• Facke
    7.1k

Ocekivali smo svi mi to. Al nas SD za takve poslove nema kapacitet. I tu je prici kraj.
  • Krizy
    64.2k
    Kanga peti "najklikaniji" igrač na Transfermarktu.
    Screenshot-20250116-144305-Chrome.png
  • Neznam
    80
    Ako već kritiziraš čovjekovu statistiku onda bi bilo fer da isto tako napišeš da su mu Young Boysi prvi dali ozbiljnu priliku i minutažu. Ne mislim da je čovjek Drogba, ali sam potpuno siguran kako je popriličan upgrade u odnosu na Kuleta na osnovu onoga što sam ga gledaoscooniepenn

Ja također ne vjerujem da će biti ikakvo pojačanje.
    Ima 26 godina i ima 2 sezone u kojima se uspio nametnuti, očito nije u klubovima problem jer ih je imao na pretek u karijeri. Statistički gledano zabijao je jedino u švicarskoj i belgijskoj ligi i to svaku 3. utakmicu. Razumijem da se dovodi 3. napadač ali za njega potrošit 2 mil plus placu od 750 mi je suludo. Mogli su ostaviti Brodića i ne bi imali problema, jer mislim da su kvalitetom Kanga i Brodić tu negdje.
    Al dobro vidjet ćemo sve...
  • K3p
    381

SD, SD... a da nije priči kraj kad takav čuje da je možda 2. napadac nakon što se petko vrati?
  • Mali Zeus
    20k
    Vidi se na slici da mu je drago zbog toga.
  • Mali Zeus
    20k
    Statistički gledano zabijao je jedino u švicarskoj i belgijskoj ligi i to svaku 3. utakmicu.Neznam

Pa dobro, to sam znači da će kod nas zabijati svaku 2. utakmicu, ne znam.
  • Droljo
    23.3k
    Bude dobar Kanga, javila mi je baba vanga...
  • scooniepenn
    6k

Kužim ja što hoćeš reći, samo što mislim da u svom ocjenjivanju Kange nisi vodio računa o najbitnijim parametrima. Dakle, iz moje perspektive ključni kriteriji za procjenu su: gdje je prvi put dobio ozbiljnu minutažu i povjerenje (Young Boysi), gdje je to isto dobio drugi put (Standard) i kao treće i ne manje bitno, gdje je igrao u momčadi koja ima igru, koja napada i koja je tehnički kvalitetna (opet Young Boysi i Standard). Uzimajući sve navedeno u obzir mislim da ima više šanse da bude top nego flop. Moje skromno mišljenje.
  • miro
    8.1k
    Sve je u glavi, ako se odluči posvetiti nogometu, bit će nam top pojačanje, a,ako ne, onda će biti velikih problema u svlačionici.

Ne sviđa mi se koliko stranaca potpisujemo u zadnje vrijeme, mislim da se tu puno izgubilo na zajedništvu i naboju (izuzev KTC-a)
  • Sajla
    15.6k
    Rekao bih da je Kanga, prema dosadašnjem iskustvu, pojačanje ranga između RPG-a i Mmaee-aIzet Hajrović

kad već spominješ RPGa, njegov video predstavljanja je na yt s datumom 7. veljače. ako na sličan datum ove godine dođe lijevonogi RPG, neću biti nezadovoljan. bilo bi idealno da smo imali kompletiranu momčad prije nove godine, ali kad je u Dinamu bila idealna situacija?
  • Rakovica1986
    1.1k
    zanimljiv odabir nicka talibane :smile:
  • Paggini
    74.5k
    Šteta što nije za tovare potpisao jer bi imao najbolji nadimak

Donkey Kanga...
  • Mr Anderson
    15.6k
    Dajte čovjeku priliku, još nije ni potpisao a već se sumnja kako bi mogao biti promašaj. Da se je dala odšteta od 5-6 milja opet ne možeš biti siguran u ništa, a kamoli milju - dvije.
  • Fan
    1.7k
    Hoće li uspjeti kod nas ili ne, tek ćemo vidjeti, zasad ima moju punu podršku jer je (vjerojatno) naš.
    Ali kako ljudi mogu biti zadovoljni takvim transferom meni zbilja nije jasno. Ima puno više mana njegovo dovođenje (svađa s trenerom, neefikasnost, zahtjevanje transfera, a ne posudba, relativno visoka odšteta i plaća) nego prednosti (sezona i pol dobrog i efikasnog nogometa u švici i belgiji).
    Razumijem da smo očajnički tražili špicu, al ovo je opcija L, a ne A, B ili C.
    Palac gore za njega i nadu da će bit nešto od njega, palac dolje za ljude koji su ga doveli.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Jel brzi od 34km/h? Ozbiljno pitam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.