CastAway1986
    2.4k
    gdje sam ja rekao da se to traži? Ja sam samo rekao da je Brodić s obzirom na ulogu treceg napadača sasvim solidan doprinos dao u borbi za titulu.
    Kanga je puno veće ime , njega uopce ne vidim kao trećeg napadača štoviše očekujem da će se izboriti za prvih jedanaest i vratiti se u formu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions