• Izet Hajrović
    6.3k
    slažem se, lijevi bek mora doći svakako i ako to bude rang Taylor, onda se isplati čekati. Ali, ako je lijevi bek npr. Jurišić, onda će to biti katastrofa samo zato što nije doveden odmah.
  • K3p
    379

Ko ovaj sa tvoje profilne?
  • noezg
    27
    Baš pročitao naslov jednog podcasta koji me rastužio: Ako je Dinamo sedam mjeseci skautirao tržište i došao do tog igrača, onda smo u problemu.
    Upravo to, mi imamo kao neke scoute i radimo neku analizu, čemu? Zar nam za ovakve igrače trabaju neki scouti i ne znam šta? Pa valjda nam scout treba za neke mlade igrače ili igrače koji mogu iskazivati elitne stvari, ali ih još nitko nije prepoznao ili angažirao i možemo ih dobiti za male do nikakve novce. Ili pak imaju veliki potencijal razvoja. Tugica.
  • Paggini
    74.5k
    Zar nam za ovakve igrače trabaju neki scouti i ne znam šta?noezg

Pa trebaju, da.

Skaut nije samo da uzima klince od 7 godina, nego da nađe igrače koji su odigrali jebenih par sezona, ali zapeli negdje u razvoju i može ih se dovesti ispod tržišne vrijednosti kao određeni rizik, a skaut procijeni bi li taj igrač odgovarao sustavu Dinama.
  • Dinaminjo
    1.8k

That smile. That damned smile.

#nohomo
  • Keyser Soze
    17.3k
    Dobar pokušaj Daliban
  • E46
    2k
    Kao npr Spikica :D po meni najbolje Cordoba zato sto kolko vidim Kanga kad krene navlači 2 stopera i ostavlja puno prostora za krilo kao Cordoba, a Ivanusec se opet moze izvlacit na šut izvana.
  • K3p
    379

Da, da, potencijale za koje će se onda srat da su nedokazani i pisat da su tugica dok nisu odigrali ni minute, a realno treba im i sezona da se razviju u nešto korisno. Gonjaj botino.
  • E46
    2k
    kad smo kod toga ajde napravi analizu profila Kange statisticki i koji su mu svjetski igraci slicni.
  • noezg
    27
    Ma da, pa ovo je već otkriven igrač , za se sve o njemu šta može i šta ne, i koliko je takav posao profitabilan za klub u dugom roku, s 29 godina ćeš ga prodati za 10 milja?
    Ovo je posao, nismo ništa radili pa hajmo sad nešto preko koljena. Naravno, daj Bože da ispadne dobar.
  • Paggini
    74.5k
    Naravno, daj Bože da ispadne dobar.noezg

Ovo mi je najdrazi appendix svakom kenjanju.
  • Laugreano
    4.8k
    Naslovi za Petka su bili puno brutalniji kad je dolazio. A i komentari takozvanih navijaca ko ti i balkan deda. A ostalo je povijest.
  • Nogo
    9.4k
    20250116-155533.jpg
    20250116-155535.jpg

Kanga, pokaži "tipkovnica" boysima da znaš igrati i zabijati!
  • noezg
    27
    Možda tipa Dantas iz Osijeka? Koji se odmah pokaže kao pojačanje, dovedeš ga za nikakve novce i ima potencijal za stvaranje neke buduće vrijednosti.
    Vidim kultura ti je strani pojam tako da to neću komentirat.
  • Haza
    11.3k
    Prema izgledu, mogao bi Kanga osim Manga imati nadimak i Čubelić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.