• Mali Zeus
    15k
    Statistički gledano zabijao je jedino u švicarskoj i belgijskoj ligi i to svaku 3. utakmicu.Neznam

Pa dobro, to sam znači da će kod nas zabijati svaku 2. utakmicu, ne znam.
  • Droljo
    11.1k
    Bude dobar Kanga, javila mi je baba vanga...
  • scooniepenn
    3.6k

Kužim ja što hoćeš reći, samo što mislim da u svom ocjenjivanju Kange nisi vodio računa o najbitnijim parametrima. Dakle, iz moje perspektive ključni kriteriji za procjenu su: gdje je prvi put dobio ozbiljnu minutažu i povjerenje (Young Boysi), gdje je to isto dobio drugi put (Standard) i kao treće i ne manje bitno, gdje je igrao u momčadi koja ima igru, koja napada i koja je tehnički kvalitetna (opet Young Boysi i Standard). Uzimajući sve navedeno u obzir mislim da ima više šanse da bude top nego flop. Moje skromno mišljenje.
  • miro
    5.2k
    Sve je u glavi, ako se odluči posvetiti nogometu, bit će nam top pojačanje, a,ako ne, onda će biti velikih problema u svlačionici.

Ne sviđa mi se koliko stranaca potpisujemo u zadnje vrijeme, mislim da se tu puno izgubilo na zajedništvu i naboju (izuzev KTC-a)
  • Sajla
    6.6k
    Rekao bih da je Kanga, prema dosadašnjem iskustvu, pojačanje ranga između RPG-a i Mmaee-aIzet Hajrović

kad već spominješ RPGa, njegov video predstavljanja je na yt s datumom 7. veljače. ako na sličan datum ove godine dođe lijevonogi RPG, neću biti nezadovoljan. bilo bi idealno da smo imali kompletiranu momčad prije nove godine, ali kad je u Dinamu bila idealna situacija?
  • Rakovica1986
    830
    zanimljiv odabir nicka talibane :smile:
  • Paggini
    34.2k
    Šteta što nije za tovare potpisao jer bi imao najbolji nadimak

Donkey Kanga...
  • Mr Anderson
    9.6k
    Dajte čovjeku priliku, još nije ni potpisao a već se sumnja kako bi mogao biti promašaj. Da se je dala odšteta od 5-6 milja opet ne možeš biti siguran u ništa, a kamoli milju - dvije.
  • blubach
    720
    Hoće li uspjeti kod nas ili ne, tek ćemo vidjeti, zasad ima moju punu podršku jer je (vjerojatno) naš.
    Ali kako ljudi mogu biti zadovoljni takvim transferom meni zbilja nije jasno. Ima puno više mana njegovo dovođenje (svađa s trenerom, neefikasnost, zahtjevanje transfera, a ne posudba, relativno visoka odšteta i plaća) nego prednosti (sezona i pol dobrog i efikasnog nogometa u švici i belgiji).
    Razumijem da smo očajnički tražili špicu, al ovo je opcija L, a ne A, B ili C.
    Palac gore za njega i nadu da će bit nešto od njega, palac dolje za ljude koji su ga doveli.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Jel brzi od 34km/h? Ozbiljno pitam.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Kanga će dobro doći jer nam je falio napadač. U ovakvoj situaciji gdje neke formacije nismo ni mogli igrati zbog nedostatka napadača bi nam i Čop dobro došao.

Meni je zanimaljivo da su svi spominjani napadači bili nekakve mrcine od minimalno 1,85 pa do preko 2 metra. To znači da se ipak smatralo kako bi bilo pametno imati nekog snažnog napadača koji će kupiti duge lopte poslane od stopera i da nismo baš najsigurniji da će tiki-taka funkcionirati. Računali su onda u sportskom sektoru da je bolje imati opciju povratka na staru taktiku i šikanje lopti na Petka za siromašne (mrcinu) nego da se nađemo u situaciji u kojoj se duge lopte šalju na iznenađujuće fizički slabašnog Kuleta ili na nekog napadača od 1,70 i 65 kila.

Kakav će Kanga biti je teško reći. Ako idemo pozitivno onda možemo reći da je bio u nekim mladim selekcijama Francuske, da je sada povremeni reprezentativac Obale Bjelokosti, da je pristojno zabijao u svim ligama usporedivima sa HNL-om a pogotovo u Young Boysima, da je snažan itd.

Ako hoćemo ići negativno kako idu svi novinari u Hrvatskoj (upozoravam po tisućiti put na tretman kojeg ima Dinamo) onda možemo pričati da smo doveli rezervu drugoligaša Cardiffa, kluba koji se bori za ostanak, da smo doveli napadača koji ima 0 golova u sezoni, koji ima samo jedan nastup za reprezentaciju Obale Slonove Kosti, da se navijači Cardiffa žale kako je lijen itd.

Nećemo znati dok ga ne vidimo. Ja ću večeras baciti oko na Footballia.eu gdje se nalaze snimke cijelih utakmica pa ću nasumično pustiti neke dijelove random Kanginih utakmica da vidim kakav je jer je veliki misterij ta njegova karijera, od killera u Young Boysima do rezerve na dnu Championshipa sa 0 golova, ne znam što očekivati.
  • IvanS
    243
    E tako, sada još lijevi bek i Ivanušec.

A povratkom Mišića, Petka i Sučića bismo trebali otvoriti seriju i držati tempo do kraja sezone.

Želja je prolaz skupine LP, a realnost bi bila prvak SHNL-a s minimum 5 bodova ispred Rijeke. :)
  • emilperska
    7.7k
    Jedina 2 kluba u karijeri koja su otprilike razine Dinama u svojoj ligi tipa Standard (neka njihova verzija Rijeke) i YB (stvarno blizu Dinamu unazad 8 godina) on je radio ono što mi iščekujemo. To su 2 sezone od ukupno 9 seniorskih što je imao. Treba napomenuti i da je svoju prvu seniorsku sezonu kao ulazni senior u francuskoj trećoj ligi (Marić really likes this) bio jako dobar i to mu je vjv napumpalo cijenu početno.

Brine što je u ostalih 6 seniorskih sezona bio stvarno loš. Tješi činjenica da su to bili klubovi s dna tablice koji igraju drukčiji nogomet od onog što ga čeka u GNK.

Rekao bi da on nije klasa niti kapitalac. Ali da smo kratkoročno i srednjoročno vjv riješili to što nam treba za HNL. To smo realno imali i s Brodićem pa ga se na silu otjeralo. Sve ostalo iznad tog bi bio ogroman bonus.
  • Nogo
    4.8k
    Najbolje su mi ove priče o Kangi a čovjek još nije odigrao ni minutu. S druge strane, hey! mi imamo napadača! Moguće da će se Kulen, a i Petko zapitati i malo više truditi kada je došla konkurencija.

S druge strane lijevi bek i Ivanušec i mi smo na konju.

Ako obrana s Galešićem profunkcionira, mi sa svakim možemo na gol više i nebi trebalo biti problema.

Ako se to riješi u kratkom roku, Mariću do 14.veljače ostaje riješiti se viškova, a njih ima dosta. Posuditi neke igrače, prodati ako bude neka ponuda ili raskinuti i zahvaliti se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions