• emilperska
    11k
    Za razliku od onog iz Šahtjara, za ovu crnu zvir bar znamo da je stvarno rođen te sretne 1998.
    Za onog tamo sumnjam da je rođen kako je i navedeno..
  • Paggini
    59.5k
    Vidim da su promijenili naslov.Mali Zeus

Oba naslova, ali cache pamti. :)
  • Laugreano
    4.5k
    Najjaci su mi takvi ko ti. Lika nikad nisi gledao, a znas ko je bolji od koga.
  • Sibirski plavac
    5.7k

Imamo napadačaaaa. :cool:
  • Crni72
    33
    S obzirom na sve- realno Kanga je pojačanje za nas:smile:
  • NKDZ86
    4.6k
    di je droljo, mislim da je najsretniji jer dolazi njegova želja - tamnoputi crnac!
    Kanga sunce ti tvoje tebi i SD-u ak ne isporučiš golove!
    napokon imamo napadača, još levi bek!!
  • Mali Zeus
    18.8k
    Pojačanje je ako niš samo da odmori Kulenovića, tijelo u napadu, to nam treba. Ako zabije i pokoji gol još bolje!
  • emilperska
    11k

Napisao sam to u stilu da napadača dovodimo od srpnja i da smo na kraju doveli Kangu koji jako dugo nije dao gola.

Ipak, mislim da će odradit ono svoje po što je došao. Da je kapitalac, nije.. To je valjda i tebi jasno. A očito je da nije ni jeftin.

Veseli me što je Dinamo najbliže Young Boysima i Standardu gdje je jako dobro igrao. A Cardiff i Hertha su crtice kao Bruni Seria A.

Vele navijači Young Boysa da je luda glava koja ako klikne, odradit će svoje. Ako ne klikne, bit će pustoš iza njega. Zato velim, treba oprezan bit..
  • Paggini
    59.5k
    Dođe mi da odbaniram Dalibana na pet minuta samo da posere Kangu i nazad na ban :worry:
  • Mali Zeus
    18.8k
    Dođe mi da odbaniram Dalibana na pet minuta samo da posere Kangu i nazad na ban :worry:Paggini
    Baniralo Dalibana??
  • Blueshadow86
    3.7k
    Valjda bude dobar taj Kanga. Optimističan sam, iako, moram priznati da ga nikada nisam gledao.
    Ok klubovi su iza njega, očito fizički dominantan, pogotovo za HNL, uskoro navršava 27, što znači da je u najboljim godinama.
    Sve u svemu, vjerujem da će biti pojačanje u napadu. :up:
  • Haza
    10k
    Kanga ima 6 mjeseci ugovora još, po ovim govnarima novinarskim kako su napisali da je io potvrdio i dao dozvolu ,kao pretplatili smo ga .Kujtim Shalla

Kanga je imao ugovor s Hertha do ljeta 2026. godine, a posudba mu je bila do ljeta u 2025. godine u Cardiffu, a ona se raskinula odmah.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.