• ElDorado
    1.4k
    Pa i Šunjića je ponizio i otero taj isti trener ja mislim. A znamo i kak se Oršić proveo u Engleskoj.
  • Maximo
    666
    Konačno neko perverzno pojačanje... :D ...šalu na stranum ne znam, ja mislim da će on bit dobar kod nas...u YB di je liga reicmo ista razina, možda i veća je trpo, u Anderlechtu bio dobar...u 23. momčadi Champinshipa i ne...ali opet, pitanje kak bi se i Petko snašo u tom bunkeru...

Čak mi se i sviđa da smo ga kupili...vjerujem da može bit slična priča ko petko..nakon pola sezone da dođe u formu, da može bit killer...
  • keppi
    277
    Rekao bi da profilno apsolutno odgovara našim potrebama, nadamo se samo da može isporučiti i pokoji gol, a svaki će u proljetnom dijelu biti itekako bitan.
  • Maximo
    666

A gledam usporedbu...u Herthi je bio loš tu prvu sezonu, onda su ga poslali u Standard...i tamo je zabio 9 golova i 3 assista...dakle belgijska jača liga od naše...a došo je isto iz zamrzivača...mislim da bi mogo kod nas ovu polusezonu oko desetke isporučit...vidit ćemo...
  • GeneralNapoleon
    407
    Po imenu bi trebao bit dosta jak za ovu ligu i valjda upgrade na ono sto imamo. Samo se nadam da je u glavi normalan i da ne bi bilo nekih problema sa disciplinom itd.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Ako se Petko oporavi...ovaj će uz njega zabijati 5 po utakmici
  • ElDorado
    1.4k
    Sad mogu prodat Kuleta
  • Maximo
    666
    Ovo zapravo hoću reć:

Kanga je tip igrača kojem odgovara momčad koja ima posjed i tip napadača koji aktivno sudjeluje u igri. Novi trener Fabio Cannavaro tražio je devetku koja napada dubinu, a to je upravo Kanga. Dinamov stil igre s puno posjeda i velikim brojem akcija pred suparničkim golom trebao bi mu odgovarati jer tu njegova snalažljivost i dobre kretnje dolaze do izražaja.

U Standard Liegeu i Young Boysu koji gaje stil sličan hrvatskom prvaku igrao je nogomet života i bio iznimno efikasan.
  • E46
    1.1k
    Sta ti je obmana javnosti, kad je Sego presao u Hajduk onda nisu pisali kolko ce hajduk sego kostati, sad odjednom pisu za kangu 3 godine place + transfer, pa to se nikad nije tako pisalo.
  • Maximo
    666

A kolko će nas doć , jel se zna?...Wilfried već protiv istre može pospremit jednog iz gužve...
  • dumitrumitu
    1.3k
    Prije 7 mjeseci se pisalo da Hertha traži 6-7m za njega. Nije valjda u Cardiffu zaboravio igrat .
    https://x.com/plettigoal/status/1804557476169457692?t=GxJVE__6HtIDqzRQ9MGgwA
  • Noel
    8.1k
    Meni je Kanga odličan transfer. Dokazani napadač. Fizički moćan. U Cardiffu je opće rasulo pa nije tamo mogao preživjet. Dobrodošel.
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Dolazi tamnoputa živina kakve oru po travnjacima Engleske prve i druge lige. Takvog napadaca nismo imali do sad a takav nam triba, gorostas. Jedva čekam da uvali Uremovicu lakat u nos i rebra.
  • Rama86
    130
    Screenshot-20250116-120156-Instagram.jpg

Em crnac, em katolik, di ćeš bolje...
    Kanga je zvijer!
  • Maximo
    666

Da...gledo sam ga u nekim utakmicama..u 16m nosi cijelu obranu na leđima u gol :D...to nam treba za te bunkere
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions