• austrijanac
    5.1k
    Šlagirat ce me ak i LB dođe ovaj rok.
  • Marley
    2.6k
    kažem meni je najveći "kiks" što ne kupujemo nekoga tko je već u formi i zabijao je ove sezone, nego igrača koji se kod nas mora vraćati u formu.Krizy

A gle... i na to se moze gledati s dvije strane.
    Kakav je ucinak imao Kule kod nas pred koji mjesec, kad se tek morao dokazivati i tek doci u formu...
    A kakav ucinak ima sad/zadnje vrijeme, nakon sto je bio u super formi i zabijao ove sezone.
    :grimace:

Hocu reci da ne mora nuzno to nista znaciti. Moze ispasti totalni flop ili top, a kao sto i kazes, nadajmo se najboljem.
  • Omake
    5k
    mislim da bi zabio koji više da u karijeri ima 5776 minuta protiv donjeg doma HNLa kao Kulenović.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Mene samo smeta način na koji je došlo do transfera, kao Marić ga je htio na posudbu prvo (možda nije siguran u kvalitetu), a onda se zbog pritiska odlučio na transfer.
  • Jay
    318
    Ruku na srce, koga god da smo doveli gledale bi se lose strane. Da je Darwin Nunez potpisao bio bi naslov "Dinamo doveo najveci promasaj u povijesti Liverpoola", da je Kane dosao "Dinamo odustao od svih trofeja hehe"

Ne djeluje mi taj Kanga uopce lose, ima tu necega
  • Krizy
    50.3k
    mislim da bi zabio koji više da u karijeri ima 5776 minuta protiv donjeg doma HNLa kao Kulenović.Omake

Mislim da bi i Kulenović u 2000 minuta druge njemačke i druge engleske uspio zabiti dva gola, koliko i Kanga.

Očekivao sam boljeg igrača, ali nadam se da će isporučiti.
  • Bosskovitz
    13.9k
    Ma jasno, kažem meni je najveći "kiks" što ne kupujemo nekoga tko je već u formi i zabijao je ove sezone, nego igrača koji se kod nas mora vraćati u formu.Krizy

Ma naravno, ali trebamo odijeliti realno od idealnog. Napadač koji je u formi na polusezoni, ima iskustva i igra u nekoj donekle ozbiljnoj ligi je skup, a čak i ako ga možemo kupiti - sigurno ima i ponude iz top 7-8 liga. Znači možemo kupiti ili nekog neiskusnog iz neke slabije lige, ali koji je donekle u formi, ili nekog iskusnijeg kojem trenutno baš i ne ide.

Ako je Kanga istina, meni to djeluje jako dobro. Nije da je "past ću sa stolca" pojačanje, ali ticks the boxes. Kad je igrao u klubovima koji su sličniji nama, odnosno donekle dominantniji u svojim ligama (Standard i YB) koje su također nešto sporije, bio je jako dobar. Pogotovo u Švicarskoj. Kad je igrao u klubovima koji su inferiorni i bore se za opstanak (Hertha i Cardiff) u puno zahtjevnijim ligama, onda nije bio dobar i nije baš ni dobio neke prilike. Prema tome, kod nas bi mogao funkcionirati.

Ne manje važno, ako je istina i da ga je Cannavaro htio, a da je i on nabrijan na dolazak ovdje, znači da je prisutan i voljni, motivacijski element koji je vrlo bitan kod ovakvih transfera jer ne vidi nas kao stanicu prema istoku i još jedno mjesto za zarađivanje nego kao priliku da se ponovno dokaže da vrijedi, a s dobrim igrama u Europi možda i ponovno izbori mjesto u repki.

Ako dolazi do kraja tjedna, onda već može biti u igri poluvrijeme ili nešto kraće protiv Istre, a ako je i Petko spreman za otprilike toliko onda imamo tri igrača u rotaciji i Kule ne mora igrati 360 minuta u 10 dana, što je svakako dobro.
  • K3p
    194

A možda se čekalo kraj priprema i konačni dogovor s trenerom da kaže svoju viziju potrebnog napadača...

Napadači koji su u trenutnoj formi bi nas došli 2 ili 3 puta vise nego Kanga... neki valjda misle da si možemo to priuštiti.
  • Laugreano
    3k
    Realno cekalo se da ga Cardiff vrati Herthi sa posudbe
  • GOAT
    1.7k
    Izlazni transfer su blokirani do kraja priprema, ako se nije nesto promijenilo?
  • Sajla
    6.6k
    na isti način smo doveli Juniora Fernandesa, dokazao se na posudbi pa smo ga kupili. isto stigao iz Njemačke. ne vidim nužno kao lošu stvar da smo tako pokušali. i Angelo Henriquez je tako došao. nije to loš pristup (vidi nedavne Japance koje nismo zadržali), ali je indikator da možda nismo sigurni u prosudbu igrača. meni se čini da Kanga ima više nego što mu treba za HNL, može se nazabijati ovdje više nego ikad u karijeri. jedva čekam Istru, valjda ćemo ga vidjeti.
  • Droljo
    11.1k
    Mislim da bi i Kulenović u 2000 minuta druge njemačke i druge engleske uspio zabiti dva gola, koliko i Kanga.Krizy

Ali je kule u zadnjih 900 minuta igranja špice u dinamu uspio zabiti 0 golova. Statistika...
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Rekao bih da je Kanga, prema dosadašnjem iskustvu, pojačanje ranga između RPG-a i Mmaee-a. Tako djeluje u mojim očima. Da samo ponovi sezone iz Young Boysa i Standard Liega, to bi već bilo odlično. Apsolutno plus za ovaj transfer, napadač je bio najavljen do prošlog petka, pa do kraja prošlog tjedna, pa ajde ok, neka kasni 5 dana. Daleko bolji od nekih opcija koje su se spominjale. Još samo lijevi bek. Ako se to ne dovede, onda sve do sada napravljeno velikim dijelom pada u vodu.
  • K3p
    194

I ok, ne vidim di je problem. Još bolje znači da je bilo prilike došo bi i na pripreme.

Dobar dio ljudi ovdje moli boga da pojačanja flopaju samo da bi mogli srat. Dajte si platite psihoterapeuta da vas izravna u glavi ako je ikako moguće :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions