• Ivan0302
    723
    Bome ako i Ivanušec dođe na kraju u napadu imamo pregršt opcija.
  • Paggini
    34.4k

Nije loš deal iskreno, da nam je to netko rekao prije početka roka skakali bi svi ovdje, realno.
  • modri-kibic
    184

Možda se iza Dalibana skriva Marić.
  • diebalo77
    254
    Kanga bude naš Lukaku
  • Orc123
    10k
    jako dobar je i tehnicki, bolji od Kuleta sigurno.......vec sam napisao da sam ga vise puta gledao u YB, tamo je bio brutalan!
  • don
    9.7k
    ovaj transfer nije završia Marić, odnosno je ali ga ne bi dovea da ga uprava i IO nisu stisli da mora pronać i dovest napadača.
    Marić jednostavno ne zna i ne može raditi pod pritiskom u Dinamu i ne smi na ovoj poziciji ostat.

a za Kangu virujen da će bit dobar.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    ali ga ne bi dovea da ga uprava i IO nisu stisli da mora pronać i dovest napadača.don

Nek ga malo jače pritisnu i za lijevog beka, ako je to jedini način da lik dovede nekoga...
  • Niko1986
    645
    Kangu plaćamo 1,5 - 2 milje s bonusima. Uz to mu je plaća cca 750 tisuća godišnje.
  • Orc123
    10k
    ugovor na 3,5 g?
  • NitkoBitan
    21.9k
    E moj Kanga... Mi platili 40 ojra za tekmu Millwall Cardiff da te pozdravimo (jos uzeli simpatizerska mjesta uz teren) i zicamo da dodes u Dinamo a ti nama ovako vracas instantnim inzistiranjem za trajnim dolaskom u Zagreb...
  • M94
    1.4k
    Ne sviđa mi se uopce sta Maric zeli dovodit igrace na posudbu, plus u klubu vec ima neke takve.

Kakav je to zalog za buducnost?
    Ispada da se gradi ekipa od godine do godine. Skroz losa transfer politika i nije dobra za buducnost kluba.
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Ja nekako imam feeling da Marić možda i zna šta radi, ali je previše plah/strah ga je povuč potez. Nije slučajno da skoro sve igrače želi prvo na posudbu jer se očito boji pogriješiti, a to ne ide tako.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Dođe mi da odbaniram Dalibana na pet minuta samo da posere Kangu i nazad na banPaggini

Ne moraš, bude s on javio s novim nickom, sigurno nekom inačicom banane.
  • Time
    970
    Ako sam dobro pregledao nikad u povijesti nismo imali vise stranaca...vidit ćemo na sta ce izaci...
  • recikaj86
    521
    Kanga zabija barem 10 golova u ovoj smiješnoj ligi u polusezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions