• Paggini
    35.5k
    Izbrisao sam ga ja i upozorio korisnika u inboxu jer mi se nije baniralo korisnika za vrijeđanje korisnika koji je trajno baniran. Radi se o @sport, uvreda je za ban, pa Krizy odluči ima li smisla

Ova dramaturgija za Dalibana nije potrebna, ne bi se on za tebe nikad ovoliko grčio.
  • Guinness
    2.4k
    Kome se ne sviđa, drum je đaba
  • Dino
    3.2k
    Kolko se maksimalno pitanja moze staviti u anketu pri otvaranju teme?
  • NitkoBitan
    22.2k
    Pohvale za vrlo jednostavan postupak prebacivanja profila na drugu mail adresu kao i jednostavno mijenjanje lozinke (bolje da se nisam ni upoznavao sa tim al eto). Sa informatikom sam skoro na vi i pribojao sam se da cu da cu ostat bez ovog profila jer mi je bio vezan za mail koji mi se brise do kraja godine.
  • ZgBlue
    593
    Podsjetnik da je tema transfera namjerno razdvojena na "rasprave" i "vijesti".
    Naslov koji se može iščitat iz linka nije dovoljan sam po sebi, pogotovo strani linkovi...
    Screenshot-20250119-132234-Chrome.jpg
    Kaj se događa u pozadini? Tko se zeznuo i kakve veze imaju svrbi sa nama?

Ne morate kopirat cijeli članak, ovako ukratko je sasvim dovoljno radi jednostavnosti praćenja vijesti i samog foruma.
    Screenshot-20250119-132432-Chrome.jpg

Taman je kolega dao savršen primjer. Imamo sve kaj nam treba. Znamo o kojim novinama se radi (procjena relevantnosti informacije/davanje klika), o čemu se radi (transfer Sučića u Inter) i da je po njima posao riješen.
    Screenshot-20250119-140149-Chrome.jpg
    Onaj koga zanima slovo više otvorit će link ili temu "rasprave"
  • Bosskovitz
    14.2k
    Kladio bih se da se radio o novom profilu onog lažova Gajija koji je upravo zbog ovakvih idiotarija već baniran:

Zašto se plašite da ostatak forumaša vidi da je Boskovic, koji je blizak DPu, npr za gay slikovnice, ili ne vidi problem u zamjeni stanovništva? Pa jer bi nastao revolt. Dinamov puk ne smije vidjeti kakve stavove imaju neki ovdje a i u DPu. I otkad to Saša Pavičić nije član Možemo?BijeliLabud

EDIT: zanemarite, vidim da ste ga već skužili. Koja patologija.
  • Šteco
    889
    Predložio bih da se takvi postovi brišu. Baš sam pisao o tome u toj temi, samo par postova prije, kako ponavljanje određene laži dovoljan broj puta stvara narativ koji mnogi prihvate kao činjenicu. Ta mantra se širi, hvata zamah i na kraju se percipira kao istina, iako je potpuno neutemeljena.

Ovo je privatna platforma i vi možete odlučiti kako ćete je uređivati. Ako će neki "Labudi" pričati o cenzuri i represiji, neka to rade negdje drugdje – ovdje za takve stvari ne bi trebalo biti mjesta. Treba misliti i na ljude koji su se dali na raspolaganje klubu, koji su istupili i žrtvovali se kako bismo danas imali demokratskiji i pošteniji Dinamo.

Činjenica je da će brisanje takvih upisa smanjiti nepotrebnu histeriju. Samo deset minuta nakon tog posta, već su dva člana odgovorila na njega, i to vodi tu temu u potpuno pogrešnom smjeru. Ovo je samo moje mišljenje i prijedlog.
  • Nolifer
    9.3k
    Ista stvar, ako neko napadne drugoga npr da je netko Hdzovac, a možda i nije i to bi bilo onda pošteno, a ne da se uvijek samo jedna strana grčevito brani.
  • vjeko1701
    11.7k
    Ne vodi bitke di ih nema.
  • Nolifer
    9.3k
    Ma i i ne vodim nikakve bitke, kolega, samo velim što primjećujem, ali dobro, nek i to bude, pa nek se zna, za nedaj Bože.
  • vjeko1701
    11.7k
    Poštedi nas, zadnje upozorenje.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Vidim da se jučer ponovno banirao nick Mr Anderson. Pitam se, koliko je banova potrebno skupiti da bi ban bio konačno trajni? Neovisno o kome se radi, tko se kako zove, ali taj Mr Anderson je valjda već baniran 5, 6 puta (nisam 100% siguran), prije manje od mjesec dana je dobio ban od 7 dana zbog vrijeđanja, jučer je dobio OPET ban od 7 dana i OPET zbog vrijeđanja. Ponavljam, nebitno o kome se radi, ali čovjek ima više kredita nego Jakir dok je bio trener Dinama.
    Mogu li dobiti pojašnjenje? Unaprijed se zahvaljujem.
  • Paggini
    35.5k
    Baniran je 4 puta u dvije godine koliko se vodi evidencija na forumu, tako da pretjeruješ po pitanju kredita. A i čovjek je ovdje 6 godina, banira ga se kao svakog drugog korisnika.

Trajni ban ide po procjeni moderature, a koristi ga se kao zadnje sredstvo - ako netko ima par tjedana staža na forumu, a popije više banova, to je trajni. Ako netko vrijeđa opetovano na ekstreman način ala Gaiji, to je trajni ban. Ako su klonovi trajno baniranog korisnika, to je trajni ban (s iznimkom Dalibana, kojem se dopustilo 4 klona).

Ne vidim baš osnove za trajno baniranje @Mr Anderson, ako uvrijedi ili ode u offtopic - dobije ban i smiri se. Možeš slobodno proći temu za baniranje pa vidjeti koliko ljudi češće dobije banove od Andersona, pa ih se nije permabaniralo i to za puno, puno teže uvrijede od "makni tog pijanog klosara sa profilne pa te ljudi budu ozbiljnije shvacali"...
  • Blueshadow86
    2.3k
    Da... i mislio sam da će biti ovako neki odgovor. Sada su mi dodatno jasnije neke stvari.
    I da, baniran je 6 puta u ove 2 godine koliko se vodi evidencija, pogledaj i prebroj malo bolje. Tako da ne pretjerujem o kreditima.
    Ništa, u svakom slučaju, hvala na odgovoru. :smile:
  • Paggini
    35.5k
    Sada su mi dodatno jasnije neke stvari.Blueshadow86

Sta ti je jasnije? Reci slobodno, ne trebaš ovako uvijeno odgovarati.

I baniran je pet puta u 2 godine, eto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.