• Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ja nekako imam feeling da Marić možda i zna šta radi, ali je previše plah/strah ga je povuč potez. Nije slučajno da skoro sve igrače želi prvo na posudbu jer se očito boji pogriješiti, a to ne ide tako.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Dođe mi da odbaniram Dalibana na pet minuta samo da posere Kangu i nazad na banPaggini

Ne moraš, bude s on javio s novim nickom, sigurno nekom inačicom banane.
  • Time
    964
    Ako sam dobro pregledao nikad u povijesti nismo imali vise stranaca...vidit ćemo na sta ce izaci...
  • recikaj86
    521
    Kanga zabija barem 10 golova u ovoj smiješnoj ligi u polusezoni.
  • din
    578
    ja odabrao tekmu Watforda isti dan, a isto baš gledao tu tekmu :rofl:
  • CastAway1986
    2.4k
    Kanga može ispasti i top i flop ali svejedno treba mu dati punu podršku u startu! S obzirom na formu Kulenovića vjerujem da će Kanga odmah u prvih 11 , igrač je kojem treba kontinuitet igara da pruži ono što najbolje zna , u ligama koje su jače od HNL-a je dominirao tako da se nadam da će isto raditi i kod nas ! Želim mu svu sreću i da se nazabija golova u modrom dresu..
  • plavi72
    1.2k
    Ivanušec je igrač koji donosi prednost,gol igrač i iznimno bi puno pomogao
  • Mali Zeus
    15k
    Kanga može ispasti i flop, a može ispasti i hit.
  • Paggini
    34.2k

"Pozdrav svima, znam da sam novi, ali dao bih samo komentar da je dovođenje Kange sramota za naš prijelazni rok. Meni je zanimljiv onaj rus od 15 milijina eura, ne znam tko ga je spominjao, nadam se da nije dobio ban zbog govorenja istine"

disguise-banana-600w-55298935.jpg
  • Mr Anderson
    9.6k
    Dobro je kaj je Manga u treningu, njima sezona traje bez prekida.
  • dzis
    945
    Malo bacio pogleda na youtube (nije mjerilo) I sve vise citajuci o njemu sve sam veci optimist.

Nemoj samo da mi miro dode sa 30min da je fake news
  • duksy
    312
    I mi smo uzeli mjesta uz teren, znači biti će nas :razz:
  • Haza
    7.7k
    Kanga je opisno ono što je Dinamu trebalo. Fizički jak igrač, koji napada prostor, ima solidnu tehniku, a u klubovima koji su igrali napadački je znao i zabiti.
    Osobno bi bio sretniji da smo ga posudili uz mogućnost otkupa ugovora, čisto da vidimo kakav je karakterno, ali nismo u situaciji da možemo birati.
    Od mene palac gore, naravno mediji ismijavaju činjenicu da nije zabijao u Cardiffu, ali realno, to je liga gdje propadneš kao žeton bez da trepneš. Ne sjećam se jednog našeg igrača koji je tamo otišao pa preživio.
    Jedan Uremović je u Herthi imao gori status, pa je dolaskom u HNL postao top 3 stopera.
    Tako da vjerujem da će Kanga za HNL biti Manga.
  • keppi
    277
    Vidim da u duelima dosta koristi snagu, često rempla s stoperima, a slični našem Maxu Bernaueru se jednostavno odbijaju od njega što može biti od velike koristi u HNL. Isto tako vidim da na različite načine zabija golove, rekao bi više lijevom (ne znam jeli mu to jača noga).
  • NVKOD
    2.1k
    Marić je toliko spustio letvicu za ovaj prijelazni rok da bi nam u napadu i "veliki" Ali Dia dobro došao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions