• emreli21
    148
    apsolutno točno. nazalost.
  • Krizy
    50.3k
    Ali je kule u zadnjih 900 minuta igranja špice u dinamu uspio zabiti 0 golova. Statistika...Droljo

Kanga je 960 minuta bez gola.
    Sad imamo dvojicu takvih :groan:

Takvi igraci idu po 4mil +Tranzicijski Napad

Kallman ima ugovor još 6 mjeseci. Prvi strijelac i asistent poljske lige. Sigurno bi bio manje od 4 milijuna.

Ali gledajući zakon velikih brojeva, vrijeme je da s nekim i pogodimo pa će valjda pomoći u pohodu na naslov.
  • Laugreano
    3k
    Malo sam prelistao forum Cardiffa. Uglavnom neki pisu da je najgori napadac ikad, smece, govno..klasicni frustrirani retardi
    A neki pisu da mu njihov stil igre nikako ne odgovara, i vec kad su ga doveli da bi trebali mu prilagodit stil. Pisu da imaju puno veci problem od Kange, jer vezni mu uopce i ne mogu isporucit loptu.
  • rioda
    6.3k
    Ja sam zadovoljan Kangom, mislim da će isporučiti ono što trebamo. Nadam se Ivanušecu jer je klasa iznad, a lijevi bek mi je u ovom iščekivanju napadača nekako postao manje bitan :monkey:
  • Omake
    5k
    kulenovic protiv momčadi tog ranga s ELO ratingom oko 1400 zabija svaku četvrtu a Kanga 3/5.
  • Laugreano
    3k
    Jesam rekao da je to neki problem? Upravo je to bila i poanta da ljudi histeriziraju bezveze.
  • scooniepenn
    3.6k

Ako već kritiziraš čovjekovu statistiku onda bi bilo fer da isto tako napišeš da su mu Young Boysi prvi dali ozbiljnu priliku i minutažu. Ne mislim da je čovjek Drogba, ali sam potpuno siguran kako je popriličan upgrade u odnosu na Kuleta na osnovu onoga što sam ga gledao.
  • K3p
    194

Sve 5, nisam tebi direktno odgovarao nego ovima kojima sve smeta. :wink:
  • Krizy
    50.3k

Kažem da sam očekivao provjerenog igrača, a ne špicu s jednom i pol dobrom sezonom.
    Nadam se da će pokazati da sam u krivu.
  • Mali Zeus
    15k
    Dobar dio ljudi ovdje moli boga da pojačanja flopaju samo da bi mogli srat. Dajte si platite psihoterapeuta da vas izravna u glavi ako je ikako moguće :roll:K3p

Sve rečeno i sve istina.
  • Facke
    4.8k

Ocekivali smo svi mi to. Al nas SD za takve poslove nema kapacitet. I tu je prici kraj.
  • Krizy
    50.3k
    Kanga peti "najklikaniji" igrač na Transfermarktu.
    Screenshot-20250116-144305-Chrome.png
  • Neznam
    7
    Ako već kritiziraš čovjekovu statistiku onda bi bilo fer da isto tako napišeš da su mu Young Boysi prvi dali ozbiljnu priliku i minutažu. Ne mislim da je čovjek Drogba, ali sam potpuno siguran kako je popriličan upgrade u odnosu na Kuleta na osnovu onoga što sam ga gledaoscooniepenn

Ja također ne vjerujem da će biti ikakvo pojačanje.
    Ima 26 godina i ima 2 sezone u kojima se uspio nametnuti, očito nije u klubovima problem jer ih je imao na pretek u karijeri. Statistički gledano zabijao je jedino u švicarskoj i belgijskoj ligi i to svaku 3. utakmicu. Razumijem da se dovodi 3. napadač ali za njega potrošit 2 mil plus placu od 750 mi je suludo. Mogli su ostaviti Brodića i ne bi imali problema, jer mislim da su kvalitetom Kanga i Brodić tu negdje.
    Al dobro vidjet ćemo sve...
  • K3p
    194

SD, SD... a da nije priči kraj kad takav čuje da je možda 2. napadac nakon što se petko vrati?
  • Mali Zeus
    15k
    Vidi se na slici da mu je drago zbog toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions