• Niko1986
    7k
    Dragi naši, prva sezona podcasta je iza nas. Na svim kanalima smo jako brzo prošli brojku od 5 tisuća pratitelja i 500 tisuća pregleda čime smo još jednom pokazali moć Zone i Dinama. O tome koliko smo neočekivano dobro krenuli najbolje govori činjenica da su nas jedno vrijeme optuživali za kupnju pregleda… No, svjesni smo da nije sve bilo idealno i da ima prostora za napredak. Prije svega tu je studio na kojem radimo i za kojeg tražimo nekoga za niveliranje podova (nađite nam nekog!!!). Otvaram temu da nam kažete što biste željeli vidjeti od iduće sezone, što možemo popraviti. Tema će naravno ostati i za buduće prijedloge kada sezona krene. Još jednom hvala svima na podršci!
  • prefontaine
    9.3k
    što biste željeli vidjeti od iduće sezoneNiko1986

Želimo Bobana u studiju!!!
  • NKDZ86
    8.4k
    još gostiju ljudi iz kluba, bilo iz nadzornog odbora, uprave, sportskog sektora, itd.
  • Eduardo
    29.4k
    Ljudi, mislim da se promašuje poanta teme pukim nabrajanjem imena gostiju koje bismo željeli vidjeti, pogotovo zato što su dečki više puta ponovili da će ih biti puno više i da će ih biti lakše dovoditi kada presele u vlastiti studio... kvalitetnih sugovornika oko dinama ima dovoljno.

Kad bacim pogled na razno razne podcaste vidljivo je da gotovo svatko može dovesti "zanimljivo" ime u goste, ali malo tko ima prepoznatljiv koncept zbog kojeg će ljudi pogledati epizodu bez obzira na to tko sjedi za stolom.

Vjerujem da bi fokus trebao biti na idejama koje će podcast izdvojiti od drugih jer gost sam po sebi ne garantira zanimljivu epizodu, dok dobar format može biti zanimljiv bez obzira na sugovornika.

U slučaju da griješim neki me dečki isprave.
  • Niko1986
    7k
    Naravno, više je smjer oko toga kakvi biste da mi budemo pa ćemo onda lako goste uklopiti u to
  • BW1986
    195
    Dok završi turneje po svadbama treba ubaciti @Krizy statistički kutak.
  • fakin
    4.5k
    Hocemo Manenicu, jednog od najzaslužnijih osoba sto imamo klub kakav imamo. I pitati ga kako se odvijalo to da je sam odlucio prepustiti rukovodeće mjesto, sto je raritet u današnjem vremenu
  • GOAT
    7.8k
    Dodati timestamps za lakši rewatch definitivno
  • badjibadara
    9.6k
    1. Specijal Gradjanski sa profesorom Šutom, spomenuto je već bilo u jednom od podcasta.
    2. Specijal Zona Dinamo o Zoni Dinamo - neispričana priča
    3. Specijal o kolekcionarstvu, recimo sa Barićem
    4. Povijest Dinama sa Miroslavom Tomaševićem i drugim gostima...

Imam još desetak specijala, ali neću pretjerivati.
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Neka budu rezultati prediktora ekskluzivno na Zona podcastu. Znaci tko hoce znat ljestvicu i rezultate kola mora upalit podcast.
  • NitkoBitan
    36.8k
    Kad za to dode vrijeme (a trebalo bi tijekom ove godine) napravit specijal o novom Maksimiru, predlazem gosta Tomu Plejica - predsjednika ocjenjivackog suda za novi stadion i SRC Svetice.

Pa nek se objasni navijacima zasto se odabralo odredeno rjesenje, zasto su neka druga otpala i slicno.
  • Rile
    174
    specijali koje je kolega nabrojao za vrijeme ljetne pauze.

Mladi ste, ne treba vam 2 mjeseca pauze :wink:
  • masacusec
    7.8k
    Ne treba licitirati imenima, već pozvati eminentne ljude nadležne za aktualna i goruća pitanja oko kluba. I to je dobar podcast, vrlo jednostavno. Odgovorni će to prepoznati
  • Benedikt
    88
    Jedna tema koji je barem meni ostala nedorečena je pitanje novog kampa. Gdje će Dinamo trenirati i gdje će biti novi kamp? Možda ako uhvatite vremena pa kratki osvrt na tu temu
  • DerHerrKool
    1.1k
    prijedlog za gosta
    prijedlog za gosta
    prijedlog za gosta

Ekipa, nemojte goste nego nama recite kako da poboljšamo stvari.

Nema frke, prijedlog za gosta
    prijedlog za gosta
    prijedlog za gosta
    prijedlog za gosta

:rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image