• Dani Olmić
    756
    Od danas jedino je sigurno da tuširanje neće bit baš lako suigracima ... Dobro nam došao Kanga
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Vidjet ćemo hoće li biti pojačanje, ako bude igrao kao u Young Boysima to je više nego dobro, ali ne treba se zaletavat još i pričat o perverznom pojačanju. Ja sam zadovoljan jer je doveden jer sam zadnjih dana sve više imao osjećaja da napadača uopće nećemo vidjeti ovaj prijelazni rok. Mislim da ne može bit gori od Kuletove forme u zadnjih mjesec i pol do dva.

svađa s treneromblubach

S tim trenerom stvarno nema tko se nije posvađao, mislim da je više do trenera u ovoj priči... Zanimljivo da kad se spominjao Šunjić koji se sa istim trenerom posvađao nitko nije govorio "Šta će nam problematični Šunjić"
  • dZg1986
    524
    https://x.com/CroatiaFooty/status/1879866202333573446

Inače što kažu neki komentari o novom pojačanju, ne znam jel već bilo..
  • Orc123
    10k
    A gdje se to Boga ti Brodic dokazao? Uspoređivati Brodica i Kangu je uvreda Kangi.....Brodic do Varazdina se povlacio po treceligasima.....
  • Olmic
    3.9k
    Ajmo sad kukanje kako nemamo lijevog beka..

kukanje za spicu je bilo na vrhu usijanja, banovi badali, a Maric stisnuo gas

Ajmo tako za lijevog beka
  • austrijanac
    5.2k
    Zamisli komentiraju glupi britanci sa dna tablice kak je lik taraba. U cijeloj toj ligi nemaš 15 igrača vrijednih spomena.

Njihovo mišljenje uvažavam kao i ono Mihovila Topića, Losa, Lesija, Droljivarija i svih ostalih kvazi znalaca željnih pažnje.

Ajde ajde... kao i svako u Dinamu, velika podrška prvo pa ćemo vidjet.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Vidjeli smo kako su navijači Southamptona pisali o Oršiću. Ne znači mi njihovo mišljenje previše.
    Ne može nitko biti dobar kada je cijela ekipa loša.
  • Orc123
    10k
    Englezi i objektivnost...to bas ide ruku pod ruku...
  • CastAway1986
    2.4k
    dokazao se Brodic u kratko vrijeme u Dinamu a Kanga to tek treba napraviti..Usporedbe njihovih karijera me ne zanimaju , zanima me samo ono što će donijeti Dinamu
  • Paggini
    34.4k
    dokazao se Brodic u kratko vrijeme u DinamuCastAway1986

Kako točno? Nije da umanjujem sad Brodića da uzvisim Kangu, ali stvarno u Dinamu nije bio ništa vanserijski osim jokera s klupe...
  • GOAT
    1.7k

Pat Nevin opravdao ime

Jos malo otocke objektivnosti
  • Orc123
    10k
    Kanga se vec dokazao na toj razini i napravio transfer od 5 mil eura. A kaj Brodic dokazao? Da moze biti rotacija u Dinamu bas kao i Spikic, za Ujpest je on Petkovic....
  • CastAway1986
    2.4k
    za ono malo vremena što je igrao zabio je neke važne golove ! Dovoljno je vidjeti koliko nam to fali ove sezone , ali vjerujem da Kanga može isporučiti ono što se od njega trazi
    @Orc123 ponavljam nije me briga šta je Kanga donio Standardu i Young Boysima , njega ću vrednovati samo po onom što pruži u dresu Dinama !
  • ElDorado
    1.4k
    Brodić se uopće nije dokazao. Odigrao je puno više loše nego dobro. Pokazao je da je treći napadač i da će to i ostati.
  • CastAway1986
    2.4k
    pa s ulogom trećeg napadača je odradio posao koji se od njega trazi ! Nije valjda da očekujes da treći napadač za polusezonu da 15komada?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions