• emilperska
    7.7k

Napisao sam to u stilu da napadača dovodimo od srpnja i da smo na kraju doveli Kangu koji jako dugo nije dao gola.

Ipak, mislim da će odradit ono svoje po što je došao. Da je kapitalac, nije.. To je valjda i tebi jasno. A očito je da nije ni jeftin.

Veseli me što je Dinamo najbliže Young Boysima i Standardu gdje je jako dobro igrao. A Cardiff i Hertha su crtice kao Bruni Seria A.

Vele navijači Young Boysa da je luda glava koja ako klikne, odradit će svoje. Ako ne klikne, bit će pustoš iza njega. Zato velim, treba oprezan bit..
  • Paggini
    34.1k
    Dođe mi da odbaniram Dalibana na pet minuta samo da posere Kangu i nazad na ban :worry:
  • Mali Zeus
    15k
    Dođe mi da odbaniram Dalibana na pet minuta samo da posere Kangu i nazad na ban :worry:Paggini
    Baniralo Dalibana??
  • Blueshadow86
    2.3k
    Valjda bude dobar taj Kanga. Optimističan sam, iako, moram priznati da ga nikada nisam gledao.
    Ok klubovi su iza njega, očito fizički dominantan, pogotovo za HNL, uskoro navršava 27, što znači da je u najboljim godinama.
    Sve u svemu, vjerujem da će biti pojačanje u napadu. :up:
  • Haza
    7.7k
    Kanga ima 6 mjeseci ugovora još, po ovim govnarima novinarskim kako su napisali da je io potvrdio i dao dozvolu ,kao pretplatili smo ga .Kujtim Shalla

Kanga je imao ugovor s Hertha do ljeta 2026. godine, a posudba mu je bila do ljeta u 2025. godine u Cardiffu, a ona se raskinula odmah.
  • cibona
    4.2k
    Želimo čuti Dalibanovo mišljenje o napadaču!!!
  • dzis
    945
    Cini mi se kao vatrogasno rjesenje da se smire svi. Ali ajde sa su i to rjesili. Ne zelim biti zlocest,ali tesko da moze biti gori od onoga sto nam je Kule donosio, a ako se pokaze nije ni Petku mjesto u 11 zagarantirano sto isto nije lose.

Steta sto propusta pripreme,ali ajde…
  • Laugreano
    3k
    Vele navijači Young Boysa da je luda glava koja ako klikne, odradit će svoje. Ako ne klikne, bit će pustoš iza njega. Zato velim, treba oprezan bit..emilperska

Da , to sam i ja procitao.Pisalo je da je Kanga Drogba sa mentalnim problemima. :D

Ima puno primjera di napadač u jednom klubu nije mogao nista , da bi u drugom koji mu stilski više paše zabija ko lud. Tako da to što u tih 400min u odronu od ekipe nije zabio gol, ne mora nista znacit.
  • ElDorado
    1.4k
    Pa napisao je prije bana. Škart
  • Nogo
    4.8k
    Kako neslužbeno doznajemo, Dinamo je htio dovesti Kangu na posudbu, no igrač je to odbio želeći isključivo stalan transfer, što se naposljetku i dogodilo. Modri će za Kangu Herthi platiti između 1,8 i 2 milijuna eura, a novi napadač na Maksimiru će godišnje zarađivati oko 750.000 eura. Kada tu cifru pomnožimo s tri godine i dodamo agencijsku proviziju te spomenutu odštetu, jasno je da će Kanga Modre stajati značajno više od tri milijuna eura.
  • GOAT
    1.7k

Plot twist. Maricu je zapravo bilo zanimljivo bacat imena u javnost i citat reakcije Dalibana i sad kad ste ga uklonili fun is gone i napadac je tu sutradan
  • Mali Zeus
    15k
    Čekamu Mira da potvrdi, do tad ništa to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions