• sebenico
    1.2k
    Ja bih molio da se privremeno na dan-dva otključa tema Nenada Bjelice jer mislim da ima onih koji mu se žele zahvaliti.
  • vjeko1701
    11.2k
    Otključano. Al ako vidim ikakvo vrijeđanje, paljenje ili bilo kaj slično. Ide iste sekunde pod ključ.
  • Krizy
    49.2k
    Stvarno mi je dosta boraca za prava i pravde, a imaju par postova, ubuduće ćemo malo drugačije.
    Nisam ja alfa i omega foruma, nego osobe koje su ga osnovale. Ali kada ne može lijepo, ubuduće ćemo na drugačiji način.
  • BluePhone67
    4.3k
    Povećajte ljestvicu baniranja sa 3 dana > 15 dana, 7 dana > 30 dana, 30 dana > 60 dana.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Ti za mene nažalost postojiš jer mislim netko tko želi maloljetnicima uvalit gay slikovnice nema kaj radit u klubu.GaijiZG

Admini, najljepše molim da ga se već jednom za svagda banira, ovo je prevršilo svaku mjeru.

Bez apsolutno ikakvog povoda s moje strane, on već po tko zna koji put širi laži o meni na Zoni, vrijeđa i forsira političarenje u temi koja nikakve veze nema s politikom. Upozoravam na ovo već više od pola godine, ne odgovaram mu na poruke, ne raspravljam s njim, ali on neumorno i bez prestanka opetovano krši pravila Zone i ni jedna dosadašnja sankcija nije rezultirala apsolutno nikakvom promjenom njegovog ponašanja.

EDIT: Hvala!
  • Ludovic IX
    7.6k
    Kako je zona napravljena kao jedan vid borbe za slobodni dinamo i sad kad ga imamo, ja vam predlazem da maknete sve koje su se registrirali u zadnjih godinu i pol. Da netko ne misli da ja zelim nekog diskriminirati, maknite i mene ako treba. Meni fale ona vremena od prije par godina kad smo svi bili za dinamo i neznam jel bio ijedan zonas ovdje koji bi trgao clanske, prestao plaćati članarinu za naš slobodni dinamo. Zbog jedne loše sezone koja zapravo i nije loša.

Nekima su imena bitnija od dinama. Neki bi rusili a nisu ni gradili kad je trebalo graditi.

Ne dopustite da se i vama ogadi ono što ste godinama stvarali. Zona treba biti dom dinamovaca koji neće tražiti razlog za pljuvanje na prvi primljeni gol. Jer ja ne vidim kritike, vidim samo pljuvacinu.
  • vjeko1701
    11.2k
    Nema nikakvog razloga za takvim potezima a bome niti rezona. Pravila su jasna. Tko ih se nece drzati, bit ce sankcioniran. Samo jucer je banirano oko 20 profila. Svi imaju odgovornost na sebi odrzavati ovo zdravom zajednicom. Nije to samo na vlasnicima ili moderatorima. Kad netko repetitivno pokaze da nije sposoban shvatiti ili pratiti pravila, on ce biti trajno maknut.
  • jp23
    2.8k
    Pitanje i potencijalan prijedlog: Može li se limitirati registracija s obzirom na email domenu korištenu za istu?
  • nemapredaje
    4k

Vjerojatno i je tak, ali najmanji problem je otvoriti novi gmail account
  • SAS1987
    15.6k
    Nakon citanja danasnjih komentara mislim da bi malo kompliciranija, matematicka captcha zaustavila dobar dio zonaša :lol:
  • M94
    1.4k
    Moram primijetiti da je sve više postova u kojima se diskreditira nekog sugovornika, pogotovo kad vidiš da to dolazi od moderatora.
    Naravno ako neko veliča onog preko granice i nemaš šta puno tu pričat, al ima postova gdje neko samo napiše neko nepopularno mišljenje i odma ga se napada i drži za nekog tutleka i bacaju se neki cinični komentari. Malo neozbiljno djeluje. Ako krši pravilo upozori ga ili banaj, ako se sugovornik drži pristojno i konstruktivan je pokušaj upotrijebiti argumente. Nazivati nekog Mamićevcem ili ljubiteljem Mumije nije u redu.

Kao neki šta su jučer pisali već u toku dana da Bjelica odlazi i da dolazi Cannavaro blatilo ih se da šta znaju, šta slušaju novinare itd. a ispalo je da su u pravu na kraju. Isto kao što su neki forumaši bliski klubu pisali neke ''provjerene'' informacije i demantirali neke izjave pa ispalo da su u krivu, a trenutno više ne pišu ovdje.
    Nekad baš iritirajuće djeluje svako naskakanje i poklapanje za bilo šta.
  • Infinity
    17.1k
    Pojedinci se bas trude sjebati forum. Zelim im da sto prije nadju posao i smisao svog bijednog zivota. Nece Zona propasti jer vi debili (da, jeste) ovdje trujete sa svojim upisima, jer cete jednog dana svi biti na ban listi ili ce te mozda pronaci taj smisao zivota.

Izadjite vani, prosetajte na svjezem zraku, popijte pivo, pojebite nesto i ne budite toliko bijedni i jadni!
  • badjibadara
    4.3k
    Moram primijetiti da je sve više postova u kojima se diskreditira nekog sugovornika, pogotovo kad vidiš da to dolazi od moderatora.M94

Kada vidis kakvim su ludilom okruzeni, normalno da ponekad pusu i na hladno.
    Ekipa radi strasan posao, a mi svi skupa moramo im svojim primjerom pomoci, prvo uvazavanjem drugih, a zatim i cijele ove ideje.

Previse su i tolerantni, kao moderatura, ali i kao forumasi.

Krenimo od sebe i napravimo ovo boljim mjestom, dva puta promislimo prije nego nesto napisemo, sagledajmo stvari iz vise kuteva, manje cemo svi skupa zivceka trositi.
  • vjeko1701
    11.2k
    Dal možeš dati neki primjer ovog?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.