• M94
    1.4k
    Kada vidis kakvim su ludilom okruzeni, normalno da ponekad pusu i na hladno.
    Ekipa radi strasan posao, a mi svi skupa moramo im svojim primjerom pomoci, prvo uvazavanjem drugih, a zatim i cijele ove ideje.

Previse su i tolerantni, kao moderatura, ali i kao forumasi.

Krenimo od sebe i napravimo ovo boljim mjestom, dva puta promislimo prije nego nesto napisemo, sagledajmo stvari iz vise kuteva, manje cemo svi skupa zivceka trositi.
    badjibadara

Ma jasno je meni sve, pogotovo sad kad kad stanje nije najbajnije navala je trollova i klonova i svega i moraš nekako držat sve pod kontrolom. Takav je dan bio jučer, fitilj je bio kraći.

Dal možeš dati neki primjer ovog?vjeko1701

A jbg, bio sam baniran jučer i dva tjedna prije toga pa nisam mogao sačuvat neke postove a bilo ih je, možda je i brisano nešta, a baš da mi se sad vrtit 50 stranica i tražit.
    Koliko bilo zjbano modovima mora se nekad i razumjeti i ostale forumaše ako prenaglo reagiraju, zjbana su vremena ljudi.
    A i sam moram pazit šta pišem jer su neke psovke big no no koliko sam se uvjerio. :smile:

Mislim da forum prije svega i služi da se razmjenjuju različita mišljenja u pristojnom tonu i da tome treba težiti.
  • vjeko1701
    11.2k
    Računaj da i mi vidimo neke stvari iza kulisa. Recimo kad netko napravi drugi account samo da bi sam sebi potvrđivao teze ili se nakon nekog odmaka vratio poslije trajnog bana. Ili njihov opus na drugim mjestima na internetu. U svakom slučaju, pokraj svega kaj se događa oko kluba ovih mjeseci i svega kaj se posljedično događalo ovdje, ne možeš uvijek zadržati apsolutnu staloženost. Bit će grešaka i pretjeranih reakcija, zato i jako puno raspravljamo između sebe i međusobno se reguliramo.
  • mali M
    6.2k
    mi svi skupa moramo im svojim primjerom pomoci, prvo uvazavanjem drugih, a zatim i cijele ove ideje.badjibadara

A buraz ja isto utihnuo i preskačem stranice i stranice gluposti, a do sad sam se dičio kako sam svako slovo pročitao u raspravama... Jednostavno nemrem.. ja sam napisao jedan post o trenutnoj situaciji, obrazložio s čim se ne slažem i bok.. čemu štancanje teorija zavjere i pljuvanja nemogu razumjeti...
  • Droljo
    10.3k
    mislim da bi malo kompliciranija, matematicka captcha zaustavila dobar dio zonaša :lol:SAS1987

Hahaha. Absolutne sem šokeran :lol:
  • PlaviDuh
    96
    Prijedlog za organizaciju druženja ekipe s foruma u prostorijama kluba ili oko stadiona
  • CISCO
    200
    Nisam primjetio u inboxu ispriku od strane moderatora uslijed jučerašnjeg divljanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.