• Sibirski plavac
    7.4k
    ali ga ne bi dovea da ga uprava i IO nisu stisli da mora pronać i dovest napadača.don

Nek ga malo jače pritisnu i za lijevog beka, ako je to jedini način da lik dovede nekoga...
  • Niko1986
    4.9k
    Kangu plaćamo 1,5 - 2 milje s bonusima. Uz to mu je plaća cca 750 tisuća godišnje.
  • Orc123
    14k
    ugovor na 3,5 g?
  • NitkoBitan
    33.6k
    E moj Kanga... Mi platili 40 ojra za tekmu Millwall Cardiff da te pozdravimo (jos uzeli simpatizerska mjesta uz teren) i zicamo da dodes u Dinamo a ti nama ovako vracas instantnim inzistiranjem za trajnim dolaskom u Zagreb...
  • M94
    2.3k
    Ne sviđa mi se uopce sta Maric zeli dovodit igrace na posudbu, plus u klubu vec ima neke takve.

Kakav je to zalog za buducnost?
    Ispada da se gradi ekipa od godine do godine. Skroz losa transfer politika i nije dobra za buducnost kluba.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ja nekako imam feeling da Marić možda i zna šta radi, ali je previše plah/strah ga je povuč potez. Nije slučajno da skoro sve igrače želi prvo na posudbu jer se očito boji pogriješiti, a to ne ide tako.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Dođe mi da odbaniram Dalibana na pet minuta samo da posere Kangu i nazad na banPaggini

Ne moraš, bude s on javio s novim nickom, sigurno nekom inačicom banane.
  • Time
    1.6k
    Ako sam dobro pregledao nikad u povijesti nismo imali vise stranaca...vidit ćemo na sta ce izaci...
  • recikaj86
    716
    Kanga zabija barem 10 golova u ovoj smiješnoj ligi u polusezoni.
  • din
    1.1k
    ja odabrao tekmu Watforda isti dan, a isto baš gledao tu tekmu :rofl:
  • CastAway1986
    4.6k
    Kanga može ispasti i top i flop ali svejedno treba mu dati punu podršku u startu! S obzirom na formu Kulenovića vjerujem da će Kanga odmah u prvih 11 , igrač je kojem treba kontinuitet igara da pruži ono što najbolje zna , u ligama koje su jače od HNL-a je dominirao tako da se nadam da će isto raditi i kod nas ! Želim mu svu sreću i da se nazabija golova u modrom dresu..
  • plavi72
    2k
    Ivanušec je igrač koji donosi prednost,gol igrač i iznimno bi puno pomogao
  • Mali Zeus
    20k
    Kanga može ispasti i flop, a može ispasti i hit.
  • Paggini
    74.5k

"Pozdrav svima, znam da sam novi, ali dao bih samo komentar da je dovođenje Kange sramota za naš prijelazni rok. Meni je zanimljiv onaj rus od 15 milijina eura, ne znam tko ga je spominjao, nadam se da nije dobio ban zbog govorenja istine"

disguise-banana-600w-55298935.jpg
  • Mr Anderson
    15.6k
    Dobro je kaj je Manga u treningu, njima sezona traje bez prekida.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.