• cibona
    5.8k
    Želimo čuti Dalibanovo mišljenje o napadaču!!!
  • dzis
    1.1k
    Cini mi se kao vatrogasno rjesenje da se smire svi. Ali ajde sa su i to rjesili. Ne zelim biti zlocest,ali tesko da moze biti gori od onoga sto nam je Kule donosio, a ako se pokaze nije ni Petku mjesto u 11 zagarantirano sto isto nije lose.

Steta sto propusta pripreme,ali ajde…
  • Laugreano
    4.5k
    Vele navijači Young Boysa da je luda glava koja ako klikne, odradit će svoje. Ako ne klikne, bit će pustoš iza njega. Zato velim, treba oprezan bit..emilperska

Da , to sam i ja procitao.Pisalo je da je Kanga Drogba sa mentalnim problemima. :D

Ima puno primjera di napadač u jednom klubu nije mogao nista , da bi u drugom koji mu stilski više paše zabija ko lud. Tako da to što u tih 400min u odronu od ekipe nije zabio gol, ne mora nista znacit.
  • ElDorado
    4.8k
    Pa napisao je prije bana. Škart
  • Nogo
    8.4k
    Kako neslužbeno doznajemo, Dinamo je htio dovesti Kangu na posudbu, no igrač je to odbio želeći isključivo stalan transfer, što se naposljetku i dogodilo. Modri će za Kangu Herthi platiti između 1,8 i 2 milijuna eura, a novi napadač na Maksimiru će godišnje zarađivati oko 750.000 eura. Kada tu cifru pomnožimo s tri godine i dodamo agencijsku proviziju te spomenutu odštetu, jasno je da će Kanga Modre stajati značajno više od tri milijuna eura.
  • GOAT
    3.6k

Plot twist. Maricu je zapravo bilo zanimljivo bacat imena u javnost i citat reakcije Dalibana i sad kad ste ga uklonili fun is gone i napadac je tu sutradan
  • Mali Zeus
    18.8k
    Čekamu Mira da potvrdi, do tad ništa to.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Kako neslužbeno doznajemo, Dinamo je htio dovesti Kangu na posudbu, no igrač je to odbio želeći isključivo stalan transfer, što se naposljetku i dogodilNogo

Klasični Marić. :rofl:
  • dzis
    1.1k
    Kakve su tehnicke vjestine naseg Drogbe? Jeli ga itko gledao?
  • Orc123
    12.6k
    Kanga je dobar napadac....definitivno nije pogreska......cardiff mu nije legao ocito! Imao on i u Herthi dobeih utakmica ali jbg...
    Dobro rješenje definitivno......
    Ako prelazi transfer s placama 3mil eura sta je tu cudno? Pa nece igrati za 300 tis po sezoni....u Herthi imao 540 tis po sezoni, siguran sam da je onsa i kod nas dobio 0,5milja po sezoni......sta istina i Bog i nije puno.....
  • Ivan0302
    969
    Bome ako i Ivanušec dođe na kraju u napadu imamo pregršt opcija.
  • Paggini
    59.5k

Nije loš deal iskreno, da nam je to netko rekao prije početka roka skakali bi svi ovdje, realno.
  • modri-kibic
    588

Možda se iza Dalibana skriva Marić.
  • diebalo77
    268
    Kanga bude naš Lukaku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.